!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2023, 01:16 αλλά τόσο πολύ σέβεσαι την κουβέντα κι εσύ. και αυτό που κάνεις τώρα με τον ξεφτίλα αλλά και από μόνος σου πως αλλάξεις τα νοήματα και την αξία που έχει η κάθε κουβέντα.
Είναι κτηνωδία μεγάλε. Κι ας νιώθεις ναρκισσιστικά αποστασιοποιημένος.
εγώ φταίω δηλαδη που είσαστε πικπα και οι δυο, δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε ούτε στην βάση που θα κοροϊδέψει ο ένας τον άλλον; Είναι βασικό να ξέρουμε ποιος κοροϊδεύει ποιον σε μια σοβαρή κουβέντα, αλήθεια τα είχε μπερδέψει ο φίλος, αφού τα λες όπως ναναι.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

enaon έγραψε: 15 Σεπ 2023, 01:17
Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2023, 01:13 Το βλέπεις μωρέ μλκ που τελικά βλάπτει το να μην κάνεις κάτι στο μυαλό σου και το αφήνεις να μαζεύει σκόνη;
αργήσες να τσιμπήσεις, λέω τι μόνο ο χιόνης, είχα στεναχωρεθει. Ευχαριστω.
Πούλο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

xioni έγραψε: 15 Σεπ 2023, 01:19
Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2023, 01:16
enaon έγραψε: 15 Σεπ 2023, 00:57

οκ σόρυ, το είπα απλά γιατί ούτε εγώ κατάλαβα γιατί επιμένει πως οι γιατροί δεν είναι επιστήμονες, αλλα στεναχωριεμαι να τον μαλώνεις.
αλλά τόσο πολύ σέβεσαι την κουβέντα κι εσύ. και αυτό που κάνεις τώρα με τον ξεφτίλα αλλά και από μόνος σου πως αλλάξεις τα νοήματα και την αξία που έχει η κάθε κουβέντα.
Κλαψ.
Έλα τράβα τώρα ζόμπι. Αρκετά βγήκες στον κόσμο σήμερα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2023, 01:28
xioni έγραψε: 15 Σεπ 2023, 01:19
Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2023, 01:16

αλλά τόσο πολύ σέβεσαι την κουβέντα κι εσύ. και αυτό που κάνεις τώρα με τον ξεφτίλα αλλά και από μόνος σου πως αλλάξεις τα νοήματα και την αξία που έχει η κάθε κουβέντα.
Κλαψ.
Έλα τράβα τώρα ζόμπι. Αρκετά βγήκες στον κόσμο σήμερα.
Έγινε το rock στοίβες αποτσίγαρων
από πελάτες pub
που τραβολογιούνται
από τα ίδια και τα ίδια
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

lonelyrider έγραψε: 15 Σεπ 2023, 01:24 Μιλανε ολοι και λενε για δηθεν αντιπλημμυρικα εργα που δε γιναν και δεν βλεπουν το αυτονοητο.
Οτι δηλαδη οτι και ολα τα εργα να γινοντουσαν η καταστροφη και παλι θα λαμβανε χωρα γιατι το καιρικο φαινομενο ηταν ακραιο.
Ηταν ανθρωπινως αδυνατο να αποτραπει.
Βαλτε οποια απο τις συγχρονες χωρες και πολεις θελετε και εκει της πουτανας θα γινοτανε. Ειτε λονδινο ειτε παρισι ειτε οτι γουσταρετε.
Ο ανθρωπινος παραγοντας ειναι αποτρεπτικος μεχρι ενος σημειου.
Έχουν συζητηθεί παραπάνω αυτά.
Δεν είπε κανείς να σταματήσει τον κατακλυσμό με τα αντιπλημμυρικά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Του μπι ορ νοτ του μπι. Ποιος είναι ο επιστήμονας; Ο φαρμακοποιός και ο γιατρός ή ο φυσικοθεραπευτής κι ο λογοθεραπευτής;

Χαοτικέ, έχεις καμιά ιδέα;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 14 Σεπ 2023, 23:36 Όταν γράφει ο χελης ειναι αδύνατον να καταλάβουμε αν ηξερε και πριν 5 λεπτά τι λέει ή είμαστε σε απευθείας σύνδεση με το γκοογλε
Έχω εξηγήσει ότι ποτέ δεν το κάνω αυτό. Σε θέματα για τα οποία δεν ξέρω από πριν τι λέω απλά δεν μιλάω, παρακολουθώ μόνο. Για παράδειγμα στα ιστορικά θέματα κυρίως παρακολουθώ. Μ' αρέσει να διαβάζω ιστορικά θέματα αλλά έχω πολύ λίγες και ελλιπείς γνώσεις στην ιστορία. Βέβαια όποιος θέλει το πιστεύει. Είναι ελεύθερος ο καθένας να πιστεύει ότι όταν αντιπαρατίθεμαι σε ένα ζήτημα είναι με 5 δευτερόλεπτα που έψαξα στο Google.
xioni έγραψε: 14 Σεπ 2023, 23:26 στην επιστήμη του Όττο, εκεί απλά λέει μαλακίες.
Καταρχήν δεν έχω μιλήσει ποτέ για την επιστήμη του Ότο. Δεν αναφέρομαι σε φάρμακα και πώς λειτουργούν και γενικά δεν ασχολούμαι με βιοχημεία. Σε θέματα ιατρικής γενικότερα μιλάω αλλά αφενός ο Ότο δεν είναι γιατρός, αφετέρου στηρίζομαι αποκλειστικά σε γραπτά επιστημόνων.

Ο τελευταίος ισχυρισμός για κάτι που κάποιος φαντασιώθηκε ότι άπτεται της ειδικότητας του Ότο ήταν για ποιον λόγο γράφουν οι γιατροί αντιβιοτικά σε άτομα που έχουν ιώσεις, όπου έκανα ένα σύντομο σχόλιο που περιγράφει την πραγματικότητα: το κάνουν όταν θεωρούν ότι ο κίνδυνος από δευτερογενή λοίμωξη είναι σημαντικός. Η άποψη του μη ειδικού στο θέμα Ότο, ήταν ότι το κάνουν γιατί δεν ξέρουν πώς λειτουργούν τα αντιβιοτικά, νομίζουν οι μπούφοι ότι θα αντιμετωπίσουν την ίωση. Τι χαζοί που είναι οι γιατροί, χαχαχά.

Από εκεί και πέρα, ο Ότο προσπάθησε να μας πείσει ότι παντού η οδηγία επί covid ήταν μόνο για παυσίπονα και οξυγονομέτρηση ενώ ξεκάθαρα οι οδηγίες περιλαμβάνουν και άλλα φάρμακα, μεταξύ των οποίων αντιβιοτικά, σε περιπτώσεις ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Αυτό δεν είναι ούτε θέμα άποψης ούτε θέμα επιστήμης. Ή λένε το Χ οι οδηγίες ή το Ψ και δεν έχει καμμιά σχέση τι σπούδασε ο καθένας μας. Παράθεσα τις οδηγίες που τον διέψευσαν και από τότε αφηνίασε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2023, 23:54 Στην Αγγλία ή στις ΗΠΑ, αν ήμουν σε ένα νοσοκομείο, με τα ίδια ακριβώς προσόντα που έχω αυτή την στιγμή θα ρυθμιζα την αγωγή μόνος χωρίς μα ενημερώσω τον γιατρό τις περισσότερες φορές.
Δεν είσαι όμως σε νοσοκομείο, είσαι μαγαζάτορας. Αν αρχίσεις να δουλεύεις σε νοσοκομείο αλλάζει η συζήτηση, αλλά προς το παρόν δεν είναι αυτό το επάγγελμά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2023, 02:40 Είναι ελεύθερος ο καθένας να πιστεύει ότι όταν αντιπαρατίθεμαι σε ένα ζήτημα είναι με 5 δευτερόλεπτα που έψαξα στο Google.
οκ σε πειράζω λίγο, αλλα μπες στη θέση μας, εσυ τι θα πίστευες αν ήσουν, πως να το πω, σαν τον χαοτικό ας πούμε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

enaon έγραψε: 15 Σεπ 2023, 02:57
hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2023, 02:40 Είναι ελεύθερος ο καθένας να πιστεύει ότι όταν αντιπαρατίθεμαι σε ένα ζήτημα είναι με 5 δευτερόλεπτα που έψαξα στο Google.
οκ σε πειράζω λίγο, αλλα μπες στη θέση μας, εσυ τι θα πίστευες αν ήσουν, πως να το πω, σαν τον χαοτικό ας πούμε.
Μπαίνω στην θέση σας. Λέω ότι είναι ελεύθερος να πιστεύει κανείς ό,τι θέλει, καταλαβαίνω πως είναι δυσκολοχώνευτο. Υπάρχει βέβαια τρόπος να εκτιμήσεις την πιθανότητα να συμβαίνει το Α ή το Β. Ποια είναι π.χ. η πιθανότητα να βρίσκω σε ελάχιστο χρόνο ακριβώς την κατάλληλη απάντηση σε κάτι, συνήθως παραθέτοντας πράγματα που χρειάζονται ώρα διαβάσματος. Είναι εξαιρετικό εργαλείο το google αν ξέρεις τι ψάχνεις αλλά δεν είναι μαγικό ραβδί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2023, 00:31
Isildur έγραψε: 15 Σεπ 2023, 00:03 Σπούδασα 2 χρόνια στα ΙΕΚ Πελέκα
Θεός την έφτιαχνε κι αυτήν
Θεός την επελέκα
και με τσεκούρι δίκοπο
έκαμνε το κορμί της.
Του ξέφυγε μια τσεκουριά
κι έφτιαξε το χιόνι της
:lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Saturn έγραψε: 15 Σεπ 2023, 00:31 Και υποτίθεται οτι το θέμα πανδημία και διαχείριση αυτής, έχει τεθεί ήδη επι τάπητος και στην πράξη
Να υποθέσω ότι όταν μιλάς για πανδημία το εννοείς μεταφορικά και ως ένδειξη της σοβαρότητας της κατάστασης, έτσι;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2023, 02:42
Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2023, 23:54 Στην Αγγλία ή στις ΗΠΑ, αν ήμουν σε ένα νοσοκομείο, με τα ίδια ακριβώς προσόντα που έχω αυτή την στιγμή θα ρυθμιζα την αγωγή μόνος χωρίς μα ενημερώσω τον γιατρό τις περισσότερες φορές.
Δεν είσαι όμως σε νοσοκομείο, είσαι μαγαζάτορας. Αν αρχίσεις να δουλεύεις σε νοσοκομείο αλλάζει η συζήτηση, αλλά προς το παρόν δεν είναι αυτό το επάγγελμά σου.
Εικόνα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2023, 02:40
Παράθεσα τις οδηγίες που τον διέψευσαν και από τότε αφηνίασε.
Δεν σε παρεξηγώ που κατάντησες να γράφεις σεντόνια και ψέματα σε έναν ηλίθιο. Οι απαντήσεις για τα αντιβιοτικά είναι εκεί, τα πρωτοκολλα είναι εκεί όποιος θέλει βλέπει το νημα. Εγώ τα αντιμετώπιζα καθε μερα, εγώ είχα ενημερώσεις απευθείας από εοδυυ, όσο εσυ πούλαγες φουντουνια.

Μαγαζάτορας δε, είσαι εσύ. Εγώ είμαι φαρμακοποιός.
Απόδειξη ότι εγώ αύριο αν θέλω ανοίγω μαγαζί και πουλάω αυτά που πουλάς, εσύ δεν ανοίγεις φαρμακείο. Εκτός αν τους πεις ότι είσαι χομπίστας.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Θα πάει ο στρατός λέει να μαζέψει τα ψόφια ζώα. Ο στρατός που δεν έχει ούτε κατάλληλο προσωπικό, ούτε μάσκες, στολές, γάντια, μηχανήματα, τίποτα. Θα τα μαζέψουνε με τα φορτηγά 70 χρόνων που βλέπουμε με ανοιγμένα τα καπό κάθε μέρα στη ΛΕΑ.
Εκει που αποτυγχάνει το κράτος πετάνε ένα θα αναλάβει ο στρατός (άρα δε θα λυθεί το πρόβλημα). Πρωτόγονο κράτος που κατά τα άλλα ηγείται της 4ης βιομηχανικής επανάστασης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”