!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Ισχύει γενικά η φράση σε ένα μέρος της γης έριξε σε μια μέρα τόσο νερό όσο σε ένα άλλο σε 10.000 χρόνια.
Τι πιστεύετε;
Τι πιστεύετε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εξαρτάται από το εμβαδό του πρώτου μέρους και του δεύτερου. Αν το πρώτο είναι μία ήπειρος και το δεύτερο ένα οικοδομικό τετράγωνο γιατί να μην μπορεί να ισχύει;Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:39 Ισχύει γενικά η φράση σε ένα μέρος της γης έριξε σε μια μέρα τόσο νερό όσο σε ένα άλλο σε 10.000 χρόνια.
Τι πιστεύετε;
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερνε και πολλά, αλλά θα έκανε πιο τίμια προσπάθεια πιστεύω και κάτι καλύτερο θα γινόταν.hellegennes έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:03 Και για να τελειώνουμε μ' αυτό το θέμα, όχι, ούτε έπεσε στην Θεσσαλία σε 2 μέρες όσο νερό πέφτει σε 365 σε όλην την Γερμανία, ούτε ήταν απρόβλεπτο ούτε ήταν αδύνατον να περιοριστεί η καταστροφή. Γι' αυτό υπάρχουν κλιματικά μοντέλα, υδρολογικά μοντέλα, σχεδίαση και πλάνα για περίπτωση καταστροφικής υπέρβασης μέσων συνθηκών.
Θα πει κανείς, τι περιμένεις; Ότι θα γίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα; Ότι θα υπάρξει από την μια μέρα στην άλλην τέτοιου επιπέδου οργάνωση;
Ναι. Από μια κυβέρνηση που κομπάζει εδώ και 5 χρόνια για το πόσο καλύτερη είναι, πόσο διαφορετική, πόσο δίνει έμφαση στην μελέτη, την οργάνωση, τον προγραμματισμό, πόσο βρίσκεται σε ετοιμότητα και υποτίθεται ότι είναι πλήρως ενήμερη για την κλιματική αλλαγή και τι συνέπειες έχει, περιμένεις ότι θα τα έχουν κάνει όλα αυτά.
Αν δεν έβγαιναν με τόση υπεροψία, τόσο υπερφίαλα να διαφημίσουν τον εαυτό τους ως τόσο νέα εποχή και μπροστάρηδες (που τάχα μου τους αντιγράφουν μάλιστα στην Ευρώπη) ώστε να έχουν το θράσος να λένε "Ελλάδα 2.0", κανείς δεν θα το αντιμετώπιζε με αυτόν τον τρόπο.
Ίδιο εμβαδόST48410 έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:43Εξαρτάται από το εμβαδό του πρώτου μέρους και του δεύτερου. Αν το πρώτο είναι μία ήπειρος και το δεύτερο ένα οικοδομικό τετράγωνο γιατί να μην μπορεί να ισχύει;Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:39 Ισχύει γενικά η φράση σε ένα μέρος της γης έριξε σε μια μέρα τόσο νερό όσο σε ένα άλλο σε 10.000 χρόνια.
Τι πιστεύετε;
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Απίθανο. Θα πρέπει να βρεις κάποιο μέρος στη γη όπου στο ένα ρίχνει καρεκλοπόδαρα (οκ εύκολο) και στο άλλο δεν βρέχει σχεδόν ποτέ για χιλιετίες. Δεν ξέρω αν υπάρχει το δεύτερο κάπου.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:44Ίδιο εμβαδόST48410 έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:43Εξαρτάται από το εμβαδό του πρώτου μέρους και του δεύτερου. Αν το πρώτο είναι μία ήπειρος και το δεύτερο ένα οικοδομικό τετράγωνο γιατί να μην μπορεί να ισχύει;Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:39 Ισχύει γενικά η φράση σε ένα μέρος της γης έριξε σε μια μέρα τόσο νερό όσο σε ένα άλλο σε 10.000 χρόνια.
Τι πιστεύετε;
Ε αυτό θέλω να μάθω. Μου έσκασε ότι μπορεί να υπάρχει.ST48410 έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:48Απίθανο. Θα πρέπει να βρεις κάποιο μέρος στη γη όπου στο ένα ρίχνει καρεκλοπόδαρα (οκ εύκολο) και στο άλλο δεν βρέχει σχεδόν ποτέ για χιλιετίες. Δεν ξέρω αν υπάρχει το δεύτερο κάπου.
Κάτι γίνεται
The McMurdo Dry Valleys in Antarctica make up the driest place on the planet. It hasn't rained there in over 2 million years. Polar deserts are different than most of the world's deserts, so the world's true driest desert is the Atacama Desert in South America.
Τελικά δεν είναι απίθανο αλλά πρέπει να βρεις αυτά τα πολύ συγκεκριμένα μέρη με τέτοια χαρακτηριστικά.
Και το σκέφτηκα ρε φίλε
Στην αρχή λέω μας πως αφού θα έχει τόσο χιόνι. Αλλά μετά λέω πως να εξατμιστεί το νερό εκεί με τέτοια θερμοκρασία. Αλλά μετά σκέφτηκα ανέμους και τέλος πάντων δεν έβγαινε. Μετά σκέφτηκα τις ερήμους.
Και μια και λέμε για βροχή, έχεις ακούσει ρε φίλε ότι στο ποσειδώνα ή ουρανό δεν θυμάμαι, βρέχει διαμάντια; Δεν θα ταν γαμάτο; 
οριακό ειναι, το ελάχιστο νομίζω είναι ένα χιλιοστο το έτος, το χ10.000 είναι 10 μέτρα, κάποιο τετραγωνικό γης μπορεί να έχει ζήσει αυτη την τοπογραφικη αδικια.
ωχ και σε μια μέρα μόνο, 3.6 χιλιόμετρα δηλαδή; ο οττο ισως ξερει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 11 Σεπ 2023, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://a-z-animals.com/blog/discover-t ... rain-drop/enaon έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:57 οριακό ειναι, το ελάχιστο νομίζω είναι ένα χιλιοστο το έτος, το χ10.000 είναι 10 μέτρα, κάποιο τετραγωνικό γης μπορεί να έχει ζήσει αυτη την τοπογραφικη αδικια.
εδώ αυτοί μιλούν για μέρη που δεν έχει πέσει σταγόνα. Τώρα αν μπορεί με βεβαιότητα να πει κανείς ότι η κατάσταση ήταν εκεί η ίδια πριν από εκατομμύρια χρόνια, θα σε γελάσω. Δεν ξέρω αν έχουν σαφή στοιχεία ή απλώς ενδείξεις.
Δεν είναι αδικία. Αντιπροτείνω την ευλογία.enaon έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:57 οριακό ειναι, το ελάχιστο νομίζω είναι ένα χιλιοστο το έτος, το χ10.000 είναι 10 μέτρα, κάποιο τετραγωνικό γης μπορεί να έχει ζήσει αυτη την τοπογραφικη αδικια.
ναι μόνο έτσι γιατί το ξέσκισε ο χαο, ο οττο ειχε πει χ10.000, ο χαο το έκανε χ3.650.000, βάλε κυρ στέφανε.ST48410 έγραψε: 11 Σεπ 2023, 01:00https://a-z-animals.com/blog/discover-t ... rain-drop/enaon έγραψε: 11 Σεπ 2023, 00:57 οριακό ειναι, το ελάχιστο νομίζω είναι ένα χιλιοστο το έτος, το χ10.000 είναι 10 μέτρα, κάποιο τετραγωνικό γης μπορεί να έχει ζήσει αυτη την τοπογραφικη αδικια.
εδώ αυτοί μιλούν για μέρη που δεν έχει πέσει σταγόνα. Τώρα αν μπορεί με βεβαιότητα να πει κανείς ότι η κατάσταση ήταν εκεί η ίδια πριν από εκατομμύρια χρόνια, θα σε γελάσω. Δεν ξέρω αν έχουν σαφή στοιχεία ή απλώς ενδείξεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-
- 1 Απαντήσεις