!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετοκούμπο: στο τέλος της ημέρας, είμαι Νιγηριανός
Re: Αντετοκούμπο: στο τέλος της ημέρας, είμαι Νιγηριανός
Αν έχεις αρχιδια λες ως Ομοσπονδία δεν παρακαλάμε κανέναν να παιξει με το εθνόσημο και αποκλείεται πλεον ο Γιάννης από διεθνείς διοργανώσεις με την Ελλάδα
Στα αρχίδια του αλλά αυτό πρεπει να κάνεις απ το να τον παρακαλάς κάθε καλοκαίρι
Στα αρχίδια του αλλά αυτό πρεπει να κάνεις απ το να τον παρακαλάς κάθε καλοκαίρι
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Καλά αυτό εννοείται. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση στο Λάγος να μπορεί να συνεννοηθεί καλύτερα απ'ότι στην Αθήνα; Μην τρελαθούμε.Σέλευκας έγραψε: 14 Σεπ 2023, 01:32 Στην Αμερική απέκτησε άλλες προσλαμβανουσες, άρχισε να σκέφτεται ότι η αφρικανική καταγωγή σημαίνει πολλά για τεράστιο αριθμό ανθρώπων ενώ στην Ελλάδα δεν αφορούσε κανέναν και οι ρίζες αυτές δεν είχαν καμιά ανταπόκριση. Έτσι σιγά σιγά η Ελλάδα θα λέει όλο και λιγότερα γι'αυτόν αν και δε νομίζω ότι θα ξεχάσει αυτό το κομμάτι, ήδη πήρε σπίτι στην Ελλάδα και έρχεται κάθε καλοκαίρι επειδή ξέρει τη γλώσσα και τι παίζει. Ίσως αισθάνεται πιο άνετα εδώ από οπουδήποτε. Εγώ είχα μάθει ότι στο μπάσκετ τον έβαλε ο πάτερ Αντώνιος αυτός από την Κιβωτό, νομίζω ότι τους βάφτισε αυτός, ξαφνικά ενώ αυτό το πρόβαλαν στην αρχή μετά έπεσε συσκότιση στο θέμα.
Απλά λέω, ακόμα και αν αύριο αρχίσει να βρίζει την Ελλάδα (όπως πολλοί "Έλληνες"!) αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τον δεσμό που έχει με τα Σεπόλια ας πούμε. Όπως εγώ δεν ξεχνάω την γειτονιά που μεγάλωσα. Πάντα θα σημαίνει κάτι παραπάνω από έναν άσχετο τόπο, ακόμα και αν βρεθώ σε καλύτερα μέρη, παραδεισένια. Τι να λέμε τώρα.
Είναι 28 και νομίζω έχει παίξει σε 2 διοργανώσεις με την εθνική, τι να λέμε τώρα
Δεν γουστάρει ο άνθρωπος
Δεν γουστάρει ο άνθρωπος
- masterridley
Να αυτά δεν μπορώ. Να συμπεριφερόμαστε σαν σπαστικιά γκόμενα που δεν αφήνει τον άλλο να πάρει ανάσα.jason0 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:22 Αν έχεις αρχιδια λες ως Ομοσπονδία δεν παρακαλάμε κανέναν να παιξει με το εθνόσημο και αποκλείεται πλεον ο Γιάννης από διεθνείς διοργανώσεις με την Ελλάδα
Το κάνω εικόνα στο μυαλό μου, μια γυναίκα να κλαίει με την μάσκαρα να τρέχει "Γιάααννη που πααας"; Και μετά όταν ο Γιάννης δεν γυρνά, "ώστε έτσι ε, ε να" και να του πετάει τα πράγματα στο δρόμο.
Αν θέλει να παίξει καλώς, αν όχι tough luck. Τα λέμε στο επόμενο. Δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε αποκλεισμοί!
Στο επόμενο θα είναι 32masterridley έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:41Να αυτά δεν μπορώ. Να συμπεριφερόμαστε σαν σπαστικιά γκόμενα που δεν αφήνει τον άλλο να πάρει ανάσα.jason0 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:22 Αν έχεις αρχιδια λες ως Ομοσπονδία δεν παρακαλάμε κανέναν να παιξει με το εθνόσημο και αποκλείεται πλεον ο Γιάννης από διεθνείς διοργανώσεις με την Ελλάδα
Το κάνω εικόνα στο μυαλό μου, μια γυναίκα να κλαίει με την μάσκαρα να τρέχει "Γιάααννη που πααας"; Και μετά όταν ο Γιάννης δεν γυρνά, "ώστε έτσι ε, ε να" και να του πετάει τα πράγματα στο δρόμο.
Αν θέλει να παίξει καλώς, αν όχι tough luck. Τα λέμε στο επόμενο. Δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε αποκλεισμοί!
Και αν όχι, tough luck στο παρεπομενο 36 που παίζει να κατέβει

- masterridley
Δεν γουστάρει γιατί έχει killer mentality. Σκέφτεται 99% την δικιά του εξέλιξη και λιγότερο την πατρίδα, αυτό είναι δεδομένο.jason0 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:37 Είναι 28 και νομίζω έχει παίξει σε 2 διοργανώσεις με την εθνική, τι να λέμε τώρα
Δεν γουστάρει ο άνθρωπος
Αν δεις συνεντεύξεις του μικρός, το καταλαβαίνεις. Λέει "είμαι σεμνός, δεν λέω πολλά, είμαι εδώ για να παίξω μπασκετάκι και τίποτα άλλο". Grind mindset.
Πάω στοίχημα και ότι δεν είχε σχεδόν καθόλου chill μικρός, όλη την ώρα στο γήπεδο για να γίνει ο καλύτερος όλων, να βοηθήσει την οικογένεια και τα σχετικά.
Οκ αυτός είναι, τι να κάνουμε;
Οκ αυτός είναι, ριξτου ένα άκυρο απ την εθνική να ακουστεί όμως γαμιωντας τον έφερνε τους προπονητες των Μπακς και τέτοια να στρώσει λίγο χαρακτήρα, ουτως ή άλλως ανάθεμα αν θα κατέβαινε σε μια ακόμα διοργάνωσηmasterridley έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:44Δεν γουστάρει γιατί έχει killer mentality. Σκέφτεται 99% την δικιά του εξέλιξη και λιγότερο την πατρίδα, αυτό είναι δεδομένο.jason0 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:37 Είναι 28 και νομίζω έχει παίξει σε 2 διοργανώσεις με την εθνική, τι να λέμε τώρα
Δεν γουστάρει ο άνθρωπος
Αν δεις συνεντεύξεις του μικρός, το καταλαβαίνεις. Λέει "είμαι σεμνός, δεν λέω πολλά, είμαι εδώ για να παίξω μπασκετάκι και τίποτα άλλο". Grind mindset.
Πάω στοίχημα και ότι δεν είχε σχεδόν καθόλου chill μικρός, όλη την ώρα στο γήπεδο για να γίνει ο καλύτερος όλων, να βοηθήσει την οικογένεια και τα σχετικά.
Οκ αυτός είναι, τι να κάνουμε;
- masterridley
Δεν χρειάζονται άκυρα και τέτοια, εγώ θεωρώ πρέπει να υπάρχει πάντα μια θέση ανοιχτή αν θέλει να κατεβεί. Και αν δεν κατέβει, σιγά μην καθόμαστε να σκάμε.jason0 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:49 Οκ αυτός είναι, ριξτου ένα άκυρο απ την εθνική να ακουστεί όμως γαμιωντας τον έφερνε τους προπονητες των Μπακς και τέτοια να στρώσει λίγο χαρακτήρα, ουτως ή άλλως ανάθεμα αν θα κατέβαινε σε μια ακόμα διοργάνωση
Απλά "στο τέλος της ημέρας", δυστυχώς αυτός θα καταμετρηθεί πολύ χαμηλότερα από παίκτες όπως Γκάλης, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς κτλ. Και είναι και κρίμα γιατί υποτίθεται είναι ταλέντο μεγαλύτερο απ'αυτούς (εννοώ όλους πλην Γκάλη)
Πάλι για την γρήγορη και αλτική εκδοση του Χρηστάρα του Τσέκου μιλάτε;
Για να εισαι Ελληνας περα απο την παιδεια,πρεπει και να αυτοπροσδιοριζεσαι ως Ελληνας.fonfon έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:00Το ότι οι ρατσιστές δεν έχουν μυαλό και χρειάζονται οδηγίες,δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι είναι έτσι.adon99 έγραψε: 13 Σεπ 2023, 21:22fonfon έγραψε: 13 Σεπ 2023, 20:45
Κανέναν δεν εξέθεσε.Δικαίωμα του είναι να δηλώνει Νιγηριανός.Δεν θα έπρεπε να φοβάται να το δηλώνει μήπως πειραχτεί κάθε είδους ρατσιστής.
Αν ήταν λευκός και δήλωνε ελληνοαμερικάνος δεν θα υπήρχε πρόβλημα.Τώρα όμως υπάρχει.
Σε ποιο ακριβως σημειο εχει δηλωσει "Ελληνονιγηριανος"?
Παντου μονο νιγηριανος και αφρικανος λεει οτι ειναι και οτι απλα γεννηθηκε εδω
Εχεις μπλοκαρει και δεν ξερεις τι να πεις πρεπει να σας δωσουνε νεες οδηγιες
![]()
![]()
Και απο τον Γκαλη καλυτερος ειναι,μην τρελαθουμε τωρα.masterridley έγραψε: 14 Σεπ 2023, 03:00Δεν χρειάζονται άκυρα και τέτοια, εγώ θεωρώ πρέπει να υπάρχει πάντα μια θέση ανοιχτή αν θέλει να κατεβεί. Και αν δεν κατέβει, σιγά μην καθόμαστε να σκάμε.jason0 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:49 Οκ αυτός είναι, ριξτου ένα άκυρο απ την εθνική να ακουστεί όμως γαμιωντας τον έφερνε τους προπονητες των Μπακς και τέτοια να στρώσει λίγο χαρακτήρα, ουτως ή άλλως ανάθεμα αν θα κατέβαινε σε μια ακόμα διοργάνωση
Απλά "στο τέλος της ημέρας", δυστυχώς αυτός θα καταμετρηθεί πολύ χαμηλότερα από παίκτες όπως Γκάλης, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς κτλ. Και είναι και κρίμα γιατί υποτίθεται είναι ταλέντο μεγαλύτερο απ'αυτούς (εννοώ όλους πλην Γκάλη)
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Στο τέλος της ημέρας, στ'αρχιδια μας
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Αυτό .jason0 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:22 Αν έχεις αρχιδια λες ως Ομοσπονδία δεν παρακαλάμε κανέναν να παιξει με το εθνόσημο και αποκλείεται πλεον ο Γιάννης από διεθνείς διοργανώσεις με την Ελλάδα
Πάντως εγώ σκέφτηκα ότι ο Αντεντοκούμπο το βλέπει διαφορετικά όταν είδα την ταινία στο ντίσνευ. Στην ταινία όπως την έφτιαξαν το έκαναν λες και δεν είχε ποτέ επαφές με τους Έλληνες της γειτονιάς του ,πλην κανα δυο μονα που έδειξε ,ότι οι συμπαίκτες του στην ομάδα ήταν απόμακροι και ότι τους κορόιδευαν κιόλας γιατί δεν είχαν λεφτά για παππούτσια κτλ .Ενώ ο ίδιος έχει πει άλλα. Και στην ταινία είχε και δημιουργικό έλεγχο.
Η ιστορία με τον Γιάννη κακό κάνει στην Εθνική . Ας πάμε με ότι έχουμε και ας βγαίνουμε 15 δεν πείραζει Ετσι είναι ο αθλητισμος. Αλλά η Εθνική μπάσκετ έχει και μια ιστορία δεν μπορεί επί μια πενταετία να σέρνεται πίσω από τον Γιάννη όσο παικταρας και να ναι. Ας κάνει τις δουλείες και του και στην Ελλάδα με τις διαφημίσεις και την συνεργασίες τους και τέλος.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Μερικοι θα πουν οτι ειναι κλασσικη περιπτωση νιγηριανου σκαμμερ
ομως ειναι ξεκαθαρο οτι αυτοι που του ειπαν θα σε λενε γιαννη θα εισαι ο greek freak και θα εισαι πιο ελληνας απο τους ελληνες του ποσο ρατσιστες ειναι
Καλα κανει και τους ξεφτιλιζει συνεχως και μακαρι αν συνεχισουν το παραληρημα να βγει και με μια νιγηριανη σημαια να ησυχασουμε μια και καλη
ομως ειναι ξεκαθαρο οτι αυτοι που του ειπαν θα σε λενε γιαννη θα εισαι ο greek freak και θα εισαι πιο ελληνας απο τους ελληνες του ποσο ρατσιστες ειναι
Καλα κανει και τους ξεφτιλιζει συνεχως και μακαρι αν συνεχισουν το παραληρημα να βγει και με μια νιγηριανη σημαια να ησυχασουμε μια και καλη
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- EKPLIKTIKOS
Η αλήθεια είναι ότι είναι σουρεαλισμος η φάση
Βγαίνει ο τύπος κ λέει ρε μαλακες είμαι αράπης απ τη Νιγηρία, οκ έχω φίλους Ελλάδα αλλά τι θέλετε τώρα
Κ βγαίνουν ακόμα οι διάφοροι εδώ κ λενε ειναι πιο ελληνας απο το Νατσιο κ τον op κ τον μεσο φορουμιτη
Μιλάμε για τρελό damage control
Βγαίνει ο τύπος κ λέει ρε μαλακες είμαι αράπης απ τη Νιγηρία, οκ έχω φίλους Ελλάδα αλλά τι θέλετε τώρα
Κ βγαίνουν ακόμα οι διάφοροι εδώ κ λενε ειναι πιο ελληνας απο το Νατσιο κ τον op κ τον μεσο φορουμιτη
Μιλάμε για τρελό damage control
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-