!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας αρέσει να δημιουργείτε σχέσεις με Αστρικά Όντα ;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Σας αρέσει να δημιουργείτε σχέσεις με Αστρικά Όντα ;
Αυτές οι τεχνικές είναι επικίνδυνες.
Μπορεί απο δαιμονική επιρροή να αποκτήσει σοβαρά ψυχολογικά προβληματα ο άνθρωπος. Γιατί αμα ψαχνεσαι για μεταφυσικες εμπειριες, ο δαίμονας καραδοκεί.
Μπορεί απο δαιμονική επιρροή να αποκτήσει σοβαρά ψυχολογικά προβληματα ο άνθρωπος. Γιατί αμα ψαχνεσαι για μεταφυσικες εμπειριες, ο δαίμονας καραδοκεί.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Αυτά είναι απλά μαλακίες. Υπάρχουν επιτήδειοι που σε βάζουν στο τριπάκι να πιστέψεις τις μπούρδες τους, σε μαδάνε κι εσύ μένεις με την εντύπωση πως έλαβες την ''απόλυτη γνώση'' .lonelyrider έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:52 Αυτές οι τεχνικές είναι επικίνδυνες.
Ποιά δαιμόνια και κολοκύθια με τη ρίγανη μωρε κι εσύ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- tanipteros
αν είναι να κάνω την ανάγκη μου κάθε εβδομάδα δίνω και 10.000 ΕούρωΠασιφάη έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:40Να ξέρατε τι γράφατε και οι δυο σας, τι καλά που θα'τανε. Τουλάχιστον ο άλλος δεν έδωσε 4000 έουρος.Niki έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:20Δεν ξέρεις τι γράφεις.tanipteros έγραψε: 16 Σεπ 2023, 20:55 Όταν βγήκα στο Αστρικό πριν χρόνια είδα μια πληθώρα όντων φωτεινά σαν άστρα.
Το πιο λαμπρό όμως Ον που είδα ήταν ένας μεγάλο Ον σαν ήλιος που προς αυτόν πήγαιναν άλλα μικρότερα όντα φωτεινά.....
Αργότερα ήρθα σε επαφή με τον Βουδδισμό όπου εκεί αναφέρεται ότι ναι μεν υπάρχουν Αστρικά Όντα με μορφή και άλλα άυλα χωρίς μορφή αλλά και αυτά είναι υποταγμένα στον νόμο της φθοράς και κάποια στιγμή πεθαίνουν. Δεν χάνονται τελείως όμως διότι μετενσαρκώνονται σε άλλα όντα...
Το ζήτημα είναι όμως πως αυτός ο Ήλιος που είδα δεν είναι αθάνατο ον διότι είναι εντός χρόνου και εντός μεταβολής......
Για αρκετά χρόνια θεωρούσα τον Νοητό αυτόν Ήλιο ως αθάνατη θεότητα και είχα αναπτύξει και μια σχέση μαζί του αφού τον επικαλώμουν στις προσευχές μου....
Παρόλο που δεν είναι αθάνατο ον Θεός τα όντα αυτά έχουν μεγάλη πνευματική δύναμη να επιρεάσουν την ζωή των ανθρώπων...
Εσάς ποια η γνώμη σας; Σας αρέσει να δημιουργείτε σχέσεις με όντα αστρικά είτε αυτά είναι πρώην άνθρωποι Άγιοι, Άγγελοι, Δαίμονες, άλλα Όντα από τις προσωπικές σας εμπειρίες...παρόλο που δεν είναι Θεοί;
Αστρικά είσαι συνδεδεμένος με όλα τα ενεργειακά όντα ακόμα και με το δέντρο στην αυλή του σπιτιού σου.
Αυτό χωρίς να κάνεις εσύ καμιά προσπάθεια , προσπάθεια χρειάζεται να το κατανοήσεις , να το αντιληφθείς και αυτό οφείλετε καθαρά στην φυσιολογία μας.
Για να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο θα πρέπει να κερδίσεις μυαλό εις βάρος του υπόλοιπου σώματος σου και να βρεις τον τρόπο να ελέγχεις το μυαλό σου να μπορεί να εστιάζει σε αυτό που θέλεις εσύ.
Δηλαδή νηστεία , απομόνωση , διαλογισμός κ.λ.π.
Ακόμα και το νερό σου πρέπει να είναι βρασμένο.
Οι δε ακαθαρσίες σου να είναι αντί ημερήσιες εβδομαδιαίες.
Ο ύπνος σου από τον ξύπνιο σου να έχουν απόσταση τέτοια που να μην ξέρεις σε τι κατάσταση είσαι.
Κόστος για να μάθεις όλα αυτά που σου έγραψα 4000 ευρώ.
Για να μπορέσεις όμως να τα κάνεις, κόστος μια ζωή.![]()
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Εγώ πάλι προτιμώ σε καθημερινή βάση για να ξαλαφρώνω και τα 10.000 έουρος να τα επενδύσω αλλού.tanipteros έγραψε: 17 Σεπ 2023, 01:03αν είναι να κάνω την ανάγκη μου κάθε εβδομάδα δίνω και 10.000 ΕούρωΠασιφάη έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:40Να ξέρατε τι γράφατε και οι δυο σας, τι καλά που θα'τανε. Τουλάχιστον ο άλλος δεν έδωσε 4000 έουρος.Niki έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:20
Δεν ξέρεις τι γράφεις.
Αστρικά είσαι συνδεδεμένος με όλα τα ενεργειακά όντα ακόμα και με το δέντρο στην αυλή του σπιτιού σου.
Αυτό χωρίς να κάνεις εσύ καμιά προσπάθεια , προσπάθεια χρειάζεται να το κατανοήσεις , να το αντιληφθείς και αυτό οφείλετε καθαρά στην φυσιολογία μας.
Για να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο θα πρέπει να κερδίσεις μυαλό εις βάρος του υπόλοιπου σώματος σου και να βρεις τον τρόπο να ελέγχεις το μυαλό σου να μπορεί να εστιάζει σε αυτό που θέλεις εσύ.
Ο ύπνος σου από τον ξύπνιο σου να έχουν απόσταση τέτοια που να μην ξέρεις σε τι κατάσταση είσαι.
Για να μπορέσεις όμως να τα κάνεις, κόστος μια ζωή.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- lonelyrider
Οι δαίμονες υπαρχουν. Μη κοιτας που δεν βλεπεις σημερα περιπτωσεις ακραιου δαιμονισμου οπου εκει ο ανθρωπος ουρλιαζει και σκουζει και αφριζει.Πασιφάη έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:59Αυτά είναι απλά μαλακίες. Υπάρχουν επιτήδειοι που σε βάζουν στο τριπάκι να πιστέψεις τις μπούρδες τους, σε μαδάνε κι εσύ μένεις με την εντύπωση πως έλαβες την ''απόλυτη γνώση'' .lonelyrider έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:52 Αυτές οι τεχνικές είναι επικίνδυνες.
Ποιά δαιμόνια και κολοκύθια με τη ρίγανη μωρε κι εσύ.![]()
Αυτο συμβαινει γιατι με το περασμα των αιωνων οι δαιμονες καταλαβαν οτι δεν τους συμφερει να δαιμονιζουν τοσο πολυ εναν ανθρωπο γιατι ο κοσμος ισως ψιλιαστει οτι κατι μεταφυσικο συμβαινει και θα φυλαγεται.
Βεβαια δαιμονισμος δεν ειναι μονο τα ουρλιαχτα. Ακομα κι οταν ενας ανθρωπος λεει ψεμματα, πορνευει, μοιχευει και γενικα αμαρτανει κτλ κτλ τοτε υποκειται σε δαιμονισμο.
Αφου σου λεει ο δαιμονας σημερα τους περισσοτερους με τις αμαρτιες που τους βαζει να κανουν τους εχω δικους μου, γιατι να καρφωθω και να τους κανω να ουρλιαζουν?
Οπως τα γραφω.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Ήμουν σίγουρος πως το νημα ήταν του εκτωρα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η ψηφος στη ΝΔ πιανεται για δαιμονισμος;lonelyrider έγραψε: 17 Σεπ 2023, 01:11
Βεβαια δαιμονισμος δεν ειναι μονο τα ουρλιαχτα. Ακομα κι οταν ενας ανθρωπος λεει ψεμματα, πορνευει, μοιχευει και γενικα αμαρτανει κτλ κτλ τοτε υποκειται σε δαιμονισμο.
Αφου σου λεει ο δαιμονας σημερα τους περισσοτερους με τις αμαρτιες που τους βαζει να κανουν τους εχω δικους μου, γιατι να καρφωθω και να τους κανω να ουρλιαζουν?
Οπως τα γραφω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- lonelyrider
Οι δαιμονες συνηθως προσκεινται στο ΚΚΕ.GoBack έγραψε: 17 Σεπ 2023, 01:33Η ψηφος στη ΝΔ πιανεται για δαιμονισμος;lonelyrider έγραψε: 17 Σεπ 2023, 01:11
Οπως τα γραφω.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Η ερώτηση αυτή διαφέρει από τον τίτλο ...σε αυτή λοιπόν ναι, στου τίτλου όχι.tanipteros έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:06 σταματήστε τις μπαρούφες...και μπείτε στην συζήτηση...
σας αρέσει να δημιουργείτε πνευματικές σχέσεις με άλλα όντα ;
Μήπως είχες διαβάσει τον μύθο του Πλατωνα ή Πλούταρχου ;
Παρατηρητής...
- ksk
Για όλα φταίνε οι καταληψίες δαίμονες...lonelyrider έγραψε: 17 Σεπ 2023, 01:11Οι δαίμονες υπαρχουν. Μη κοιτας που δεν βλεπεις σημερα περιπτωσεις ακραιου δαιμονισμου οπου εκει ο ανθρωπος ουρλιαζει και σκουζει και αφριζει.Πασιφάη έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:59Αυτά είναι απλά μαλακίες. Υπάρχουν επιτήδειοι που σε βάζουν στο τριπάκι να πιστέψεις τις μπούρδες τους, σε μαδάνε κι εσύ μένεις με την εντύπωση πως έλαβες την ''απόλυτη γνώση'' .lonelyrider έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:52 Αυτές οι τεχνικές είναι επικίνδυνες.
Αυτο συμβαινει γιατι με το περασμα των αιωνων οι δαιμονες καταλαβαν οτι δεν τους συμφερει να δαιμονιζουν τοσο πολυ εναν ανθρωπο γιατι ο κοσμος ισως ψιλιαστει οτι κατι μεταφυσικο συμβαινει και θα φυλαγεται.
Οπως τα γραφω.
Παρατηρητής...
Μαλακία.tanipteros έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:01 αν εννοείς αν έκανα χρήση κάποιου ναρκωτικού θα σου πω πως δεν χρησιμοποιήσα κάποια ουσία έγινε από μόνο του
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ksk
Και πως θα ξεχωρίσεις το αληθινό βίωμα από τις παραισθήσεις του μυαλού που τα έχει παίξει λόγω των ανωτέρω;Niki έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:20Δεν ξέρεις τι γράφεις.tanipteros έγραψε: 16 Σεπ 2023, 20:55 Όταν βγήκα στο Αστρικό πριν χρόνια είδα μια πληθώρα όντων φωτεινά σαν άστρα.
Το πιο λαμπρό όμως Ον που είδα ήταν ένας μεγάλο Ον σαν ήλιος που προς αυτόν πήγαιναν άλλα μικρότερα όντα φωτεινά.....
Αργότερα ήρθα σε επαφή με τον Βουδδισμό όπου εκεί αναφέρεται ότι ναι μεν υπάρχουν Αστρικά Όντα με μορφή και άλλα άυλα χωρίς μορφή αλλά και αυτά είναι υποταγμένα στον νόμο της φθοράς και κάποια στιγμή πεθαίνουν. Δεν χάνονται τελείως όμως διότι μετενσαρκώνονται σε άλλα όντα...
Το ζήτημα είναι όμως πως αυτός ο Ήλιος που είδα δεν είναι αθάνατο ον διότι είναι εντός χρόνου και εντός μεταβολής......
Για αρκετά χρόνια θεωρούσα τον Νοητό αυτόν Ήλιο ως αθάνατη θεότητα και είχα αναπτύξει και μια σχέση μαζί του αφού τον επικαλώμουν στις προσευχές μου....
Παρόλο που δεν είναι αθάνατο ον Θεός τα όντα αυτά έχουν μεγάλη πνευματική δύναμη να επιρεάσουν την ζωή των ανθρώπων...
Εσάς ποια η γνώμη σας; Σας αρέσει να δημιουργείτε σχέσεις με όντα αστρικά είτε αυτά είναι πρώην άνθρωποι Άγιοι, Άγγελοι, Δαίμονες, άλλα Όντα από τις προσωπικές σας εμπειρίες...παρόλο που δεν είναι Θεοί;
Για να μπορέσεις όμως να τα κάνεις, κόστος μια ζωή.
Παρατηρητής...
- lonelyrider
Και οι ανθρωποι που τους ελκυουν και πραττουν τα θεληματα των δαιμονων. Γιατι αν η ανθρωπινη προαιρεση δεν ελκυσει το δαιμονα για να πραξει το κακο ο ανθρωπος, ο ιδιος ο δαιμονας επουδενι δεν μπορει να αναγκασει τον ανθρωπο να αμαρτησει με το ετσι θελω.ksk έγραψε: 17 Σεπ 2023, 16:14Για όλα φταίνε οι καταληψίες δαίμονες...lonelyrider έγραψε: 17 Σεπ 2023, 01:11Οι δαίμονες υπαρχουν. Μη κοιτας που δεν βλεπεις σημερα περιπτωσεις ακραιου δαιμονισμου οπου εκει ο ανθρωπος ουρλιαζει και σκουζει και αφριζει.Πασιφάη έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:59
Αυτά είναι απλά μαλακίες. Υπάρχουν επιτήδειοι που σε βάζουν στο τριπάκι να πιστέψεις τις μπούρδες τους, σε μαδάνε κι εσύ μένεις με την εντύπωση πως έλαβες την ''απόλυτη γνώση'' .
Οπως τα γραφω.![]()
Ο καθένας λέει τον πόνο του.Πασιφάη έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:59Αυτά είναι απλά μαλακίες. Υπάρχουν επιτήδειοι που σε βάζουν στο τριπάκι να πιστέψεις τις μπούρδες τους, σε μαδάνε κι εσύ μένεις με την εντύπωση πως έλαβες την ''απόλυτη γνώση'' .lonelyrider έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:52 Αυτές οι τεχνικές είναι επικίνδυνες.
...the Law of Thelema... dictated by Aiwass...tanipteros έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:34 εγώ απλά βίωσα κάτι χωρίς να το προσπαθήσω απλά είχα την επιθυμία και την θέληση...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 19 Απαντήσεις