!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Κυβέρνηση btw δεν είναι μόνο η κεντρική αλλά και η τοπική: Αγοραστός, Μπέος αλλά και στα καθ'ημάς Μπακοβλάκας, Πατούλης...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μα είπε ότι την θωράκισε την Αθήνα ο Μπακογιάννηςfoscilis έγραψε: 10 Σεπ 2023, 22:40 Κυβέρνηση btw δεν είναι μόνο η κεντρική αλλά και η τοπική: Αγοραστός, Μπέος αλλά και στα καθ'ημάς Μπακοβλάκας, Πατούλης...
Από το 1980 που γεννήθηκα κάθε καλοκαίρι καιγόμαστε και κάθε χειμώνα πνιγόμαστε , τι κάθεστε και συζητάτε ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Μια χαρά αυτό έκανες, μάλιστα είναι ορατό από το ίδιο ποστ που λες ειρωνικά "μιλήστε μου για αντιπλημμυρικά".Otto Weininger έγραψε: 10 Σεπ 2023, 16:35 Εγώ είπα ότι το διάβασα, δεν το υιοθέτησα ούτε το βασισα ολόκληρη κουβέντα πάνω σε αυτό.
Επίσης "ακούω τι λένε οι ειδικοί" = όταν με βολεύει διαλέγω εγώ ποιοι είναι οι "ειδικοί" που θα ακούσω, όπως και ο Αρίστος άλλωστε, που χρίζει "ειδικό" όποιον τον βολεύει.
Σε άλλες περιπτώσεις βέβαια αμφισβητείς ολόκληρα paper, αληθινών ειδικών, που πέρασαν peer review, αλλά δεν πειράζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ρε μλκες δε μπορώ, με ενημερωσαν οτι βγαίνει και η Σαμπρίνα σε γκρουπάκια στο ΦΒ και απειλεί κόσμο να μην ανεβάζει φεηκ νιουζ και τη λέει στους ντόπιους
Η Σαμπρίνα ρε μλκες!
(ως κομματικό σκυλί, όχι ως σκυλί πίστας, και σιγά βέβαια που θα είναι δικός της ο λογαριασμός, άλλος θα τον διαχειρίζεται, αυτή δε μπορεί να βάλει δυο λέξεις σε μια σειρά)
Η Σαμπρίνα ρε μλκες!
(ως κομματικό σκυλί, όχι ως σκυλί πίστας, και σιγά βέβαια που θα είναι δικός της ο λογαριασμός, άλλος θα τον διαχειρίζεται, αυτή δε μπορεί να βάλει δυο λέξεις σε μια σειρά)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- hellegennes
Και για να τελειώνουμε μ' αυτό το θέμα, όχι, ούτε έπεσε στην Θεσσαλία σε 2 μέρες όσο νερό πέφτει σε 365 σε όλην την Γερμανία, ούτε ήταν απρόβλεπτο ούτε ήταν αδύνατον να περιοριστεί η καταστροφή. Γι' αυτό υπάρχουν κλιματικά μοντέλα, υδρολογικά μοντέλα, σχεδίαση και πλάνα για περίπτωση καταστροφικής υπέρβασης μέσων συνθηκών.
Θα πει κανείς, τι περιμένεις; Ότι θα γίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα; Ότι θα υπάρξει από την μια μέρα στην άλλην τέτοιου επιπέδου οργάνωση;
Ναι. Από μια κυβέρνηση που κομπάζει εδώ και 5 χρόνια για το πόσο καλύτερη είναι, πόσο διαφορετική, πόσο δίνει έμφαση στην μελέτη, την οργάνωση, τον προγραμματισμό, πόσο βρίσκεται σε ετοιμότητα και υποτίθεται ότι είναι πλήρως ενήμερη για την κλιματική αλλαγή και τι συνέπειες έχει, περιμένεις ότι θα τα έχουν κάνει όλα αυτά.
Αν δεν έβγαιναν με τόση υπεροψία, τόσο υπερφίαλα να διαφημίσουν τον εαυτό τους ως τόσο νέα εποχή και μπροστάρηδες (που τάχα μου τους αντιγράφουν μάλιστα στην Ευρώπη) ώστε να έχουν το θράσος να λένε "Ελλάδα 2.0", κανείς δεν θα το αντιμετώπιζε με αυτόν τον τρόπο.
Θα πει κανείς, τι περιμένεις; Ότι θα γίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα; Ότι θα υπάρξει από την μια μέρα στην άλλην τέτοιου επιπέδου οργάνωση;
Ναι. Από μια κυβέρνηση που κομπάζει εδώ και 5 χρόνια για το πόσο καλύτερη είναι, πόσο διαφορετική, πόσο δίνει έμφαση στην μελέτη, την οργάνωση, τον προγραμματισμό, πόσο βρίσκεται σε ετοιμότητα και υποτίθεται ότι είναι πλήρως ενήμερη για την κλιματική αλλαγή και τι συνέπειες έχει, περιμένεις ότι θα τα έχουν κάνει όλα αυτά.
Αν δεν έβγαιναν με τόση υπεροψία, τόσο υπερφίαλα να διαφημίσουν τον εαυτό τους ως τόσο νέα εποχή και μπροστάρηδες (που τάχα μου τους αντιγράφουν μάλιστα στην Ευρώπη) ώστε να έχουν το θράσος να λένε "Ελλάδα 2.0", κανείς δεν θα το αντιμετώπιζε με αυτόν τον τρόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αχ, καλά τα λέω σε άλλο νήμαhellegennes έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:03 Και για να τελειώνουμε μ' αυτό το θέμα, όχι, ούτε έπεσε στην Θεσσαλία σε 2 μέρες όσο νερό πέφτει σε 365 σε όλην την Γερμανία, ούτε ήταν απρόβλεπτο ούτε ήταν αδύνατον να περιοριστεί η καταστροφή. Γι' αυτό υπάρχουν κλιματικά μοντέλα, υδρολογικά μοντέλα, σχεδίαση και πλάνα για περίπτωση καταστροφικής υπέρβασης μέσων συνθηκών.
βλαχομπουρζουάδες και επαίτες για λίγη σημασία
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Το ακόμα δυστυχέστερο γεγονός πάντως είναι πως με τις καταστροφές αυτές επιτείνεται φτωχοποίηση και εξαθλίωση και εξάρτηση από τα κουπόνια του Κράτους και άρα ακόμα μεγαλύτερη εξάρτηση από αυτό και τους μηχανισμούς του
Τόσο στον Έβρο όσο και στην Θεσσαλία θα χρειαστούν χρόνια για να φτάσουμε στην προηγούμενη κατάσταση. Δεν είναι κάτι που διορθώνεται αν απλώς ρίξεις χρήμα. Μπλέξαμε.Saturn έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:22 Το ακόμα δυστυχέστερο γεγονός πάντως είναι πως με τις καταστροφές αυτές επιτείνεται φτωχοποίηση και εξαθλίωση και εξάρτηση από τα κουπόνια του Κράτους και άρα ακόμα μεγαλύτερη εξάρτηση από αυτό και τους μηχανισμούς του
-
talaipwros
Σε μια ημερα επεσε στη ζαγορα σχεδον το διπλασιο νερο που πεφτει στην Αθηνα σε ενα χρονο, αλλα ενταξει μια βροχουλα ηταν δεν επρεπε να πλημμυρίσουν σπιτια.
Το ζητημα ειναι να παρει βοηθεια απο την ΕΕ η χωρα και να μοιρασει αποζημιωσεις.
Εκει θα κριθει η κυβερνηση
Το ζητημα ειναι να παρει βοηθεια απο την ΕΕ η χωρα και να μοιρασει αποζημιωσεις.
Εκει θα κριθει η κυβερνηση
- EKPLIKTIKOS
Θα έφτανε απλά να μην είναι τόσο κοράκια στο Ματι και τη Μάνδρα. Αλλά what goes around comes around. Η διαφορά μας με τα κομματοσκυλα είναι ότι εμείς κραζαμε τους ζαιους τότε και ειδικά τη Δουρου. Οι ΝΔκρατες θέλουν να μας πείσουν ότι το καλοκαιρι του 2019 ξεκίνησε η κλιματική αλλαγή.hellegennes έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:03
οκ ο οττο, αλλα και εσυ χαζος εισαι; Εχει ιδια εκταση η Ζαγόρα με την Αθηνα, ή εννοείς το ιστορικό κέντρο; Αφήστε τα αυτά, πείτε για το μάτι καλύτερα.talaipwros έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:29 Σε μια ημερα επεσε στη ζαγορα σχεδον το διπλασιο νερο που πεφτει στην Αθηνα σε ενα χρονο, αλλα ενταξει μια βροχουλα ηταν δεν επρεπε να πλημμυρίσουν σπιτια.
Άκουγα το μεσημέρι έναν ντόπιο αγρότη, απελπισμένοST48410 έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:26Τόσο στον Έβρο όσο και στην Θεσσαλία θα χρειαστούν χρόνια για να φτάσουμε στην προηγούμενη κατάσταση. Δεν είναι κάτι που διορθώνεται αν απλώς ρίξεις χρήμα. Μπλέξαμε.Saturn έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:22 Το ακόμα δυστυχέστερο γεγονός πάντως είναι πως με τις καταστροφές αυτές επιτείνεται φτωχοποίηση και εξαθλίωση και εξάρτηση από τα κουπόνια του Κράτους και άρα ακόμα μεγαλύτερη εξάρτηση από αυτό και τους μηχανισμούς του
Εκτός των άλλων, έλεγε, θέλει τουλάχιστον 5 χρόνια η περιοχή να αρχίζει να συνέρχεται, οι παλαιοί αγρότες πεθαίνουν, αν αφεθεί η κατάσταση οι νέοι θα ξεχάσουν και αυτά που ξέρουν ή και θα εγκαταλείψουν τελείως, ήταν πολύ απελπισμένος σε αυτά που έλεγε.
Και το χρήμα που θα πρέπει να πέσει είναι πάρα πολύ αλλά πάρα πολύ...εκτάσεις απίστευτες, μηχανήματα, ζώα, εγκαταστάσεις, σπίτια, νοικοκυριά
Εδώ τους σεισμοπαθείς, ξεχασμένους σε κοντέινερ τους είχαν πόσο καιρό προηγούμενα χρόνια
Έχει να πέσει εξάρτηση από κουπόνια=συσσίτια που θα πάει σύννεφο, όχι μόνο για τους Θεσσαλούς, για όλους
-
talaipwros
ειπαμε, η καταστροφη ειναι μεγαλη. Δυστυχως η κλιματικη αλλαγη δεν λυπαται κανεναν.Saturn έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:35Άκουγα το μεσημέρι έναν ντόπιο αγρότη, απελπισμένοST48410 έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:26Τόσο στον Έβρο όσο και στην Θεσσαλία θα χρειαστούν χρόνια για να φτάσουμε στην προηγούμενη κατάσταση. Δεν είναι κάτι που διορθώνεται αν απλώς ρίξεις χρήμα. Μπλέξαμε.Saturn έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:22 Το ακόμα δυστυχέστερο γεγονός πάντως είναι πως με τις καταστροφές αυτές επιτείνεται φτωχοποίηση και εξαθλίωση και εξάρτηση από τα κουπόνια του Κράτους και άρα ακόμα μεγαλύτερη εξάρτηση από αυτό και τους μηχανισμούς του
Εκτός των άλλων, έλεγε, θέλει τουλάχιστον 5 χρόνια η περιοχή να αρχίζει να συνέρχεται, οι παλαιοί αγρότες πεθαίνουν, αν αφεθεί η κατάσταση οι νέοι θα ξεχάσουν και αυτά που ξέρουν ή και θα εγκαταλείψουν τελείως, ήταν πολύ απελπισμένος σε αυτά που έλεγε.
Και το χρήμα που θα πρέπει να πέσει είναι πάρα πολύ αλλά πάρα πολύ...εκτάσεις απίστευτες, μηχανήματα, ζώα, εγκαταστάσεις, σπίτια, νοικοκυριά
Εδώ τους σεισμοπαθείς, ξεχασμένους σε κοντέινερ τους είχαν πόσο καιρό προηγούμενα χρόνια
Έχει να πέσει εξάρτηση από κουπόνια=συσσίτια που θα πάει σύννεφο, όχι μόνο για τους Θεσσαλούς, για όλους
Σε μια μερα στο χωριο ζαγορι επεσε σχεδον διπλασια βροχη απο οση πεφτει στην Αθηνα σε ενα χρονο.
Θα ειναι αθλος της κυβερνησης να μοιρασει λεφτα στους πληγεντες και τελικα εκει θα κριθει.
Λυπήσου τουλάχιστον εσύ εμένα και μην με φουντώνεις βραδυάτικα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-
- 1 Απαντήσεις