Τελικά είστε αριστεροί, λέτε ότι είστε αριστεροί ή τίποτα από τα 2?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:24 Τι να διασπαστεί ο σύριζα, δηλαδή οι διαφωνούντες θα πάνε να το παίξουν αριστεροί με τόσα μνημόνια στη πλάτη; απλά θα εξαφανιστούν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Τοξοβόλος_UK
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταίαLord Brum έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:24Αν κάποιος έρχεται από το πουθενά, σίγουρα δεν είναι η αχτσιογλουΤοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:20 Πάντως εγώ πλέον έχω αρχίσει και αλλάζω γνώμη την τελευταία ώρα. Άκουσα τον άλλο στον ΚΟΝΤΡΑ να λέει οτι η προσέλευση ευνοεί την Αχτσιόγλου. Φυσικά μπορεί να το λέει γιατί έτσι ελπίζει. Πόσταρε και ο Μαδουραίος τα άκυρα ποσοστά του που στις εθνικές εκλογές έπεσαν 30 μονάδες έξω οπότε καταλαβαίνετε.
Ας είμαστε προσεχτικοί μη μας βγει η Έφη από το πουθενά.
Και 2απο τα 10 που λέει να κάνει κέρδος είναι. Καλά θα πάει κι αυτοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:25 Ο κασσελακης είναι το άγνωστο, το ρίσκο, η ζάρια, αν σου κάτσει. Με την αχτσιογλου, προβλέπεται μιζέρια του 20%, άρα σου λέει ο άλλος, όλα η τίποτα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Τοξοβόλος_UK
Άντε να δούμε. Δε θέλω να τρέχω 2η Κυριακή να ψηφίζω. Να βγει από τη 1η ο Κασσελάκης να τελειώνουμε.Beria έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:22O κομματικός μηχανισμός στηρίζει Αχτσιογλου χωρίς αμφιβολία. Απλώς ο κομματικός μηχανισμός είναι πολύ μικρός. Όσο ανοίγει η ψηφοφορία τόσο μικρότερη σημασία έχει η κομματική επιλογήΤοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:20 Πάντως εγώ πλέον έχω αρχίσει και αλλάζω γνώμη. Άκουσα τον άλλο στον ΚΟΝΤΡΑ να λέει οτι η προσέλευση ευνοεί την Αχτσιόγλου. Φυσικά μπορεί να το λέει γιατί έτσι ελπίζει. Πόσταρε και ο Μαδουραίος τα άκυρα ποσοστά του που στις εθνικές εκλογές έπεσαν 30 μονάδες έξω οπότε καταλαβαίνετε.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ορντινάτσες του θείου Σαμ ήμασταν πάντα. Παραμένουμε πιστοί στις αξίες που μας προσφέρουν ασφάλεια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:22στρατηγικη ψηφος,ξερετε οτι σας στηριζει η πρεσβειαJimmy81 έγραψε: 17 Σεπ 2023, 16:27 Μόλις γύρισα από το εκλογικό κέντρο. Το 'ριξα Κασσελάκη τελικά. Ας με συγχωρήσει το Εφάκι.![]()
- Highlander
Ποιος το είπε αυτό; Να βγει η αχτσιογλου πρώτη με τέτοια συμμετοχή το βλέπω παρά πολύ δύσκολο. Ο αριθμός είναι εδώ και ώρα εξαψηφιος. Να μην πάρει 50+% ο κασσελακης είναι πολύ πιθανό. Εννοείται ότι δεν εφησυχαζουμε μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας. Αλλά στην τελική ο,τι και να γίνει τα νούμερα είναι ενθαρρυντικά, θα νικήσει αυτός που μάζεψε περισσότερο κόσμοΤοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:20 Πάντως εγώ πλέον έχω αρχίσει και αλλάζω γνώμη την τελευταία ώρα. Άκουσα τον άλλο στον ΚΟΝΤΡΑ να λέει οτι η προσέλευση ευνοεί την Αχτσιόγλου. Φυσικά μπορεί να το λέει γιατί έτσι ελπίζει. Πόσταρε και ο Μαδουραίος τα άκυρα ποσοστά του που στις εθνικές εκλογές έπεσαν 30 μονάδες έξω οπότε καταλαβαίνετε.
- Τοξοβόλος_UK
Ξεπέρασε τις 115 χιλιάδες η συμμετοχή ως τις 5
- Τοξοβόλος_UK
Ε, το ελπίζω απλά επειδή έχουμε φάει πολλά στραπάτσα ας περιμένουμε μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Ήδη 1 στους 4 είναι νέα μέλη. Αυτό το πιστώνεται καθαρά ο Κασσελάκης.Highlander έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:31Ποιος το είπε αυτό; Να βγει η αχτσιογλου πρώτη με τέτοια συμμετοχή το βλέπω παρά πολύ δύσκολο. Ο αριθμός είναι εδώ και ώρα εξαψηφιος. Να μην πάρει 50+% ο κασσελακης είναι πολύ πιθανό. Εννοείται ότι δεν εφησυχαζουμε μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας. Αλλά στην τελική ο,τι και να γίνει τα νούμερα είναι ενθαρρυντικά, θα νικήσει αυτός που μάζεψε περισσότερο κόσμοΤοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:20 Πάντως εγώ πλέον έχω αρχίσει και αλλάζω γνώμη την τελευταία ώρα. Άκουσα τον άλλο στον ΚΟΝΤΡΑ να λέει οτι η προσέλευση ευνοεί την Αχτσιόγλου. Φυσικά μπορεί να το λέει γιατί έτσι ελπίζει. Πόσταρε και ο Μαδουραίος τα άκυρα ποσοστά του που στις εθνικές εκλογές έπεσαν 30 μονάδες έξω οπότε καταλαβαίνετε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο Σύριζα τελείωσε με την αριστερά με τα μνημόνια. Από εκεί και πέρα όσο κρατάει το ανάλογο προφίλ με τα ίδια πρόσωπα, είναι ένα έκτρωμα. Ο κασσελακης είναι η φυσιολογικη σοσιαλφιλελευθερη καταληξη, και ένα πρόσωπο καθαρό, μπας και σωσουν την παρτίδα τελικά με όρους θεάματος και κάλπης.Lord Brum έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:25Τελικά είστε αριστεροί, λέτε ότι είστε αριστεροί ή τίποτα από τα 2?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:24 Τι να διασπαστεί ο σύριζα, δηλαδή οι διαφωνούντες θα πάνε να το παίξουν αριστεροί με τόσα μνημόνια στη πλάτη; απλά θα εξαφανιστούν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Οργισμένος
Μπαγασηδες ειστε τοσο προβλεψιμοι...Jimmy81 έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:27Ορντινάτσες του θείου Σαμ ήμασταν πάντα. Παραμένουμε πιστοί στις αξίες που μας προσφέρουν ασφάλεια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:22στρατηγικη ψηφος,ξερετε οτι σας στηριζει η πρεσβειαJimmy81 έγραψε: 17 Σεπ 2023, 16:27 Μόλις γύρισα από το εκλογικό κέντρο. Το 'ριξα Κασσελάκη τελικά. Ας με συγχωρήσει το Εφάκι.![]()
Εν παση, σημερα εκλεγεται προεδρος του Συριζα ο Κασσελακης δλδ ο π/θ σε 4 ετη . Ελπιζω να μην ειναι τοσο καταστροφικος οσο η τελευταια αριστερη κυβερνηση αλλα αυτο θα φανει μεσα στους επομενους 5 μηνες του προεδριλικιου του. Αυτα που ειπε στην λιμνη μου αρεσαν δλδ εδειξαν οτι δεν ειναι ο κλασσικος μαρξιστης καρουμπαλος και παπαγαλακι εξωτερικων παραγοντων οταν εχιε να κανει με εθνικα θεματα.
Οπως και ναχει κι επειδη βλεπω οτι στα σημαντικα θεματα του τοπου τιποτα δεν κινειται, ειμαι πολυ χαρουμενος που μεταναστευσα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ισως να ειναι και ενας παραγοντας σημιτοποιησης του Συριζα, ευχης εργον θαταν αυτο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:33Ο Σύριζα τελείωσε με την αριστερά με τα μνημόνια. Από εκεί και πέρα όσο κρατάει το ανάλογο προφίλ με τα ίδια πρόσωπα, είναι ένα έκτρωμα. Ο κασσελακης είναι η φυσιολογικη σοσιαλφιλελευθερη καταληξη, και ένα πρόσωπο καθαρό, μπας και σωσουν την παρτίδα τελικά με όρους θεάματος και κάλπης.Lord Brum έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:25Τελικά είστε αριστεροί, λέτε ότι είστε αριστεροί ή τίποτα από τα 2?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Σεπ 2023, 17:24 Τι να διασπαστεί ο σύριζα, δηλαδή οι διαφωνούντες θα πάνε να το παίξουν αριστεροί με τόσα μνημόνια στη πλάτη; απλά θα εξαφανιστούν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Τοξοβόλος_UK
Πολύ νεολαία τις τελευταίες ώρες πάνε να ψηφίσουν διαβάζω. Για να δούμε
Λέτε όντως ο Κασσελάκης να βγει από την 1η Κυριακή να τελειώνουμε?
Λέτε όντως ο Κασσελάκης να βγει από την 1η Κυριακή να τελειώνουμε?
- Τοξοβόλος_UK
Εξετάζουν και επίσημα στον ΣΥΡΙΖΑ η επιτροπή εκλογών το αίτημα Παππα για παράταση ψηφοφορίας.
- Highlander
Παρα το γεγονός ότι είχα πολύ σοβαρές υλικές ζημιές σε σπίτι και γραφείο, και παρά τη σωματική και ψυχική κούραση θα πάω να ψηφίσω τον Κασσελακη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση