Ήταν μόνιμος ΔΥ ο ύπαρχος; Σού είπα, έχεις τον νταλκά σου. Κατ' αρχήν σεβαστό.Σέλευκας έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:47παντού αυτο γινεται να ταιριάζει, στον Υπαρχο στον Αστυνομικό9 στον Βασιλάρα στα Τέμπη. Κοιτα την πουτανα τη μονιμοτητα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
μα θα μπορούσε να το έκανε με οποιαδήποτε συνθήκη, απο άρρωστος μέχρι ταπεινωμένος 100% ενώ ηταν σωστός στη ζωή του. Τι αλλάζει για μας ; Σημερα για το ένα αύριο για το άλλο.Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:47Δεν καταλαβαίνω, δεν πρέπει να κουβεντιάσουμε τι ήταν εκείνο που τον οδήγησε να δολοφονήσει την γυναίκα του, να αυτοκτονήσει και να αφήσει δυο μικρά παιδιά ορφανά;Σέλευκας έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:46γιατί μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία να βρεις τι τον οδήγησε; Οτιδήποτε μπορεί να ήταν. Σπέκουλα περί αρρωστης κοινωνιας που θα πρέπει να την σώσουμε κάνεις; ΣύνελθεΝαύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:42 Ρε μη γράφετε ορισμένοι μάντολες, δεν την σκότωσε επειδή δεν θα είχε πλέον "οικογένεια", σπίτι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, την σκότωσε επειδή τον τρέλανε η ζήλια και το πάθος (και επιπροσθέτως ήταν προφανώς μπούλης και μαλάκας): αφού δεν μπορώ να σ' έχω εγώ, δεν θα σ' έχει κανένας.
Μια μορφή τρέλας είναι η παθολογική ζήλια.
Και αυτοκτόνησε μετά το έγκλημα επειδή ήταν ήδη τελειωμένος, είχε συντριβεί σε κάθε έκφανση του εαυτού του και της ψυχολογίας του.![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
οχι ο Υπαρχος δεν ηταν αλλά ειχε την ιδια νοοτροπία του ταχτοποιημένου και του σίγουρουΝαύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:48Ήταν μόνιμος ΔΥ ο ύπαρχος; Σού είπα, έχεις τον νταλκά σου. Κατ' αρχήν σεβαστό.Σέλευκας έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:47παντού αυτο γινεται να ταιριάζει, στον Υπαρχο στον Αστυνομικό9 στον Βασιλάρα στα Τέμπη. Κοιτα την πουτανα τη μονιμοτηταΝαύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:46
Έχεις τον νταλκά σου κι εσύ, ρε φιλαράκι, σε κάθε νήμα όμως, η μονιμότητα των ΔΥ είναι σαν την κοκακόλα: ταιριάζει με όλα.![]()
![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Cecily Anne
Καταρχάς καλημέρα. Κατά δεύτερον μιλάμε για μαλακα ολκής.
Πέραν τούτου, έχω βαρεθεί να διαβάζω για άντρα που σκότωσε τη γυναίκα του. Τι θα γίνει κοπελιές? Εσείς θα φάτε κανένα για να αλλάξει το ρουν? Σοβαρευομαι και λέω ότι νομίζω κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα. Ούτε μια γραμμή βοήθειας δεν υπάρχει να διαφημίζεται στα μέσα για τα μάτια του κοσμου.
Πέραν τούτου, έχω βαρεθεί να διαβάζω για άντρα που σκότωσε τη γυναίκα του. Τι θα γίνει κοπελιές? Εσείς θα φάτε κανένα για να αλλάξει το ρουν? Σοβαρευομαι και λέω ότι νομίζω κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα. Ούτε μια γραμμή βοήθειας δεν υπάρχει να διαφημίζεται στα μέσα για τα μάτια του κοσμου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ απλώς αναρωτιέμαι* το ποια θα ήταν τα σχόλια του κάθε Unique, αν η δράστις του εγκλήματος ήταν γυναίκα, στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο.
*Λέμε τώρα.
*Λέμε τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι αυτό από πού ακριβώς το ξέρουμε ρε λατρεία και το λες σαν να βγήκε κάποιο επίσημο πόρισμα; Μπαίνεις κι εσύ τώρα στο τριπάκι που μπήκαν κι άλλοι, που βγάζουν συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις έχοντας διαβάσει δυο αράδες σε μια δημοσίευση;Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:42 Ρε μη γράφετε ορισμένοι μάντολες, δεν την σκότωσε επειδή δεν θα είχε πλέον "οικογένεια", σπίτι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, την σκότωσε επειδή τον τρέλανε η ζήλια και το πάθος (και επιπροσθέτως ήταν προφανώς μπούλης και μαλάκας): αφού δεν μπορώ να σ' έχω εγώ, δεν θα σ' έχει κανένας.
Και αυτοκτόνησε μετά το έγκλημα επειδή ήταν ήδη τελειωμένος, είχε συντριβεί σε κάθε έκφανση του εαυτού του και της ψυχολογίας του.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αλλάζουν πολλά. Να μάθουν, κατ' αρχήν, οι Ελληνίδες μανάδες να ανατρέφουν τους γιους τους σωστά και να μην τους κάνουν κακομαθημένους μπούληδες και οι Έλληνες πατεράδες να τους μάθουν να σέβονται τις γυναίκες και να μην είναι κάφροι.Σέλευκας έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:49μα θα μπορούσε να το έκανε με οποιαδήποτε συνθήκη, απο άρρωστος μέχρι ταπεινωμένος 100% ενώ ηταν σωστός στη ζωή του. Τι αλλάζει για μας ; Σημερα για το ένα αύριο για το άλλο.Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:47Δεν καταλαβαίνω, δεν πρέπει να κουβεντιάσουμε τι ήταν εκείνο που τον οδήγησε να δολοφονήσει την γυναίκα του, να αυτοκτονήσει και να αφήσει δυο μικρά παιδιά ορφανά;Σέλευκας έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:46
γιατί μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία να βρεις τι τον οδήγησε; Οτιδήποτε μπορεί να ήταν. Σπέκουλα περί αρρωστης κοινωνιας που θα πρέπει να την σώσουμε κάνεις; Σύνελθε![]()
- Cecily Anne
Υπάρχει κάνας ένστολος εδώ μέσα να μου εξηγήσει αν μόνο σε εμένα άκουγεται πίπα το "τον έβαλαν σε γραφείο λόγω τενοντίτιδας"? Εδώ τραβάνε μαλακιά με τενοντίτιδα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το πρόβλημα Σέσι είναι ότι τόσο για τις γραμμές βοήθειας όσο και την υποστήριξη από οποιονδήποτε ειδικό, θα πρέπει να υπάρχει πρόθεση/συναίνεση από τον πάσχοντα. Δηλαδή παραδοχή ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Και τα συγκεκριμένα θέματα δεν είναι πάντα ταξικά.Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:50Ούτε μια γραμμή βοήθειας δεν υπάρχει να διαφημίζεται στα μέσα για τα μάτια του κοσμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"Δεν ήταν, αλλά είναι σαν να ήταν", δεν παίζεσαι λέμε ρε.Σέλευκας έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:50οχι ο Υπαρχος δεν ηταν αλλά ειχε την ιδια νοοτροπία του ταχτοποιημένου και του σίγουρου
Το συμπεραίνουμε απ' όσα έχουν κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα: ιστορικό παθολογικής ζήλιας, απειλές, ασφαλιστικά μέτρα και κυρίως ένα έγκλημα που είναι ο ορισμός του εγκλήματος πάθους.Isildur έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:53Κι αυτό από πού ακριβώς το ξέρουμε ρε λατρεία και το λες σαν να βγήκε κάποιο επίσημο πόρισμα; Μπαίνεις κι εσύ τώρα στο τριπάκι που μπήκαν κι άλλοι, που βγάζουν συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις έχοντας διαβάσει δυο αράδες σε μια δημοσίευση;Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:42 Ρε μη γράφετε ορισμένοι μάντολες, δεν την σκότωσε επειδή δεν θα είχε πλέον "οικογένεια", σπίτι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, την σκότωσε επειδή τον τρέλανε η ζήλια και το πάθος (και επιπροσθέτως ήταν προφανώς μπούλης και μαλάκας): αφού δεν μπορώ να σ' έχω εγώ, δεν θα σ' έχει κανένας.
Και αυτοκτόνησε μετά το έγκλημα επειδή ήταν ήδη τελειωμένος, είχε συντριβεί σε κάθε έκφανση του εαυτού του και της ψυχολογίας του.
- Cecily Anne
Συμφωνώ, απλά πιστεύω ότι χρειάζεται πλύση εγκεφάλου στο συγκεκριμένο θέμα. Εννοώ ότι αν το ζητάω βοήθεια ήταν χαραγμένο στο μυαλό τους, χωρίς ντροπή, σαν λύση, κάτι θα γινόταν παραπάνω. Αλλά εδώ δεν υπάρχει η επιλογή καν.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:59Το πρόβλημα Σέσι είναι ότι τόσο για τις γραμμές βοήθειας όσο και την υποστήριξη από οποιονδήποτε ειδικό, θα πρέπει να υπάρχει πρόθεση/συναίνεση από τον πάσχοντα. Δηλαδή παραδοχή ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Και τα συγκεκριμένα θέματα δεν είναι πάντα ταξικά.Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:50Ούτε μια γραμμή βοήθειας δεν υπάρχει να διαφημίζεται στα μέσα για τα μάτια του κοσμου.
Αυτό ακριβώς.Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2023, 11:02Συμφωνώ, απλά πιστεύω ότι χρειάζεται πλύση εγκεφάλου στο συγκεκριμένο θέμα. Εννοώ ότι αν το ζητάω βοήθεια ήταν χαραγμένο στο μυαλό τους, χωρίς ντροπή, σαν λύση, κάτι θα γινόταν παραπάνω. Αλλά εδώ δεν υπάρχει η επιλογή καν.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:59Το πρόβλημα Σέσι είναι ότι τόσο για τις γραμμές βοήθειας όσο και την υποστήριξη από οποιονδήποτε ειδικό, θα πρέπει να υπάρχει πρόθεση/συναίνεση από τον πάσχοντα. Δηλαδή παραδοχή ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Και τα συγκεκριμένα θέματα δεν είναι πάντα ταξικά.Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:50Ούτε μια γραμμή βοήθειας δεν υπάρχει να διαφημίζεται στα μέσα για τα μάτια του κοσμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Και οι μαναδες να στείλουν τις κόρες τους τάε, Κραβ μάγκα και σιλατ! Επίσης στον ελεύθερο χρόνο για κυνήγι μπεκάτσας και ψαροτούφεκο. Και εννοείται μακριά από μπάτσο γαμπρό. Η πρόταση ασφαλιστικά μέτρα σε μπάτσο είναι από μόνη της παράδοξο.Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:58Αλλάζουν πολλά. Να μάθουν, κατ' αρχήν, οι Ελληνίδες μανάδες να ανατρέφουν τους γιους τους σωστά και να μην τους κάνουν κακομαθημένους μπούληδες και οι Έλληνες πατεράδες να τους μάθουν να σέβονται τις γυναίκες και να μην είναι κάφροι.Σέλευκας έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:49μα θα μπορούσε να το έκανε με οποιαδήποτε συνθήκη, απο άρρωστος μέχρι ταπεινωμένος 100% ενώ ηταν σωστός στη ζωή του. Τι αλλάζει για μας ; Σημερα για το ένα αύριο για το άλλο.Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:47
Δεν καταλαβαίνω, δεν πρέπει να κουβεντιάσουμε τι ήταν εκείνο που τον οδήγησε να δολοφονήσει την γυναίκα του, να αυτοκτονήσει και να αφήσει δυο μικρά παιδιά ορφανά;
Και παγκόσμιες πρωταθλήτριες στις ΜΜΑ να κάνουν οι μανάδες τις κόρες τους, απέναντι στην καραμπίνα οι πολεμικές τέχνες δεν μετράνε.Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2023, 11:10Και οι μαναδες να στείλουν τις κόρες τους τάε, Κραβ μάγκα και σιλατ! Επίσης στον ελεύθερο χρόνο για κυνήγι μπεκάτσας και ψαροτούφεκο. Και εννοείται μακριά από μπάτσο γαμπρό. Η πρόταση ασφαλιστικά μέτρα σε μπάτσο είναι από μόνη της παράδοξο.Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:58Αλλάζουν πολλά. Να μάθουν, κατ' αρχήν, οι Ελληνίδες μανάδες να ανατρέφουν τους γιους τους σωστά και να μην τους κάνουν κακομαθημένους μπούληδες και οι Έλληνες πατεράδες να τους μάθουν να σέβονται τις γυναίκες και να μην είναι κάφροι.Σέλευκας έγραψε: 13 Σεπ 2023, 10:49
μα θα μπορούσε να το έκανε με οποιαδήποτε συνθήκη, απο άρρωστος μέχρι ταπεινωμένος 100% ενώ ηταν σωστός στη ζωή του. Τι αλλάζει για μας ; Σημερα για το ένα αύριο για το άλλο.
Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί παλιάνθρωποι, μην γενικεύεις.
btw αυτό που είπα πρωτύτερα για τους γιους ισχύει και για τις κόρες: τα παιδιά πρέπει γενικώς να διδάσκονται τον σεβασμό έναντι του άλλου στο σπίτι τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση