Έχει βγάλει κι ο Αρκάς σχετικό κόμικ.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Οι Χριστιανοί γενικά, ναι. Καμμιά σχέση πχ με τους Μουσουλμάνους σ' αυτό το θέμα, από όσους έχει τύχει να γνωρίσω τουλάχιστον.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:31 Τα ανέκδοτα που πάντα κυκλοφορούσαν για τον Παράδεισο -και όχι μόνον- παίδες, είναι ακόμη μία απόδειξη ότι οι χριστιανοί είναι χαλαροί με τη θρησκεία. Δηλαδή αποδεικνύουν το τελείως αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεστε.![]()
Μια που θυμήθηκες τις εφημερίδες εκεί, το αγαπημένο μου είναι αυτό:

...Α, ναι;Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:39Οι Χριστιανοί γενικά, ναι. Καμμιά σχέση πχ με τους Μουσουλμάνους σ' αυτό το θέμα, από όσους έχει τύχει να γνωρίσω τουλάχιστον.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:31 Τα ανέκδοτα που πάντα κυκλοφορούσαν για τον Παράδεισο -και όχι μόνον- παίδες, είναι ακόμη μία απόδειξη ότι οι χριστιανοί είναι χαλαροί με τη θρησκεία. Δηλαδή αποδεικνύουν το τελείως αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεστε.![]()
Ναι, γιατί; Είπα ποτέ το αντίθετο;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:44...Α, ναι;Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:39Οι Χριστιανοί γενικά, ναι. Καμμιά σχέση πχ με τους Μουσουλμάνους σ' αυτό το θέμα, από όσους έχει τύχει να γνωρίσω τουλάχιστον.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:31 Τα ανέκδοτα που πάντα κυκλοφορούσαν για τον Παράδεισο -και όχι μόνον- παίδες, είναι ακόμη μία απόδειξη ότι οι χριστιανοί είναι χαλαροί με τη θρησκεία. Δηλαδή αποδεικνύουν το τελείως αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεστε.![]()
Έχει βγάλει κι ο Αρκάς σχετικό κόμικ.![]()
Υπάρχουν και οι φερόμενοι ως άθεοι ταλιμπάνοι.Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:52Ναι, γιατί; Είπα ποτέ το αντίθετο;
Γενικά πάντα, σαν πληθυσμός, ο μέσος Χριστιανός σαν να λέμε. Αυτός που πιστεύει μεν, πάει και σε καμμιά λειτουργία πότε-πότε αλλά δεν είναι ο κλασικός κολλημένος θρησκόληπτος ή οι ταλιμπάνοι.
Βρε και ιπτάμενες κατσαρίδες υπάρχουν και μπλε μυρμηγκοφάγοι, δεν αντιλέγω. Αλλά δεν ήταν το θέμα μας όλοι αυτοί εδώ...ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:32Υπάρχουν και οι φερόμενοι ως άθεοι ταλιμπάνοι.Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:52Ναι, γιατί; Είπα ποτέ το αντίθετο;
Γενικά πάντα, σαν πληθυσμός, ο μέσος Χριστιανός σαν να λέμε. Αυτός που πιστεύει μεν, πάει και σε καμμιά λειτουργία πότε-πότε αλλά δεν είναι ο κλασικός κολλημένος θρησκόληπτος ή οι ταλιμπάνοι.
Ποιοι είναι; Αυτοί που θεωρούν χαζούληδες ο Μαδούρης, ο Έκτωρ... και λοιποί;Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:34Βρε και ιπτάμενες κατσαρίδες υπάρχουν και μπλε μυρμηγκοφάγοι, δεν αντιλέγω. Αλλά δεν ήταν το θέμα μας όλοι αυτοί εδώ...ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:32Υπάρχουν και οι φερόμενοι ως άθεοι ταλιμπάνοι.Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:52
Ναι, γιατί; Είπα ποτέ το αντίθετο;
Κάπου σε χάνω...ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:42Ποιοι είναι; Αυτοί που θεωρούν χαζούληδες ο Μαδούρης, ο Έκτωρ... και λοιποί;![]()
Κακώς, έχω ήδη αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 15:21Έχεις τρελλό φετίχ τελικά με το χριστιανισμό, έτσι;Μαδουραίος έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:51 Μια καθολική καλόγρια τόλμησε να αγγίξει ένα θέμα ταμπού για τα εκκλησιαστικά δεδομένα. Υποστήριξε ότι η Παναγία δεν ήταν Παρθένα αλλά έκανε σεξ με τον Ιωσήφ.
Καθόλου περίεργο. Είναι τσεκαρισμένο ότι οι περισσότεροι προχωκάγκουρες εξιτάρονται με την έννοια της χριστιανικής αμαρτίας και θεωρούν ότι κάθε φορά που κάνουν σεξ, κάνουν κοινωνική επανάστα.![]()
Για την περίπτωση σου, παίζει μόνον πλαστική κούκλα καλόγρια ή καλόγερος ή ακόμη και λάστιχο ποτίσματος, ο καλός μαδούρης μπαίνει σε όλα.
Α, ΟΚ. Δεν πήγε εκεί ο μυαλός μου, επειδή συζητούσαμε για διαφορές Χριστιανών και Μουσουλμάνων (κλπ) στις αντιδράσεις τους στο χιούμορ. Με τις αμοιβάδες δεν πολυ-ασχολούμαι, οπότε...ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:46Κακώς, έχω ήδη αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 15:21Έχεις τρελλό φετίχ τελικά με το χριστιανισμό, έτσι;Μαδουραίος έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:51 Μια καθολική καλόγρια τόλμησε να αγγίξει ένα θέμα ταμπού για τα εκκλησιαστικά δεδομένα. Υποστήριξε ότι η Παναγία δεν ήταν Παρθένα αλλά έκανε σεξ με τον Ιωσήφ.
Καθόλου περίεργο. Είναι τσεκαρισμένο ότι οι περισσότεροι προχωκάγκουρες εξιτάρονται με την έννοια της χριστιανικής αμαρτίας και θεωρούν ότι κάθε φορά που κάνουν σεξ, κάνουν κοινωνική επανάστα.![]()
Για την περίπτωση σου, παίζει μόνον πλαστική κούκλα καλόγρια ή καλόγερος ή ακόμη και λάστιχο ποτίσματος, ο καλός μαδούρης μπαίνει σε όλα.
Το ότι δεν πολυ-ασχολείσαι το κατάλαβα. Όλως τυχαίως μπήκες για σαπόρτ στο θέμα.Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:48Α, ΟΚ. Δεν πήγε εκεί ο μυαλός μου, επειδή συζητούσαμε για διαφορές Χριστιανών και Μουσουλμάνων (κλπ) στις αντιδράσεις τους στο χιούμορ. Με τις αμοιβάδες δεν πολυ-ασχολούμαι, οπότε...ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:46Κακώς, έχω ήδη αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 15:21
Έχεις τρελλό φετίχ τελικά με το χριστιανισμό, έτσι;
Για την περίπτωση σου, παίζει μόνον πλαστική κούκλα καλόγρια ή καλόγερος ή ακόμη και λάστιχο ποτίσματος, ο καλός μαδούρης μπαίνει σε όλα.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:51Το ότι δεν πολυ-ασχολείσαι το κατάλαβα. Όλως τυχαίως μπήκες για σαπόρτ στο θέμα.![]()
Εμένα μου αρκεί, το ότι χαρακτήρισες τους εν αλογω λόγω "αμοιβάδες" βρε.Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:53ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:51Το ότι δεν πολυ-ασχολείσαι το κατάλαβα. Όλως τυχαίως μπήκες για σαπόρτ στο θέμα.Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:48
Α, ΟΚ. Δεν πήγε εκεί ο μυαλός μου, επειδή συζητούσαμε για διαφορές Χριστιανών και Μουσουλμάνων (κλπ) στις αντιδράσεις τους στο χιούμορ. Με τις αμοιβάδες δεν πολυ-ασχολούμαι, οπότε...![]()
![]()
![]()
Μπήκα γράφοντας αυτό: viewtopic.php?p=3175070#p3175070 όπου απαντώ σε άλλον, σε ερώτημα που έθεσε. Πού ακριβώς βλέπεις σαπόρτ, μόνο εσύ το ξες...