Ε ναι, μού φαίνεται ότι η επιδημία είναι πιο δόκιμος όρος εδώ. Έτσι νομίζω δηλαδή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ναι, σε προηγούμενο ποστ έχω χρησιμοποιήσει τον όρο "επιδημία" αλλά α) η ίδια η Λινού έκανε λόγο για πανδημία -εκτός και αν της έχει κολλήσει απο την εποχή του κορωνοιού και μπερδεύτηκε β) οι επιδημίες μπορει να καταλήξουν και πανδημίες
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σε ποιό ύψος ήταν το νερό όταν πήραν μήνυμα από το 112; Συγγενείς της συζύγου μου από τον Παραπόταμο Τρικάλων που τους τηλεφωνήσαμε όταν μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι έλαβαν μήνυμα το πρωί της 7ης Σεπτ. μας είπαν ότι φιλοξενούνταν ήδη αλλού γιατί είχε πλημμυρίσει το χωριό τους.Otto Weininger έγραψε: 15 Σεπ 2023, 08:52μου αρέσει που ζητάς παρέμβαση εισαγγελέα την στιγμή που μέχρι τώρα αποδεδειγμένα, ψέματα γράφεις εσύ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Σεπ 2023, 08:48 Ο κικιλιας που είπε πως δεν υπήρχε ανθρώπινη παρέμβαση και όλα ήταν φεικ νιουζ, δεν θα τον συλλάβει ο εισαγγελέας για φεικ νιουζ;
Τελικά έγινε ότι έλεγαν οι κάτοικοι εξαρχής. Άνοιξαν τη ροή του νερού επίτηδες προς τα χωριά, και έστειλαν το 112 ενώ ήταν είχε φτάσει το νερό στα 2.5 μέτρα. Αλλη μια άριστη διαχείριση.
Αλλά, το 112 ηχεί στο πλαίσιο ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία και ακόμα και σήμερα ψάχνουμε να βρούμε ποιός έσπασε τα αναχώματα και βούλιαξε τον κάμπο. Πώς να στείλουν μήνυμα όταν ούτε οι ίδιοι ήξεραν για αυτές τις παρεμβάσεις;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Στην τουβού είδαμε μαρτυρίες από διάφορους, που λέγανε λίγο-πολύ το ίδιο. Ότι το 112 τους ειδοποίησε αφού πλημμύρισαν και μετά, είτε το νερό είχε φτάσει στους αστράγαλους είτε στο γόνατο, δεν παίζει ρόλο νομίζω σε ποιο ύψος είχε φτάσει, το θέμα είναι ότι άργησαν έτσι κι αλλιώς. Φαντάζομαι δε ότι για να λένε όλοι το ίδιο, ανά περιοχή, θα είναι απολύτως σωστό. Αν δεν ήταν, όλο και κάποιον θα είχαν ψάξει (μανιωδώς) να βρούνε τα κανάλια από τις περιοχές αυτές για να πει το αντίθετο, ότι δηλαδή ενημερώθηκαν έγκαιρα.vatraxos έγραψε: 15 Σεπ 2023, 14:25Σε ποιό ύψος ήταν το νερό όταν πήραν μήνυμα από το 112; Συγγενείς της συζύγου μου από τον Παραπόταμο Τρικάλων που τους τηλεφωνήσαμε όταν μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι έλαβαν μήνυμα το πρωί της 7ης Σεπτ. μας είπαν ότι φιλοξενούνταν ήδη αλλού γιατί είχε πλημμυρίσει το χωριό τους.Otto Weininger έγραψε: 15 Σεπ 2023, 08:52μου αρέσει που ζητάς παρέμβαση εισαγγελέα την στιγμή που μέχρι τώρα αποδεδειγμένα, ψέματα γράφεις εσύ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Σεπ 2023, 08:48 Ο κικιλιας που είπε πως δεν υπήρχε ανθρώπινη παρέμβαση και όλα ήταν φεικ νιουζ, δεν θα τον συλλάβει ο εισαγγελέας για φεικ νιουζ;
Τελικά έγινε ότι έλεγαν οι κάτοικοι εξαρχής. Άνοιξαν τη ροή του νερού επίτηδες προς τα χωριά, και έστειλαν το 112 ενώ ήταν είχε φτάσει το νερό στα 2.5 μέτρα. Αλλη μια άριστη διαχείριση.
Αλλά, το 112 ηχεί στο πλαίσιο ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία και ακόμα και σήμερα ψάχνουμε να βρούμε ποιός έσπασε τα αναχώματα και βούλιαξε τον κάμπο. Πώς να στείλουν μήνυμα όταν ούτε οι ίδιοι ήξεραν για αυτές τις παρεμβάσεις;
Ήταν ένα από τα σφάλματα που έγιναν από μεριάς κράτους, το ξανάπαμε αυτό.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ακριβώς.Αρχέλαος έγραψε: 15 Σεπ 2023, 13:29hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2023, 12:41Ναι, αλλά 50 μέτρα μιας λωρίδας του autobahn έκλεισαν για 2 ώρες μια φορά, όπως μας είπε ο Otto Weininger. Μην γίνεσαι παράλογος, γίνονται κι αλλού αυτά.![]()
Το παραπάνω παράδειγμα του γαλαζαίου, δεν έχει καμία σχέση ή ορθότερα καταδεικνύει ακριβώς την διαφορετικότητα του ζητήματος, με λίγα λόγια επενεργούν αντίθετα ως προς το λόγο χρησιμοποιήσεως τους. Αυτογκόλ έβαλε.
Επέτρεψε μου όμως να προσθέσω και τα εξής:
Για έναν πολίτη, σημασία δεν έχει τι κάνουν οι άλλοι που άλλωστε δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε, αλλά το τι πράττουμε εμείς.
Το αυτό ισχύει και για την πολιτεία, την εκάστοτε δε κυβέρνηση. Άστε τι κάνουν οι άλλοι, εσείς τι κάνετε, εδώ κυβερνάτε, όχι εκεί.
Εν ολίγοις, αν στην Γερμανία έκλεινε μία Εθνική Οδός για παράδειγμα ένα μήνα, αυτό δεν θα σήμαινε ότι εμείς είμαστε εντάξει.
Μάλιστα, όποιος χρησιμοποιεί τέτοια παραδείγματα, ουσιαστικά είναι σαν να αναζητά άλλοθι για τις εγχώριες αστοχίες και σηματοδοτεί το ότι έτσι πρόοδος δεν θα υπάρξει, γιατί κάθε φορά θα ευθύνεται κάτι άλλο και ότι αυτά γίνονται και στο εξωτερικό.
Θα εμπιστευόταν κάποιος έναν πολιτικό που θα έλεγε ότι "αυτό γίνεται εκεί, άρα εμείς τι να κάνουμε;"
Εκτός του θέματος εμπιστοσύνης, τότε είναι σαν να ακυρώνει την χρησιμότητα του.
Όλα αυτά βέβαια για όσους δεν έχουν αναπτύξει την ικανότητα της κριτικής σκέψεως είναι πολύ πολύ ψιλά γράμματα, βέβαια επιλογή τους είναι να είναι κομματόσκυλα - καρκίνοι της κοινωνίας και αυτό είναι κάτι το οποίον όλοι οι υπόλοιποι οφείλουμε να το λαμβάνουμε πάντα υπόψιν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Μετάφραση: ο Αρχέλαος σε κάθε φυσική καταστροφή θέλει να κατηγορεί την ΝΔ και να θεωρει ότι ακόμη και μετεωρίτης να πέσει θα είναι αποκλειστική ευθύνη δική της.Αρχέλαος έγραψε: 15 Σεπ 2023, 13:29hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2023, 12:41Ναι, αλλά 50 μέτρα μιας λωρίδας του autobahn έκλεισαν για 2 ώρες μια φορά, όπως μας είπε ο Otto Weininger. Μην γίνεσαι παράλογος, γίνονται κι αλλού αυτά.![]()
Το παραπάνω παράδειγμα του γαλαζαίου, δεν έχει καμία σχέση ή ορθότερα καταδεικνύει ακριβώς την διαφορετικότητα του ζητήματος, με λίγα λόγια επενεργούν αντίθετα ως προς το λόγο χρησιμοποιήσεως τους. Αυτογκόλ έβαλε.
Επέτρεψε μου όμως να προσθέσω και τα εξής:
Για έναν πολίτη, σημασία δεν έχει τι κάνουν οι άλλοι που άλλωστε δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε, αλλά το τι πράττουμε εμείς.
Το αυτό ισχύει και για την πολιτεία, την εκάστοτε δε κυβέρνηση. Άστε τι κάνουν οι άλλοι, εσείς τι κάνετε, εδώ κυβερνάτε, όχι εκεί.
Εν ολίγοις, αν στην Γερμανία έκλεινε μία Εθνική Οδός για παράδειγμα ένα μήνα, αυτό δεν θα σήμαινε ότι εμείς είμαστε εντάξει.
Μάλιστα, όποιος χρησιμοποιεί τέτοια παραδείγματα, ουσιαστικά είναι σαν να αναζητά άλλοθι για τις εγχώριες αστοχίες και σηματοδοτεί το ότι έτσι πρόοδος δεν θα υπάρξει, γιατί κάθε φορά θα ευθύνεται κάτι άλλο και ότι αυτά γίνονται και στο εξωτερικό.
Θα εμπιστευόταν κάποιος έναν πολιτικό που θα έλεγε ότι "αυτό γίνεται εκεί, άρα εμείς τι να κάνουμε;"
Γι'αυτό δεν θέλει να του λέτε ότι και σε άλλες χώρες, πιο εξοπλισμένες από μας, καίγονται, πνίγονται, πλημμυρίζουν κλπ ενίοτε δε με πολύ περισσότερους νεκρούς*.
Είναι μια ωραία τακτική, δε λέω. Ο Αρχέλαος (σε ο,τι αφορά την ΝΔ μόνο) την έχει δει Καζαντζάκης.
* εξαιρείται η παρένθεση ζαίων που έφτασαν σε νεκρούς την θέση 2 παγκοσμίως για τον 21ο αιωνα και την θέση 5 παγκοσμίως τα τελευταία 100 χρόνια.
"Ευτυχώς" ήρθε η Χαβάη και τους έριξε στην θέση 3 και 6 αντίστοιχα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Δεν ξέρω, να ρωτήσουμε αυτον που βγήκε στις ειδήσεις, είπε ότι είχε λάβει το 112 αλλά δεν έφυγε γιατί είχε 10 πόντους νερό.vatraxos έγραψε: 15 Σεπ 2023, 14:25Σε ποιό ύψος ήταν το νερό όταν πήραν μήνυμα από το 112; Συγγενείς της συζύγου μου από τον Παραπόταμο Τρικάλων που τους τηλεφωνήσαμε όταν μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι έλαβαν μήνυμα το πρωί της 7ης Σεπτ. μας είπαν ότι φιλοξενούνταν ήδη αλλού γιατί είχε πλημμυρίσει το χωριό τους.Otto Weininger έγραψε: 15 Σεπ 2023, 08:52μου αρέσει που ζητάς παρέμβαση εισαγγελέα την στιγμή που μέχρι τώρα αποδεδειγμένα, ψέματα γράφεις εσύ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Σεπ 2023, 08:48 Ο κικιλιας που είπε πως δεν υπήρχε ανθρώπινη παρέμβαση και όλα ήταν φεικ νιουζ, δεν θα τον συλλάβει ο εισαγγελέας για φεικ νιουζ;
Άμα ψάξω λίγο θα βρω και το βίντεο, κάποιος θα το έχει ανεβάσει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και στην Χαβάη πάντως είχαν κάτι τσακωμούς γιατί ένας κυβερνήτης ή υπεύθυνος εκεί -σχετιζόμενος με την ομάδα Ομπάμα-δεν άνοιξε τις κάνουλες με το νερό
Δεν έχω ενημερωθεί πώς κατέληξαν οι καταγγελίες εκεί και εαν πράγματι τελικά είχαν δίκιο ή άδικο οι καταγγέλοντες
Δεν έχω ενημερωθεί πώς κατέληξαν οι καταγγελίες εκεί και εαν πράγματι τελικά είχαν δίκιο ή άδικο οι καταγγέλοντες
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη στην παρέμβασή της αναφέρει ότι οι Αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν: «Αν αληθεύουν οι καταγγελίες ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας ή ο Δήμος Καρδίτσας (ή από κοινού) προχώρησαν σε παρέμβαση στο φράγμα του ποταμού Καράμπαλη ή οπουδήποτε αλλού, προκειμένου να προστατεύσουν από την πλημμύρα τον Δήμο Καρδίτσας, αν και γνώριζαν ότι με τον τρόπο αυτό θα πλημμυρίσουν τα χωριά της περιοχής, τα οποία και δεν έσπευσαν προηγουμένως να εκκενώσουν ή ότι σκόπιμα και προκειμένου να μην πλημμυρίσει η πόλη δεν ενισχύθηκαν τα αναχώματα στο πιο πάνω ποτάμι μέσα στον κάμπο, ενώ ενισχύθηκαν τα αναχώματα προς την πλευρά της πόλης της Καρδίτσας, με αποτέλεσμα το ποτάμι να υπερχειλίσει εκεί και να ξεχυθούν τεράστιοι όγκοι νερού, οι οποίοι και πλημμύρισαν τα χωριά του κάμπου».
https://www.ot.gr/2023/09/14/epikairoth ... naxomaton/
.
https://www.ot.gr/2023/09/14/epikairoth ... naxomaton/
.
Ισχυει οτι η Εισαγγελια αναφερει οτι θα ερευνησει για ευθυνες της Περιφερειας και των δημων οχι μονο για τα φραγματα αλλα και για το οτι δεν εγιναν τα αντιπλημμυρικα εργα, πουθενα ομως δεν αναφερει για ευθυνες της κυβερνησης, του υπουργειου Πολιτικης Προστασιας και των ιδιωτικων εταιρειων που πηραν με αναθεση τα αντιπλημμυρικα εργα.
Με λιγα λογια εικαζω οτι τα μεγαλα κεφαλια της κυβερνησης και οι μεγαλοεργολαβοι θα μεινουν εκτος του καδρου ευθυνων και θα την πληρωσουν ο Περιφερειαρχης και καποιοι δημαρχοι.
Τους οποιους δεν τους βλεπω καλα.
.
Με λιγα λογια εικαζω οτι τα μεγαλα κεφαλια της κυβερνησης και οι μεγαλοεργολαβοι θα μεινουν εκτος του καδρου ευθυνων και θα την πληρωσουν ο Περιφερειαρχης και καποιοι δημαρχοι.
Τους οποιους δεν τους βλεπω καλα.
.
Πάρα πολύ ενδιαφέρον, και για την περιοχή της Θεσσαλίας με τις παρούσες εξελίξεις, να ακούσει κανείς ολόκληρη την ομιλία του Μητσοτάκη το 2021 στη Βουλή για θέματα κλιματικής αλλαγής και ενέργειας. Λεξη προς λέξη.
Μια ομιλία, στην οποία εμφατικά αναφέρεται πώς τόσο η ΕΕ όσο και η Ελ Κυβέρνηση με πρωτοβουλίες της [στην ουσία πρωτοβουλίες του ιδίου] έχουν υπολογίσει και λάβει σοβαρά υπόψη το θέμα κλιματική αλλαγή που έχει φανεί ήδη στον ορίζοντα και την ανάγκη για αντιμετώπισή της καθώς και για μετάβαση σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας και ΑΠΕ και όχι μόνο.
πχ
Θα είχε ίσως ενδιαφέρον να ακούσει κανείς το σημείο όπου αναφέρεται για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κτλ που έρχονται από αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία
https://www.primeminister.gr/2021/05/18/26539
Θα ήταν καλό μάλλον να πάει σε αντίστοιχο νήμα όπου γίνεται αποκλειστικά λόγος για την κλιματική αλλαγή και την μετάβαση στην πράσινη ενέργεια, δεν το βρίσκω
Αναπτύσσεται ολόκληρη η ατζέντα με όλες τις παραμέτρους και τις πολιτικές
Μια ομιλία, στην οποία εμφατικά αναφέρεται πώς τόσο η ΕΕ όσο και η Ελ Κυβέρνηση με πρωτοβουλίες της [στην ουσία πρωτοβουλίες του ιδίου] έχουν υπολογίσει και λάβει σοβαρά υπόψη το θέμα κλιματική αλλαγή που έχει φανεί ήδη στον ορίζοντα και την ανάγκη για αντιμετώπισή της καθώς και για μετάβαση σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας και ΑΠΕ και όχι μόνο.
πχ
...και αν η πανδημία κατέστησε σαφές σε όλους μας οτι απαιτείται διεθνής συνεργασία για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε φαινόμενα αυτής της έκτασης το ίδιο στον υπερθετικό βαθμό ισχύει για την κλιματική αλλαγή. Οφείλω να επισημάνω βέβαια κάτι το οποίο ανέφερε και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οτι η κυβέρνησή μας τόλμησε να αναλάβει τολμηρές πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση πριν το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής επανέλθει με ένταση στον δημόσιο διάλογο ως απότοκο της πανδημίας! Αναφέρομαι συγκεκριμένα στην τολμηρή απόφαση την οποία πήρε η Ελληνική Κυβέρνηση και η οποία ανακοινώθηκε από εμένα [ταπεινότητα μόουντ ον] στον Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών τον Σεπτέμβριο του 2019 όπου δρομολόγησα, ανακοίνωσα και δρομολόγησα για λογαριασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας ένα πολύ γρήγορο και τολμηρό πρόγραμμα απολιγνητοποίησης, μείωσης της εξάρτησης της χώρας μας από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον λιγνίτη....
Θα είχε ίσως ενδιαφέρον να ακούσει κανείς το σημείο όπου αναφέρεται για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κτλ που έρχονται από αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία
ολόκληρο απομαγνητοφωνημένο εδώ:....ένα σημαντικό κομμάτι των εκπομπών προέρχεται από την αγροτική παραγωγή! Εκεί ίσως, η επίτευξη των στόχων μηδενικών εκπομπών να είναι και η πιο δύσκολη, γιατί συνδέεται άμεσα και με τις ίδιες τις διατροφικές μας συνήθειες, [η]κατανάλωση κρέατος παραδείγματος χάρη, συμμετέχει σημαντικότατα στις παγκόσμιες εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου [λολ, το έγραψα ακούγοντάς το διατυπωμένο έτσι ακριβώς] ιδίως ως προς την έκκληση μεθανίου, εκεί θα χρειαστεί να κάνουμε και σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εμείς οι ίδιοι φερόμαστε, καταναλώνουμε και τελικά επηρεάζουμε την διατροφική αλυσίδα.
...
Και όσο και αν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ακούω τις απόψεις για αποκεντρωμένα συστήματα παραγωγής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, να ξέρουμε ότι αυτά έχουν πρωτίστως εφαρμογή στα ηλιακά συστήματα και πολύ λιγότερο στα αιολικά τα οποία εκ των πραγμάτων είναι εγκαταστάσεις μεγάλου όγκου, μεγάλης παρέμβασης στο περιβάλλον και μας δημιουργούν βέβαια και άλλα προβλήματα.
https://www.primeminister.gr/2021/05/18/26539
Θα ήταν καλό μάλλον να πάει σε αντίστοιχο νήμα όπου γίνεται αποκλειστικά λόγος για την κλιματική αλλαγή και την μετάβαση στην πράσινη ενέργεια, δεν το βρίσκω
Αναπτύσσεται ολόκληρη η ατζέντα με όλες τις παραμέτρους και τις πολιτικές
- hellegennes
Για να έχεις κάνει να λες το έκανα κι επίσης για να ειρωνευτώ την απέλπιδα προσπάθεια damage control με ό,τι βλακεία βρίσκεις στο Ίντερνετ.Otto Weininger έγραψε: 15 Σεπ 2023, 13:20Είδες που σου είπα ότι είσαι ψυχαναγκαστικός και με κάνεις tag για να μου τραβάς την προσοχή; Ο,τι με κυνηγάς συνέχεια;hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2023, 12:41Ναι, αλλά 50 μέτρα μιας λωρίδας του autobahn έκλεισαν για 2 ώρες μια φορά, όπως μας είπε ο Otto Weininger. Μην γίνεσαι παράλογος, γίνονται κι αλλού αυτά.
Μόλις το έκανες πάλι.
Θυμήσου το, όταν θα μου πεις πάλι σαν τον τρελό οτι σε κυνηγάω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές το επιχείρημα αυτό χωλαίνει. Είναι το κλασικό "και ο Γιωργάκης 5 πήρε στο διαγώνισμα". Έχει μια βάση όμως όταν καταδεικνύει κάτι που είναι πέρα από τις δυνάμεις ακόμη και αυτών που έχουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες και περισσότερους πόρους. Ας πούμε αν σε ένα διαγώνισμα πήραν όλοι κάτω απ' την βάση, κατά πάσα πιθανότητα κάτι συμβαίνει. Το ίδιο αποπειράται να αποδείξει το γαλάζιο τσούρμο εδώ, ότι δηλαδή σε πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα δεν μπορεί να ανταπεξέρθει ούτε και η χώρα που έχει την διάθεση, την δυνατότητα και τα μέσα να τα αποτρέψει.Αρχέλαος έγραψε: 15 Σεπ 2023, 13:29 Επέτρεψε μου όμως να προσθέσω και τα εξής:
Βέβαια τα παραδείγματα που δείχνουν είναι όλα αυτογκόλ, όπως το συγκεκριμένο που είναι πραγματικά για γέλια. Μόνο στα ελληνικά μέσα έπαιξε ως είδηση, εντελώς περιέργως (not).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σόρι, αλλά υπήρχαν παρακαμπτήριοι, ένα μικρό κομμάτι ήταν κλειστό και ήταν κλειστό γιατί συνέβαινε κατολίσθηση για πολλές μέρες. Τα έργα άργησαν να ξεκινήσουν γιατί έπρεπε να περιμένουν να σταθεροποιηθεί η πλαγιά, να γίνουν εκτιμήσεις και νέα μελέτη. Αυτά παίρνουν χρόνο, δεν είναι ότι έπρεπε απλά να απομακρύνουν μπάζα για να ανοίξει πάλι. Κατόπιν έκαναν εργασίες για να ξαναφτιάξουν τον δρόμο και να ασφαλίσουν την πλαγιά. Αυτά χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο. Δεν είναι συγκρίσιμες περιπτώσεις.Isildur έγραψε: 15 Σεπ 2023, 14:15 Επειδή έχουμε λίγο κοντή μνήμη ως λαός, να θυμίσω εδώ ότι όταν το 2010 είχε γίνει εκείνη η κατολίσθηση στα Τέμπη, η χώρα είχε επίσης κοπεί στα δύο και τους πήρε κάτι μήνες να ανοίξουν τον δρόμο. Ακόμα και σε μικρότερες κατολισθήσεις αργότερα, πάλι χρειαζόντουσαν 2-3 μέρες να ξαναδώσουν την κυκλοφορία. Το λέω απλά, επειδή φαίνεται να μην έχουμε καταλάβει ακριβώς πώς είναι η κατάσταση αυτήν τη στιγμή στην εθνική και γιατί είναι ακόμα κομμένος ο δρόμος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-
- 1 Απαντήσεις