!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το νέο οργουελικό καθεστώς λογοκρισίας
Re: Το νέο οργουελικό καθεστώς λογοκρισίας
ωραίος!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Για την πόλη του Μεξικού απαντάει η Ντένια Αγαλιανού (ηθοποιός)
Μεγάλη προστασία έχει το γυναικείο φύλο εκεί. Φαντάζομαι οι φτωχές πως θα ζούνε.
https://www.protothema.gr/gala/article/ ... o-netflix/G.: Τι σου λείπει από την Αθήνα;
Ντ.Α.: Πριν από ένα μήνα την επισκέφτηκα, είχα έξι χρόνια να τη δω. Στο μυαλό μου την κρατάω σαν ένα μικρό γαλήνιο χωριό όπου μπορείς να περπατάς στον δρόμο χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κλέψουν ή θα σε βιάσουν. Εδώ κυκλοφορώ με προσοχή. Πηγαίνω μόνο στη δουλειά μου και πάντα με οδηγό. Είναι αρκετά συνηθισμένο να έχει κανείς σοφέρ, δεν γίνεται αλλιώς. Αν πρέπει να πάω σε μια εκδήλωση, συνοδεύομαι από σεκιούριτι που μου δίνει το κανάλι. Αν είμαι καλεσμένη σε φίλους, ίσως μείνω εκεί το βράδυ για να αποφύγω τη μετακίνηση στη διάρκεια της νύχτας. Ούτε έχω πάρει αυτοκίνητο γιατί μπορεί στον δρόμο να σε σταματήσουν, να σε κατεβάσουν και να σε κακοποιήσουν. Τη μέρα μπορείς να κάνεις βόλτες, αλλά μόνο στις τουριστικές περιοχές. Εχω μάθει πια εδώ και δέκα χρόνια τι πρέπει να προσέχω, οπότε νιώθω ασφαλής. Είναι η πόλη μου, εδώ είναι το σπίτι μου, την αγαπώ.
Μεγάλη προστασία έχει το γυναικείο φύλο εκεί. Φαντάζομαι οι φτωχές πως θα ζούνε.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Σεπ 2023, 22:10 Έγραψα ένα τραγουδάκι να γιορτάσουμε
Ψεκαζω και ας μην ξέρω που θα βγεί ούτε καν
Ξέρω για Εβραίους τα πάντα δεν τα βλέπω θολά
Πρωτόκολλα της Σιων εχω διαβασει το παν
Γουστάρω να 'μαι Αριστος και χριστιανοταλιμπαν
Α1, Ελεύθερη Ώρα είναι όλα τα λεφτά
Τους αρέσει να 'μαι Αριστος και χριστιανοταλιμπαν
Έχω κόλλημα με ΝΙΚΗ δεν υπάρχει πουθενά
Τους αρέσει να 'μαι Αριστος και χριστιανοταλιμπαν
Φερ' ψηφοδέλτιο δε θελω bar bar (code)
Τα πρόβατα όλη μέρα βλεπουν star star
Το σώμα σου να λιώνει απ τα εμπολια α
Είμαι Αρίστος και έχω πάντα μετρητά τα
Με το τσιπακι ηρθε το τέρμα
Όλα θα ξερουν για εμένα
Με πιάνει τρέλα τρέλα τρέλα
Και ο Νατσιος μου λέει έλα έλα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορείς να αναφέρεις μερικά παραδείγματα ρητορικής μίσους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε κάθε περίπτωση ως "οργουελικό" χαρακτηρίζεται το καθεστώς από αυτούς που θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα να εκφράζουν όποιον αρνητικό χαρακτηρισμό γουστάρουν αλλά θεωρούν απαράδεκτη δημοκρατική παραβίαση τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς για την πάρτη τους.
Αυτό είναι όλο.
Αυτό είναι όλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 09:56 Σε κάθε περίπτωση ως "οργουελικό" χαρακτηρίζεται το καθεστώς από αυτούς που θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα να εκφράζουν όποιον αρνητικό χαρακτηρισμό γουστάρουν αλλά θεωρούν απαράδεκτη δημοκρατική παραβίαση τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς για την πάρτη τους.
Αυτό είναι όλο.
Αλλο χαρακτηρισμοι και αλλο λογοκρισια.
Ποσο μαλλον λογοκρισια μετα προστιμων και ποινων.
.
Μα η λογοκρισία αφορά σε χαρακτηρισμούς, μέσω των οποίων διαδίδονται... απρεπείς απόψεις. Το αν έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη ή ευρύτερες ομάδες, δεν έχει σημασία.Αρίστος έγραψε: 16 Σεπ 2023, 10:21Αλλο χαρακτηρισμοι και αλλο λογοκρισια.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 09:56 Σε κάθε περίπτωση ως "οργουελικό" χαρακτηρίζεται το καθεστώς από αυτούς που θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα να εκφράζουν όποιον αρνητικό χαρακτηρισμό γουστάρουν αλλά θεωρούν απαράδεκτη δημοκρατική παραβίαση τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς για την πάρτη τους.
Αυτό είναι όλο.
Τα φέικ νιους είναι άλλη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από ποιό λεξικό του Μπαμπινιώτη βγήκαν όλα αυτά;!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αφορά σε απρεπή χαρακτηρισμό δηλαδή το οτι σου κατεβάζω τα ποστ, επειδή καλείς σε ειρηνική συγκέντρωση, συντεταγμένα και όμορφα ή το οτι σε βάζω σε μαύρη λίστα γιατί άσκησες κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση οτι η πολιτική της θέτει ξερω γω εν κινδύνω τα σύνορα του κράτους
λολ και ξανα λολ
λολ και ξανα λολ
Να ταν μόνο αυτός...Imperium έγραψε: 16 Σεπ 2023, 00:52 Και για όσους δεν μπόρεσαν να το διαβάσουν:
Δηλαδή πρέπει να δημοσιεύσει στα antisocialFor this, Cortés has been fined $19,244 Mexican pesos (roughly £900). He must publish the court ruling and an apology drafted by the court on social media for 30 days. He will also be listed on the National Registry of Persons Sanctioned in Political Matters against Women and must attend training on ‘gender-based political violence’.
* και την καταδίκη του
* και την επίσημη συγνώμη (πιστοποιητικό ορθων φρονιμάτων) που θα του υπαγορεύσει το δικαστήριο!!!
Κινέζικα πράγματα, Μάο επί Πολιτιστικής Επανάστασης!![]()
Χώρια το χιλιάρικό πρόστιμο,
χώρια η καταγραφή στον φάκελο Παραβατών Κατα των Δικαωμάτων των ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!
Χώρια η καταναγκαστική εκπαίδευση για την gender-based πολιτική βία
Έτσι μπράβο, δεν μπορούμε να ανεχόμαστε πια αυτούς τους ψέκες που αρνούνται την επιστήμη του φύλλου. Θα πρότεινα την αφαίρεση της άδειας φαρμακοποιού απο τον Οττο, αλλά φαντάζομαι οτι με την πρώτη στραβή ο ίδιος θα βγεί πρώτος υπέρμαχος των τρανς, και θα μας εξηγεί και την επιστήμη τους!
Αλήθεια, puberty blockers σε ανήλικα πουλάς, Οττο;
Μέ την άδεια του γιατρού τους, εννοείται, βεβαίως-βεβαίως...
αγώνας δρόμου θα γίνει από πολλούς πρώην σκληρούς και άτεγκτους μάγκες για το ποιος θα πρωτοδηλώσει αλλαγή πεποιθήσεων...μόλις το ζόρι φτάσει τελικά και στη δική την πόρτα.
Ε, φυσικά. Όταν πουν στον κομπογιανίτη μας οτι θα του αφαιρέσουν την άδεια παιδίατρου γιατί οι απόψεις του βλάπτουν τα παιδιά, τι θα ήθελες να κάνει;
Μην κοιτάς που τώρα επαναπαύεται στα εύκολα και στα εγγυημένα και πουλάει τζαμπα μαγκιά.
Θα συνταγογραφεί, που δεν θα προλαβαίνει ο φαρμακοτρίφτης να εκτελεί...!
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Μην κοιτάς που τώρα επαναπαύεται στα εύκολα και στα εγγυημένα και πουλάει τζαμπα μαγκιά.
Θα συνταγογραφεί, που δεν θα προλαβαίνει ο φαρμακοτρίφτης να εκτελεί...!
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 10:30Μα η λογοκρισία αφορά σε χαρακτηρισμούς, μέσω των οποίων διαδίδονται... απρεπείς απόψεις. Το αν έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη ή ευρύτερες ομάδες, δεν έχει σημασία.Αρίστος έγραψε: 16 Σεπ 2023, 10:21Αλλο χαρακτηρισμοι και αλλο λογοκρισια.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 09:56 Σε κάθε περίπτωση ως "οργουελικό" χαρακτηρίζεται το καθεστώς από αυτούς που θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα να εκφράζουν όποιον αρνητικό χαρακτηρισμό γουστάρουν αλλά θεωρούν απαράδεκτη δημοκρατική παραβίαση τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς για την πάρτη τους.
Αυτό είναι όλο.
Τα φέικ νιους είναι άλλη φάση.
Τι γινεται ομως οταν το ιδιο το κρατος προωθει τα fake news και χαρακτηριζει ψεκ οσους τα αμφισβητουν λογοκρινοντας τους;
Τοτε προφανως εχουμε οργουελιανο καθεστως.
Βόμβα στο Κογκρέσο> Η CIA δωροδόκησε τους δικούς της αναλυτές προκειμένου να πουν ότι η COVID-19 δεν προήλθε από εργαστήριο της Wuhan [DailyMail]
https://kourdistoportocali.com/news-des ... liteyseis/
.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
UK's BBC confirms that the UK is a police state and everyones communications are being monitoring.
A British man accused of public disorder after joking about blowing up a flight has gone on trial in Spain.
Aditya Verma made the comment on Snapchat on his way to the island of Menorca with friends in July 2022.
The message, sent before Mr Verma departed Gatwick airport, read: "On my way to blow up the plane (I'm a member of the Taliban)."
Mr Verma told a Madrid court on Monday: "The intention was never to cause public distress or cause public harm."
If found guilty, the university student faces a hefty bill for expenses after two Spanish Air Force jets were scrambled.
Mr Verma's message was picked up by the UK security services who flagged it to Spanish authorities while the easyJet plane was still in the air.
A court in Madrid heard it was assumed the message triggered alarm bells after being picked up via Gatwick's Wi-Fi network.
Appearing in court on Monday, Mr Verma - who is now studying economics at Bath University - said the message was "a joke in a private group setting".
"It was just sent to my friends I was travelling with on the day," he said.
Pressed about the purpose of the message, Mr Verma said: "Since school, it's been a joke because of my features... It was just to make people laugh."
So no one involved in the private Snapchat message reported this to Spanish authorities, the UK government intercepted private communications, read it, and misinterpreted a private joke as real threat. No one in the UK is concerned that the government is just going through everyones private communications at all?
https://t.me/Slavyangrad/86212
#Source https://www.bbc.com/news/world-europe-68056421
A British man accused of public disorder after joking about blowing up a flight has gone on trial in Spain.
Aditya Verma made the comment on Snapchat on his way to the island of Menorca with friends in July 2022.
The message, sent before Mr Verma departed Gatwick airport, read: "On my way to blow up the plane (I'm a member of the Taliban)."
Mr Verma told a Madrid court on Monday: "The intention was never to cause public distress or cause public harm."
If found guilty, the university student faces a hefty bill for expenses after two Spanish Air Force jets were scrambled.
Mr Verma's message was picked up by the UK security services who flagged it to Spanish authorities while the easyJet plane was still in the air.
A court in Madrid heard it was assumed the message triggered alarm bells after being picked up via Gatwick's Wi-Fi network.
Appearing in court on Monday, Mr Verma - who is now studying economics at Bath University - said the message was "a joke in a private group setting".
"It was just sent to my friends I was travelling with on the day," he said.
Pressed about the purpose of the message, Mr Verma said: "Since school, it's been a joke because of my features... It was just to make people laugh."
So no one involved in the private Snapchat message reported this to Spanish authorities, the UK government intercepted private communications, read it, and misinterpreted a private joke as real threat. No one in the UK is concerned that the government is just going through everyones private communications at all?
https://t.me/Slavyangrad/86212
#Source https://www.bbc.com/news/world-europe-68056421