!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

adon99 έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:34 Θα παιρνει και προμηθεια απευθειας το μορφωμα της νδ?

Ο αλλος πληρωνε χωρις λογο 40 χρονια ασφαλεια για σπιτι

:smt005: :smt005: :smt005:

Οχι ρε μλκ

Μετα λένε μερικοι πως βγαινει ο κουλης

:smt005:
Κι'εγώ πληρώνω ασφάλεια γιά το αυτοκίνητο τζάμπα. Δεν τράκαρα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Leporello έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:42
Κι'εγώ πληρώνω ασφάλεια γιά το αυτοκίνητο τζάμπα. Δεν τράκαρα.
Μην τους λες τέτοια, μπερδεύονται. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ενιγουέι, όταν γράφω για εποχή παγετώνων στο γκρις, ανεξαρτήτως κλιματικής κρίσης, ξέρω ακριβώς τι γράφω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:37
adon99 έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:34
Αυτό είναι το πικ της ηλιθιότητας.

Επιδοματούχος να υποθέσω; :lol:
Nα μιλαει για ηλιθιοτητα
Ατομο που ειπε

"Ειναι καταπληκτικες και πολυ χρήσιμες οι ασφαλειες σπιτιου εγω πληρωνω 40 χρονια
Βεβαια δεν μου χρησιμευσε ποτε
Αλλα ειναι πολυ χρησιμη"

:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

GoBack έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:35
klg έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:25 Τον Ιούλη έπρεπε να εξηγήσω σε έναν μαλάκα συνεργάτη ότι ναι, είναι worth it να δώσεις 40 ευρώ για travel insurance όταν πας στο γαμημένο το Μαρόκο.
Πως το υπολογισες;Τελικα πειστηκε ο μαλακας;
Αυτή ήταν η τιμή που του είπανε, απλά απορούσε γιατί να το κάνει αυτό. Ε αφού του εξηγήσαμε τι παίζει πείστηκε και εδώ που τα λέμε δεν είναι και κάνα συγκλονιστικό ποσό.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

klg έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:57
klg έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:25 Τον Ιούλη έπρεπε να εξηγήσω σε έναν μαλάκα συνεργάτη ότι ναι, είναι worth it να δώσεις 40 ευρώ για travel insurance όταν πας στο γαμημένο το Μαρόκο.
Αυτή ήταν η τιμή που του είπανε, απλά απορούσε γιατί να το κάνει αυτό. Ε αφού του εξηγήσαμε τι παίζει πείστηκε και εδώ που τα λέμε δεν είναι και κάνα συγκλονιστικό ποσό.
Ναι ρε παιδι μου αν του λεγαν 100 ξερω γω θα ηταν worth it;Πως το υπολογιζουμε; :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

adon99 έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:37
adon99 έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:34
Αυτό είναι το πικ της ηλιθιότητας.

Επιδοματούχος να υποθέσω; :lol:
Nα μιλαει για ηλιθιοτητα
Ατομο που ειπε

"Ειναι καταπληκτικες και πολυ χρήσιμες οι ασφαλειες σπιτιου εγω πληρωνω 40 χρονια
Βεβαια δεν μου χρησιμευσε ποτε
Αλλα ειναι πολυ χρησιμη"

:smt005: :smt005:

Ουδέν σχόλιον. Μόνον αυτό.

:e045:

Θέμε δεν θέμε, ζείτε ανάμεσα μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

GoBack έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:58

Ναι ρε παιδι μου αν του λεγαν 100 ξερω γω θα ηταν worth it;Πως το υπολογιζουμε; :102:
Ε πήγαινε δες τι καλύπτουνε και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

klg έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:16
GoBack έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:58

Ε πήγαινε δες τι καλύπτουνε και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Θα μπορουσες να πεις απλα ενα "δεν ξερω,ειναι ψυχολογικο το θεμα".
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Leporello έγραψε: 16 Σεπ 2023, 20:18
nostromos έγραψε: 16 Σεπ 2023, 15:03
klg έγραψε: 16 Σεπ 2023, 14:59 Αγόρι μου δεν δουλεύει έτσι η ασφάλιση, τα κεφάλαια που συζητάμε είναι αντασφαλισμένα σε αντασφαλιστικές στο εξωτερικό, τη Λάρισα θα την πληρώσει η Munich Re εν τέλη. Άμα δεν ξέρετε πώς λειτουργεί το concept μη λέτε ό,τι μαλακία σας κατέβει
δηλαδη η αντασφαλιση θα καλυπτε την αποκατασταση 10.000 κατοικιων και 2.000 επιχειρησεων μας λες ...? γιατι μονο στις κεντρικες αποθηκες του Γαλαξια στη Λαρισα η ζημια ξεπερνα τα 5.000.000 ευρω ... δεν λεω για COSMOS αλουμινια κτλ
Ασφαλώς. Ετσι πληρώθηκαν οι ζημιές από την 9/11. Η ασφάλιση είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί ο καπιταλισμός. Αν δεν υπήρχε, το ρίσκο που θα έπαιρνε κάθε επιχειρηματίας χωριστά, θα έκανε οποιαδήποτε επένδυση πολύ επικίνδυνη γιά να ασχοληθεί κάποιος.
Το πρώτο άρθρο που διάβασα λέει ότι πήρε σχεδόν 20 χρόνια να γίνει settle αυτό το θέμα

https://www.burnsandwilcox.co.uk/insigh ... rs-on-418/

Και μάλιστα ηγέτης του litigation ήταν ένας δισεκατομμυριούχος? που μπορούσε άνετα να το κυνηγήσει

Η ερώτηση μου είναι, αν ξαναπνιγούν στον Θεσσαλικό κάμπο και οι ασφαλιστικές αρνηθούν να αποζημιώσουν, τότε τα 3 σπίτια που είναι ασφαλισμένα στην Α ασφαλιστική, πώς μπορούν να κυνηγήσουν την αποζημίωση αν οι κάτοικοι δεν έχουν τίποτα, δεδομένου ότι αυτά τα πράγματα κοστίζουν;;

Για να μην μιλήσουμε για την προφανή διάφορα των δίδυμων Πύργων με τα σπίτια στην μέση του πουθενά, που ανήκουν σε πουθενάδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 16 Σεπ 2023, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

adon99 έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:34 Θα παιρνει και προμηθεια απευθειας το μορφωμα της νδ?

Οχι ρε μλκ

Για ρώτα αυτούς με τα πλημμυρισμένα σπίτια στη Θεσσαλία αν θα ήθελαν να είναι στη θέση της Γαλής να δω κάτι...
Yippie Kay Yay
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 21:40 Μιλάμε πλέον με τμήματα νήπιων προπαρασκευής για επαλ, αν μη τι άλλο, ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Δεν είναι τόσο απλό.Τα ....νήπια προυποθέτουν ότι εάν αύριο γίνει ένας σεισμός θα αρχίσει το κλάμα και τα δελτία ειδήσεων να μιλάνε για την "οργή" των σεισμόπληκτων - οργή εναντίον ποίου,των τεκτονικών πλακών του φλοιού της γης - βασικά εναντίον του Κούλη βέβαια και του κάθε Κούλη που θα είναι τότε πρωθυπουργός και η απαίτηση από το "κράτος" να τους δώσει λεφτά να ξανακτίσουν τα σπίτια τους και τελικά αυτό θα γίνει ακόμη και εάν το χρέος είναι 200%.
Οπότε γιατί να κάνουν ασφάλεια αφού έτσι κι αλλιώς το κράτος θα πληρώσει;
Eάν όμως ο Κούλης έλεγε βάλτε 100 ευρώ ασφάλεια στο διαμέρισμά σας και τα υπόλοιπα θα τα βάλει το κράτος αν πέσει το σπίτι αλλά εάν δεν βάλετε τίποτε δεν θα πάρετε τίποτε και κυρίως εάν ο Κούλης της χρονιάς του σεισμού το ΤΗΡΟΥΣΕ και έλεγε όσοι δεν ασφαλίσθηκαν δεν θα πάρουν δεκάρα,θα άλλαζε η αντίληψη των πραγμάτων.Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να επικρατήσουν δύσπεπτες έννοιες τύπου καπιταλισμός,ατομική ευθύνη και άλλα εξωτικά.
Για αυτό και ο νυν Κούλης ουσιαστικά δεν είπε κάτι,είπε ότι "θα αρχίσει ο διάλογος". :lol: Καλό διάλογο λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

panos291 έγραψε: 16 Σεπ 2023, 17:54 Δεν κανει ολες τις δουλειες μιας ασφαλιστικης εταιρείας ομως το κρατος. Δεν ειναι υποχρεωμενο να σε αποζημιωσει αμα αρπαξει φωτια το σπιτι σου, ουτε αν σπασει μια σωληνα και πλυμμηρισεις.
Δεν θα σε αποζημιωσει αν σε κλεψουν, δεν θα σε αποζημιωσει αν γινει σεισμος. Το πολυ πολυ να σου δωσει ενα κοντεινερ ή μια σκηνη και αυτα χαριστικα.
Εξαρτάται τι εννοείς "υποχρεωμένο". Δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι οφείλει να σε αποζημιώσει για φυσική καταστροφή, αλλά εξίσου δεν υπάρχει νόμος που λέει ότι πρέπει να φτιάξει δρόμους και υποδομές και ουσιαστικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την βελτίωση της κοινωνίας και του τρόπου ζωής. Οι νόμοι, αυτά δηλαδή που είναι "υποχρεώσεις" του κράτους ορίζουν την λειτουργία, την διοίκηση και την συνέχιση του κράτους. Εδώ που τα λέμε, υπάρχει διάταξη του συντάγματος που να λέει κάπου ότι το κράτος είναι υποχρεωμένο να παρέχει αστυνόμευση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

nostromos έγραψε: 16 Σεπ 2023, 19:20
panos291 έγραψε: 16 Σεπ 2023, 19:06
enaon έγραψε: 16 Σεπ 2023, 18:29

δηλαδή με εντολη Κράτους, οι Ιδιώτες θα ασφαλιστουν μεταξυ τους εναντια στην οργή Θεού, το ανυπερβλητο, το πρωτοφανες. Οπότε την επομενη φορα, παλι κανεις δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, αλλα ο Θεός θα μπει στην θέση του, θα καθαρίσουν οι ασφαλιστικές; Αρκεί να πληρώνουμε;
Ναι, βασικα ετσι λειτουργουν οι ασφαλιστικες.
Και πληρωνεσαι οταν σου τυχει κατι, αρκει να ασφαλιστεις σε μεγαλη εταιρεία πχ την Generali που ειναι κολοσσος και οχι σε καμια γυφτοβουλγαρικη.
ποιες ασφαλιστικες λειτουργουν ετσι ρε φιλε ...? μιλας για ενα σπιτι που θα παρει φωτια η θα πλημμυρισει το υπογειο ...? εδω συζηταμε για ζημιες επιπεδου τυφωνα Καραιβικης ... γιατι ετρχε ο Μητσοτακης στην ΕΕ για βοηθεια 2 δισ νομιζεις ...

Mα δεν πήρε δύο δις αλλά φρέσκα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Σχεδόν το σύνολο των πόρων είναι απο ανακατεύθυνση ήδη υπαρχόντων προγραμμάτων
όπως το ΕΣΠΑ 2014-2020 και 2021-2027. Από το πρώτο εκταμιεύεται ένα μικρό ποσό που θα χανόταν, άρα δεν είχε γίνει σωστή διαχείριση, από το δεύτερο ένα ποσό της τάξης των 1,5 δις ευρώ, που θα κατευθυνονταν σε άλλες δραστηριότητες.
Συν 400 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις.
Φρέσκο χρήμα δεν υπάρχει.
Με στρεβλό τρόπο παρουσιάστηκε ότι έρχεται...δωρέαν φρεσκαδούρα 2,25 δις ευρώ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Airman68 έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:24

Οχι ρε μλκ

Για ρώτα αυτούς με τα πλημμυρισμένα σπίτια στη Θεσσαλία αν θα ήθελαν να είναι στη θέση της Γαλής να δω κάτι...
Αυτό που δεν καταλαβαίνει το κάθε βλημμένο, είναι ότι στις ιδιωτικές ασφάλειες πληρώνεις για αυτό που δεν θέλεις να συμβεί σε φάση ανταποδοτικότητας.

Είναι σα να πληρώνεις ιατρική ιδιωτική ασφάλεια και να νοιώσεις ικανοποιημένος ότι πιάσαν τόπο τα λεφτά σου, μόνον αν τύχει κάτι και μείνεις παραπληγικός ή πάθεις επιθετικό καρκίνο, που χρήζει τη χ κάλυψη που δεν πληρώνει το κρατικό ταμείο.

Ακριβώς γι' αυτό μιλάω για τελειωμένους στόκους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Σεπ 2023, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”