Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:15Έτσι. Να αναλάβει επιτέλους ένας πλούσιος τον ΣΥΡΙΖΑ κι όχι η φτωχομπινέδικη πλέμπα που είχαν ως τώρα όπως ο Τσίπρας, ο Αλαβάνος, ο Κωνσταντόπουλος...EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Σεπ 2023, 11:06 Εγώ προτιμώ την αριστερά του Κασσελακη με κότερα κ ελικόπτερα από τη διαχρονική μιζέρια και τον καζαντζιδισμο της αριστεράς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Οργισμένος
Ωχ ρε πατησιωτη, 70 χρονων εγινες και ακομα δεν πηρες μυρωδια πως συμπεριφερεται πολιτικα η ελλ κοινωνια. Εδω καταψηφισανε Βενιζελο πανω που τριπλασιαζε την ελλαδα σε εκταση θα χαμπαριασουν απο Κασσελακη?πατησιωτης έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:37![]()
![]()
Οι φορολογούμενοι θυμούνται τον Τσακαλώτο και οι ασφαλισμένοι τον Κατρούγκαλο.
Λοιπον ενα πολυ πιθανο σεναριο ειναι:
1. Κατα παραδοση τα κομματοσκυλα της νδ ξεσαλωνουν στη 2η τετραετια αυτο οδηγει σε σκανδαλα και εκλογικη σμικρυνση
2. ΑΚατασχετη υποσχεσιολογια απο Κασσε και ενωση υπο της αρχηγιας του ολων των λαικιστικων δυναμεων
3. Νικη συριζα με μικρη διαφορα πχ 34% εναντι 30% ΝΔ και συγκυβερνηση με μπαρουφ ή λοιπες σταλινικες δυναμεις.
4. Βαθυτατο ξεφυσημα ανακουφισης μου που δεν ζω ελλαδα.
Φινιτο
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Τοξοβόλος_UK
Δε θα είναι μικρή η διαφορά σε περίπτωση νίκης Κασσελάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά τη ΝΔ υπό την αρχηγεία του. Κάνει μπαμ οτι έτσι πάνε τα πράγματα στην Ελλάδα κατα παράδοση όταν έχουμε νέα αστέρια που κάνουν γκελ.Οργισμένος έγραψε: 14 Σεπ 2023, 15:04Ωχ ρε πατησιωτη, 70 χρονων εγινες και ακομα δεν πηρες μυρωδια πως συμπεριφερεται πολιτικα η ελλ κοινωνια. Εδω καταψηφισανε Βενιζελο πανω που τριπλασιαζε την ελλαδα σε εκταση θα χαμπαριασουν απο Κασσελακη?πατησιωτης έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:37![]()
![]()
Οι φορολογούμενοι θυμούνται τον Τσακαλώτο και οι ασφαλισμένοι τον Κατρούγκαλο.
Λοιπον ενα πολυ πιθανο σεναριο ειναι:
1. Κατα παραδοση τα κομματοσκυλα της νδ ξεσαλωνουν στη 2η τετραετια αυτο οδηγει σε σκανδαλα και εκλογικη σμικρυνση
2. ΑΚατασχετη υποσχεσιολογια απο Κασσε και ενωση υπο της αρχηγιας του ολων των λαικιστικων δυναμεων
3. Νικη συριζα με μικρη διαφορα πχ 34% εναντι 30% ΝΔ και συγκυβερνηση με μπαρουφ ή λοιπες σταλινικες δυναμεις.
4. Βαθυτατο ξεφυσημα ανακουφισης μου που δεν ζω ελλαδα.
Φινιτο
- EKPLIKTIKOS
και ο Καζαντζιδης ο ιδιος είχε λεφτά κ τα έπαιζε στο καζίνο ξέρω γω, δεν έχει να λέειIsildur έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:15Έτσι. Να αναλάβει επιτέλους ένας πλούσιος τον ΣΥΡΙΖΑ κι όχι η φτωχομπινέδικη πλέμπα που είχαν ως τώρα όπως ο Τσίπρας, ο Αλαβάνος, ο Κωνσταντόπουλος...EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Σεπ 2023, 11:06 Εγώ προτιμώ την αριστερά του Κασσελακη με κότερα κ ελικόπτερα από τη διαχρονική μιζέρια και τον καζαντζιδισμο της αριστεράς
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Συμφωνώ. Και αυτό είναι κάτι που έχουν προσπαθήσει να κάνουν και τα 2 στρατόπεδα. Ο Μητσοτάκης το πέτυχε διότι έχει γερή μιντιακή υποστήριξη + περιφέρειες και δήμους. Ο Τσίπρας δεν το είχε φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αλλά είχε τη Θάνου στη δικαιοσύνη και έχωνε και κάτι άλλα δικά του φυντάνια σε ανεξάρτητες αρχές (να θυμίσω πολύ πρόχειρα μία Παπασπύρου, νταντά του Τζανακόπουλου, σε μια γενική γραμματεία).Σέλευκας έγραψε: 14 Σεπ 2023, 08:54δεν πρόκειται να είναι σοβαρός κάποιος ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει την παράταξή του καθεστώς.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:59Τόσο οι αυτοαποκαλούμενοι "δεξιοί" όσο και οι αυτοαποκαλούμενοι "αριστεροί" λένε κάποια σωστά (πχ για Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας οι μεν, για περισσότερο χρήμα στην υγεία και προσλήψεις γιατρών οι δε).Σέλευκας έγραψε: 14 Σεπ 2023, 01:45 Εγώ δεν άκουσα τίποτε αριστερό από αυτόν, τα Σκόπια και οι γκέι είναι το αριστεριλίκι και η Μακρόνησος; Δεν με νοιάζει φυσικά αλλά δεν θέλω και άλλον δεξιό στην πιάτσα. Από κει που δεν υπήρχε κανένας άρχισε να γεμίζει δεξιά και αριστερά.
Αμφότεροι όμως λένε και πολλές μλκίες (πχ οι "δεξιοί" έχουν κόλλημα με τη θρησκεία, οι "αριστεροί" δε βλέπουν τίποτα λάθος στο να είναι τα πανεπιστήμια χώροι κομματικών - ενίοτε βίαιων - συγκρούσεων ή δε θεωρούν ότι η κατάσταση είναι τόσο χάλια ώστε να παρθεί κάποιο σοβαρό μέτρο).
Αμιγώς σοβαρούς ανθρώπους μπορούμε να βρούμε και να αφήσουμε στην άκρη τα "δεξιά" και τα "αριστερά";
-_-
Λίγοι για να βγει ο Κασσsouthern έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:55 60 χιλιάδες θα είναι η συμμετοχή με ότι συνεπάγεται για τον Στέφανο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Philip Mortimer
Lugozzi έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:31στηρίζω είπα, δεν ψηφίζωΤοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:30Ευχαριστούμε παιδιά. Φέρτε και όλο σας το σόι να ψηφίσετε τον πρώτο ανοιχτά γκέι ΠΘ της χώρας.
σιγά μη γραφτώ και μέλος![]()
Εγώ το σκέφτομαι να πάω να τον ψηφίσω και να δώσω ψεύτικα στοιχεία για τηλέφωνα ή τι άλλο ζητάνε για να μη με ενοχλούν.
Σίγουρα δεν τις έχει, έχει χάρες κρυφές αυτός, ο Κασέλ, για!Philip Mortimer έγραψε: 14 Σεπ 2023, 01:12Πράγματι δεν έχει και τις ικανότητες του νατσιου, μην τα κάνουμε όλα ισωμα...Saturn έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:26 Πού στο διάτανο το βρήκανε αυτό το νούμερο ρε σεις
Αυτός είναι εντελώς οικογενειακές ιστορίες ταλέντο
Πάντως, μην παιδεύεσαι να απαντάς σε εμένα όπως απαντάνε στα κομματόσκυλα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Philip Mortimer
Ψηφοφόρος του ταλιμπανου νούμερου κρατικοδιαιτου που πληρώνουμε από την τσέπη μας οι φορολογούμενοι και είναι με αυτά που λέει φανερά ανίκανος για οποιαδήποτε σοβαρή δουλειά έστω και διδασκαλία σε παιδιά δημοτικού;Saturn έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:14Σίγουρα δεν τις έχει, έχει χάρες κρυφές αυτός, ο Κασέλ, για!Philip Mortimer έγραψε: 14 Σεπ 2023, 01:12Πράγματι δεν έχει και τις ικανότητες του νατσιου, μην τα κάνουμε όλα ισωμα...Saturn έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:26 Πού στο διάτανο το βρήκανε αυτό το νούμερο ρε σεις
Αυτός είναι εντελώς οικογενειακές ιστορίες ταλέντο
Πάντως, μην παιδεύεσαι να απαντάς σε εμένα όπως απαντάνε στα κομματόσκυλα
- Τοξοβόλος_UK
Philip Mortimer έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:11
Εγώ το σκέφτομαι να πάω να τον ψηφίσω και να δώσω ψεύτικα στοιχεία για τηλέφωνα ή τι άλλο ζητάνε για να μη με ενοχλούν.
Και γω και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ που έγινα μέλος για να ψηφίσω στις εσωκομματικές όλα ψεύτικα έχω δώσει στοιχεία επικοινωνίας
Μόνο ΣΥΡΙΖΑ έχω δώσει τα κανονικά αλλά δεν ενοχλούν καν. Ούτε φράγκα για ένα τηλ έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εντελώς μπατιράκι έχει καταντήσει
Τι είχες ψηφίσει στους άλλους, τυπε?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:25Philip Mortimer έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:11
Και γω και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ που έγινα μέλος για να ψηφίσω στις εσωκομματικές όλα ψεύτικα έχω δώσει στοιχεία επικοινωνίας![]()
Μόνο ΣΥΡΙΖΑ έχω δώσει τα κανονικά αλλά δεν ενοχλούν καν. Ούτε φράγκα για ένα τηλ έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εντελώς μπατιράκι έχει καταντήσει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Φίλε, πάρε κανα Μπίλια να κάνετε σούζες με το μηχανάκι και άσε τα υπόλοιπα τα παχιά, τα λόγια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Θα βγει δημοσκόπηση της metron analysis σήμερα.
Ήταν ποτέ ο Καζαντζίδης αρχηγός αριστερού κόμματος;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Σεπ 2023, 16:06και ο Καζαντζιδης ο ιδιος είχε λεφτά κ τα έπαιζε στο καζίνο ξέρω γω, δεν έχει να λέειIsildur έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:15Έτσι. Να αναλάβει επιτέλους ένας πλούσιος τον ΣΥΡΙΖΑ κι όχι η φτωχομπινέδικη πλέμπα που είχαν ως τώρα όπως ο Τσίπρας, ο Αλαβάνος, ο Κωνσταντόπουλος...EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Σεπ 2023, 11:06 Εγώ προτιμώ την αριστερά του Κασσελακη με κότερα κ ελικόπτερα από τη διαχρονική μιζέρια και τον καζαντζιδισμο της αριστεράς
Και μάλιστα κόμματος, που για χρόνια ήταν στα όρια του να μπει να μη μπει στη βουλή;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση