Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, παρασκηνιακά παρατηρούνται εντυπωσιακές μετακινήσεις. Ή… απόπειρες μετακίνησης. Εσχάτως λοιπόν, “αυλικοί” της Έφης Αχτσιόγλου, οι οποίοι ευεργετήθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα ακόμη και με… σπρώξιιμο στα επαγγελματικά τους, αλλά τον “πούλησαν” για χάρη της “εκλεκτής” του “συστήματος”, αναζητούν… άκρες στο περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη.
Και όσο βρίσκουν τις πόρτες κλειστές, συνεχίζουν τη δημόσια κριτική προς τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δοκιμάζοντας τις… αντοχές του.
Αλλα ο Στεφανος θα κάνει το λάθος να τα δεχτεί;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μετά τη θυελλώδη εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αιφνιδίασε το “σύστημα”, καταγράφονται βολές και επιθέσεις εναντίον του, από τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι, επί σειρά ετών πολέμησαν τον Αλέξη Τσίπρα.
Οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι… αποθεώνουν την Έφη Αχτσιόγλου. Και εκείνη αισθάνεται την ανάγκη να δηλώνει διαρκώς ότι δεν είναι η… εκλεκτή της διαπλοκής.
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εκείνο που δεν αντιλαμβάνονται οι… χειροκροτητές της Έφης Αχτσιόγλου είναι ότι, μετά την εμφάνιση Κασσελάκη και το ενδιαφέρον που δημιούργησε, ακόμη κι αν η εκλεκτή τους κερδίσει την ηγεσία, θα της μείνει η… σφραγίδα. Το 3%.
Όπως συνέβη κάποτε με τον ευπατρίδη Γεώργιο Μαύρο και την Ένωση Κέντρου, όταν εμφανίστηκαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.
Ορίστε και ολόκληρη η δημοσκόπηση οπού στην εκλογική επιρροή ο Κασσελάκης ανεβαίνει ακόμα παραπάνω στο 47%. Υπό προυποθέσεις θα μπορούσε να βγει και από τη πρώτη Κυριακή.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:42
Ορίστε και ολόκληρη η δημοσκόπηση οπού στην εκλογική επιρροή ο Κασσελάκης ανεβαίνει ακόμα παραπάνω στο 47%. Υπό προυποθέσεις θα μπορούσε να βγει και από τη πρώτη Κυριακή.
Δεν έχουν καμία σχέση αυτές οι δημοσκοπήσεις με την εκλογική εσωκομματική διαδικασία
Αυτές δείχνουν (ας πούμε) την αποδοχή του Κασσελάκη στον ιντερνετικό κοινό
Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτό το κοινό θα συμμετάσχει στην εσωκομματική διαδικασία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν έχουν καμία σχέση αυτές οι δημοσκοπήσεις με την εκλογική εσωκομματική διαδικασία
Αυτές δείχνουν (ας πούμε) την αποδοχή του Κασσελάκη στον ιντερνετικό κοινό
Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτό το κοινό θα συμμετάσχει στην εσωκομματική διαδικασία
Στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έγινε και μου ήρθε μέσω viber η δημοσκόπηση. Την έκανα τσακ μπαμ. Επίσης όσο η συμμετοχή αυξάνει τόσο πιο πιθανό είναι ο Κασσελάκης να νικήσει. Ήδη το είδαμε και από την κανονική internetική δημοσκόπηση η οποία και αυτή έκλεισε χθες με 9% προβάδισμα Κασσελάκη.
Εγώ το εχω δεδομένο οτι θα τις παρει τις εσωκομματικές. Βασικά, δεν ειναι καν ντέρμπι, απορώ που το συζητάμε κιόλας.
Και εμπειρικά, όλοι οι ζαιοφίλοι/ζαιογνωστοί που εχω (και εχω παρα πολλούς) φουλ Κασσελακικοί είναι.
Μου φαινεται περιεργο που ακομα το συζητάτε εδω μεσα για την εκλογή του. Ειναι σαν να εισαι η εθνικη Ελλάδος, και να κατεβαίνει απέναντί σου μια νεοσύστατη ομάδα που κατεβάζει 11άδα με όλους τους all star της Σίτυ, της Μπάγερν και της Ρεάλ. Και να κάθεσαι να συζητάς αν ο Παυλίδης και ο Μπακασέτας έχουν ελπίδες νίκης.
Αν δεν βρουν κανενα παραθυράκι, είτε απο το βαθύ κράτος του πασοκοζαιϊσμού, είτε απο το αντίστοιχο της ΝΔ για να τον πετάξουν έξω με καποιο τρόπο κόβωντάς του το δρόμο α λα Κλασιδιάρης, η υποθεση ειναι τελειωμένη.
Δεν εκλέγεται ζαοπροεδρας ο Κασσελάκαρος μόνο αν δεν κατέβει καν.
George_V έγραψε: 12 Σεπ 2023, 14:12
Mετα την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό (Θανου), την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο (Σακελλαροπουλου) λέτε να έχουμε και τον πρώτο γκει αρχηγό κόμματος στην Ελλάδα?
George_V έγραψε: 12 Σεπ 2023, 14:12
Mετα την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό (Θανου), την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο (Σακελλαροπουλου) λέτε να έχουμε και τον πρώτο γκει αρχηγό κόμματος στην Ελλάδα?
Και υπό προϋποθέσεις τον πρώτο γκει πρωθυπουργό?
Βασικά δεν θα είναι μόνο ο πρώτος ανοιχτά γκέι αρχηγός κόμματος αλλά και ο πρώτος ανοιχτά γκέι αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Μετά όλα είναι ανοιχτά. Ο κούλης δεν τραβάει πολύ πλέον με όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Κατά μεγάλη πιθανότητα θα είναι ο πρώτος ανοιχτά γκέι Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μένει να δούμε φυσικά πως όλο αυτό θα πάει γιατί μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να γίνουν οι εθνικές εκλογές.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 12 Σεπ 2023, 14:26
Κάπου πήρε το μάτι μου τον Κασσελάκη να κουβαλάει σακί με προμήθειες ή μου φαίνεται; Αντιγράφει τον Δήμαρχο της Παγασητικής Ριβιέρας;
Εντωμεταξύ αν όντως έχουμε εκλογή Κασσελάκη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ τότε αυτό θα έχει ευρύτερες κοινωνικές επιπτώσεις και μηνύματα.
Από την μια αυστηρά σε ότι αφορά την LGBT+ κοινότητα φανταστείτε τι ψυχολογικό κίνητρο θα δώσει σε τόσα αφανή, αόρατα γκέι άτομα, αγόρια και κορίτσια, άντρες και γυναίκες ανα την επικράτεια. Κατ΄επέκταση αυτό θα έχει θετικές επιπτώσεις σε πολλές μειονότητες επίσης. ΑμεΑ, θρησκευτικές μειονότητες, μεταναστευτικός πληθυσμός κτλ. Το βλέπουμε διεθνώς εξάλλου σε αντίστοιχες εκλογικές νίκες.