Νομίζω ότι αυτή την λέξη χρησιμοποίησε, είμαστε σύμφωνοι για ναζί και λοιπά κατακάθια.vantono έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:00Οι μέλισσες (ή οποιαδήποτε άλλα ζώα) δεν "ψοφάνε". Ψοφάνε οι ναζί, οι φασίστες, οι παιδεραστές κτλ.xioni έγραψε: 12 Σεπ 2023, 21:20 Το νήμα είναι οφ τόπικ εδώ και πάρα πολλές σελίδες. Τι καιρό κάνει εκεί που είστε είναι ο τίτλος, όχι ψοφήσανε οι μέλισσες μου. Υπάρχουν τα πμ, υπάρχει το νήμα για τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Κάπου έλεος δηλαδή.
Οι (υπόλοιποι) άνθρωποι και τα ζώα, πεθαίνουν (ή "κοιμούνται", για όσους αρέσκονται να του προσδίδουν μια πιο θρησκευτική χροιά).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
22°C
Υετός: 1%
Υγρασία: 39%
Άνεμος: 10 χμ/ώ
εκείνη η μπριζα τηλεφώνου που είχες φτιάξει δουλεύει ακόμα;
Ρε μαλάκα, είμαστε ήδη οφ τόπικ με τις απαντήσεις που έχω δώσει. Δεν απαντάω άλλο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:20τι καιρό κάνει εκεί που είσαι δε μας είπες μονοxioni έγραψε: 12 Σεπ 2023, 21:20 Το νήμα είναι οφ τόπικ εδώ και πάρα πολλές σελίδες. Τι καιρό κάνει εκεί που είστε είναι ο τίτλος, όχι ψοφήσανε οι μέλισσες μου. Υπάρχουν τα πμ, υπάρχει το νήμα για τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Κάπου έλεος δηλαδή.
xioni έγραψε: 13 Σεπ 2023, 00:40Ρε συ, εντάξει. Απλά να μην μας ζαλίζουν τ αρχίδια. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά από τα ακτινίδια του γιαννόπουλου. Εδώ λέμε τι καιρό κάνει εκεί που είναι ο καθένας. Εμένα που είμαι καιρόφιλος με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα μελίσσια ούτε οι σαλιάρηδες που εκφράζουν την συμπάθεια τους. Απλά πράματα.Ασέβαστος έγραψε: 12 Σεπ 2023, 21:55ολο το πχορουμ ειναι οφ τοπικ. και ετσι μας αρεσει να ειναι.xioni έγραψε: 12 Σεπ 2023, 21:20 Το νήμα είναι οφ τόπικ εδώ και πάρα πολλές σελίδες. Τι καιρό κάνει εκεί που είστε είναι ο τίτλος, όχι ψοφήσανε οι μέλισσες μου. Υπάρχουν τα πμ, υπάρχει το νήμα για τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Κάπου έλεος δηλαδή.
μιλαμε για οτι γουσταρουμε, σε οποιο νημα γουσταρουμε.
κανενα ελεος.
Και ποιος σε υπολογίζει ρε γλίτσα που λες και τι σ' ενδιαφέρει; Ζώον που λες σαλιάρηδες όσους λένε μια καλή κουβέντα να δώσουν δύναμη στον άνθρωπο. Αυτιστικάρα μια ζωή τα ίδια σκατά στη ψυχή σου. Διαρκές τραύμα, εστία σήψης.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ηρέμησε ρε χαζούλη. Απλά εξέφρασα την άποψη μου.Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2023, 00:57xioni έγραψε: 13 Σεπ 2023, 00:40Ρε συ, εντάξει. Απλά να μην μας ζαλίζουν τ αρχίδια. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά από τα ακτινίδια του γιαννόπουλου. Εδώ λέμε τι καιρό κάνει εκεί που είναι ο καθένας. Εμένα που είμαι καιρόφιλος με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα μελίσσια ούτε οι σαλιάρηδες που εκφράζουν την συμπάθεια τους. Απλά πράματα.Ασέβαστος έγραψε: 12 Σεπ 2023, 21:55
ολο το πχορουμ ειναι οφ τοπικ. και ετσι μας αρεσει να ειναι.
μιλαμε για οτι γουσταρουμε, σε οποιο νημα γουσταρουμε.
κανενα ελεος.
Και ποιος σε υπολογίζει ρε γλίτσα που λες και τι σ' ενδιαφέρει; Ζώον που λες σαλιάρηδες όσους λένε μια καλή κουβέντα να δώσουν δύναμη στον άνθρωπο. Αυτιστικάρα μια ζωή τα ίδια σκατά στη ψυχή σου. Διαρκές τραύμα, εστία σήψης.
Μα ήρεμα στα λέωxioni έγραψε: 13 Σεπ 2023, 01:00Ηρέμησε ρε χαζούλη. Απλά εξέφρασα την άποψη μου.Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2023, 00:57xioni έγραψε: 13 Σεπ 2023, 00:40
Ρε συ, εντάξει. Απλά να μην μας ζαλίζουν τ αρχίδια. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά από τα ακτινίδια του γιαννόπουλου. Εδώ λέμε τι καιρό κάνει εκεί που είναι ο καθένας. Εμένα που είμαι καιρόφιλος με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα μελίσσια ούτε οι σαλιάρηδες που εκφράζουν την συμπάθεια τους. Απλά πράματα.
Γλίτσα, ζώο, αυτιστικάρα, σκατά, τραύμα, σήψη.. Αυτό είναι το ήρεμο; Για να ξέρω;
Ότι ξαφνικά σ' έπιασε ο πόνος για το νήμα που βγήκε οφ;xioni έγραψε: 13 Σεπ 2023, 00:46Ρε μαλάκα, είμαστε ήδη οφ τόπικ με τις απαντήσεις που έχω δώσει. Δεν απαντάω άλλο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:20τι καιρό κάνει εκεί που είσαι δε μας είπες μονοxioni έγραψε: 12 Σεπ 2023, 21:20 Το νήμα είναι οφ τόπικ εδώ και πάρα πολλές σελίδες. Τι καιρό κάνει εκεί που είστε είναι ο τίτλος, όχι ψοφήσανε οι μέλισσες μου. Υπάρχουν τα πμ, υπάρχει το νήμα για τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Κάπου έλεος δηλαδή.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
του θύμησες ότι πρόλαβε η γαλή και είπε μπράβο πρώτη, εσυ το άρχισες.xioni έγραψε: 13 Σεπ 2023, 01:04 Γλίτσα, ζώο, αυτιστικάρα, σκατά, τραύμα, σήψη.. Αυτό είναι το ήρεμο; Για να ξέρω;
Ε ναι. Μόνο σφιγμένος μπορείς να τα πεις αυτά εσύ;xioni έγραψε: 13 Σεπ 2023, 01:04 Γλίτσα, ζώο, αυτιστικάρα, σκατά, τραύμα, σήψη.. Αυτό είναι το ήρεμο; Για να ξέρω;
Για να μην μπερδεύεις τα ακάουντ. Δεν μου απάντησες πρεζάκι, ένα χρόνο που ήσουν οφ με πιο ακάουντ έμπαινες; Δεν είναι ρητορική ερώτηση, εγώ ξέρω.
Μίλα πρεζάκι, πες. Απελευθερώσου. Πες και για τους συντονιστές που ξέρανε. Μίλα λοιπόν.
Δηλαδή είμαι κάποιος που τώρα μπήκα με τον κλώνο μου που λέγεται Χαοτικός;xioni έγραψε: 13 Σεπ 2023, 01:15Για να μην μπερδεύεις τα ακάουντ. Δεν μου απάντησες πρεζάκι, ένα χρόνο που ήσουν οφ με πιο ακάουντ έμπαινες; Δεν είναι ρητορική ερώτηση, εγώ ξέρω.
Μίλα πρεζάκι, πες. Απελευθερώσου. Πες και για τους συντονιστές που ξέρανε. Μίλα λοιπόν.
Μιλάς για ουσίες και είσαι αρχιξιδάκιας. Δεν είναι αστείο ρε τελειωμένε; Άντε στο νήμα εκεί να πεις ότι μισείς τους ρουφιάνους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις