!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Εγινε καμια συλληψη αναρχικου στη Λαρισα η μονο τους ψηφοφορους της Νικης με τις ελληνικες σημαιες βρηκατε να μπαγλαρωσετε που διαδηλωναν για τις ταυτοτητες;
30 συλληψεις λεει στο Συνταγμα.
Τι ζουμε ρε πστ μου.
.
Τι ζουμε ρε πστ μου.
.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Λίνο Βεντούρα
είναι προστατευόμενη πανίδαΑρίστος έγραψε: 10 Σεπ 2023, 20:43 Εγινε καμια συλληψη αναρχικου στη Λαρισα η μονο τους ψηφοφορους της Νικης με τις ελληνικες σημαιες βρηκατε να μπαγλαρωσετε που διαδηλωναν για τις ταυτοτητες;
Τι ζουμε ρε πστ μου.
.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Σεπ 2023, 20:46είναι προστατευόμενη πανίδαΑρίστος έγραψε: 10 Σεπ 2023, 20:43 Εγινε καμια συλληψη αναρχικου στη Λαρισα η μονο τους ψηφοφορους της Νικης με τις ελληνικες σημαιες βρηκατε να μπαγλαρωσετε που διαδηλωναν για τις ταυτοτητες;
Τι ζουμε ρε πστ μου.
.
5ος χρονος με ΝΔ και ουτε ενας του Ρουβικωνα δεν ειναι φυλακη.
Παιζει να τους ξερουν ολους ποιοι ειναι.
.
Όχι ταλ αυτό το αφήγημα ότι ο Σύριζα είναι λίγο χειρότερος από την ΝΔ δεν λειτουργεί πλέον.talaipwros έγραψε: 10 Σεπ 2023, 20:41Ή επι συριζα θα είχαμε πολυ χειρότερα αποτελέσματα.zteo έγραψε: 10 Σεπ 2023, 20:40Εάν το να καίγεται ο Έβρος για 16 μέρες η Ρόδος για 11 μέρες με 27 νεκρούς. Ενώ ανατιναζεται αποθήκη πυρομαχικών του στρατού.
Εάν το να πλημμυρίζει η Θεσσαλία με 15 νεκρούς θεωρείται καλύτερος σχεδιασμός.
Τότε ο πρωθυπουργός είτε είναι επαγγελματιας ψευτης η ανίκανος με διανοητική στέρηση και άρνηση της πραγματικότητας.
Πράγμα μαλλον αληθες.
Μέσα σε δύο μήνες έχει πέσει η επικοινωνιακη μάσκα και έχει φανεί το πραγματικό προσωπείο μιας ανίκανης και αδιαφορης κυβερνησης που θεωρεί ότι κυβερνάει ηλιθιους ιθαγενείς.
Τόσο άθλια κυβέρνηση που εξαγγέλλει τα ίδια μέτρα που ανακοίνωσε αλλά δεν εφάρμοσε το 2020.
Πάρτε πρέφα ταλ δεν υπάρχει Τσιπρας και Σύριζα να κρύφτητε όπως την πρώτη τετραετία.
Ο Πρωθυπουργός είναι γυμνός πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
talaipwros
Εγω από εδω μέσα καταλαβαίνω οτι κάνουν τα πάντα για να διατηρούν αυτή την ιστορίαzteo έγραψε: 10 Σεπ 2023, 21:17
Πάρτε πρέφα ταλ δεν υπάρχει Τσιπρας και Σύριζα να κρύφτητε όπως την πρώτη τετραετία.
έχουν γίνει τα μάτια μου μπαλάκι του πινγκ πονγκ να διαβάζω τις αντεγκλήσεις τους, πουθενά αλλού δεν δηλώνουν παρουσία
Δηλαδή, δεν υπάρχει κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα
Μόνο αντιπολίτευση στον σύριζα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Μαδουραίος
-
talaipwros
και τί υπαρχει δηλαδη για πες; Γιατι κατι πρεπει να υπαρχει σαν εναλλακτικηzteo έγραψε: 10 Σεπ 2023, 21:17
Προφανως και υπαρχουν προβληματα στη κυβερνηση ( π.χ δεν φυλακιζει τουρκοζαιους, κλεφτες κλπ, υπερβολικα επιεικης στην παραβατικοτητα κοκ) αλλα δεν υπαρχει κατι καλυτερο.
Πηραμε και την επενδυτικη βαθμιδα, ΟΚ, δεν μπορεσε σε μικρο χρονικο διαστημα με την οικονομια κατεστραμμενη απο τον ΠΑΣυριζα να αντιμετωπιζει πυργακιες και Θεομηνιες καλυτερα απο Καναδα και ΗΠΑ.
Δεκτη η κριτικη, οσοι στηριζουν ΝΔ δικαιουνται να γκρινιαξουν.
Αντε τραβά στους πλημμυροπαθεις της Καρδίτσας που σαν κυβέρνηση ακόμα τους χρωστάει τις αποζημιώσεις του 2020 ότι πήρατε επενδυτική βαθμίδα.talaipwros έγραψε: 10 Σεπ 2023, 21:34και τί υπαρχει δηλαδη για πες; Γιατι κατι πρεπει να υπαρχει σαν εναλλακτικηzteo έγραψε: 10 Σεπ 2023, 21:17
Προφανως και υπαρχουν προβληματα στη κυβερνηση ( π.χ δεν φυλακιζει τουρκοζαιους, κλεφτες κλπ, υπερβολικα επιεικης στην παραβατικοτητα κοκ) αλλα δεν υπαρχει κατι καλυτερο.
Πηραμε και την επενδυτικη βαθμιδα, ΟΚ, δεν μπορεσε σε μικρο χρονικο διαστημα με την οικονομια κατεστραμμενη απο τον ΠΑΣυριζα να αντιμετωπιζει πυργακιες και Θεομηνιες καλυτερα απο Καναδα και ΗΠΑ.
Δεκτη η κριτικη, οσοι στηριζουν ΝΔ δικαιουνται να γκρινιαξουν.
Α συγνώμη τους το ειπαν και τους πήραν με τις πέτρες.
Αλλά ξέρεις γιατί πήρε την επενδυτική βαθμίδα. Επειδή το κρατος χάρισε 143 μυρια σε εργολάβο για αντιπλυμμηρικα έργα που δεν γίνανε ποτέ.
Ιδού καπιταλισμος σου ταλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
talaipwros έγραψε: 10 Σεπ 2023, 21:34και τί υπαρχει δηλαδη για πες; Γιατι κατι πρεπει να υπαρχει σαν εναλλακτικηzteo έγραψε: 10 Σεπ 2023, 21:17
Να κόψει τις μαλακίες η κυβέρνηση, αυτή είναι η εναλλακτική.
Δεν είμαστε καλά που για να κρίνουμε την κυβέρνηση πρέπει να είμαστε σε θέση να προτείνουμε άμεσα μια διαφορετική κυβέρνηση που θα τα έκανε καλύτερα, τι είναι ρε μαλάκα αγώνας μπάσκετ να κάνουμε αλλαγή όλη την ομάδα;
-
talaipwros
μα δεν διαφωνησα οτι πρεπει να γινεται κριτικη, εκανα και γω στο ιδιο ποστfoscilis έγραψε: 10 Σεπ 2023, 21:55talaipwros έγραψε: 10 Σεπ 2023, 21:34και τί υπαρχει δηλαδη για πες; Γιατι κατι πρεπει να υπαρχει σαν εναλλακτικηzteo έγραψε: 10 Σεπ 2023, 21:17
Να κόψει τις μαλακίες η κυβέρνηση, αυτή είναι η εναλλακτική.
Δεν είμαστε καλά που για να κρίνουμε την κυβέρνηση πρέπει να είμαστε σε θέση να προτείνουμε άμεσα μια διαφορετική κυβέρνηση που θα τα έκανε καλύτερα, τι είναι ρε μαλάκα αγώνας μπάσκετ να κάνουμε αλλαγή όλη την ομάδα;
- Otto Weininger
Εν τω μεταξύ ούτε ένας δεν έχει πει "εμείς θα κάναμε αυτό αν κυβερνούσαμε την προηγούμενη τετραετία".
Μόνο μαλακίες.
Μόνο μαλακίες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Θα έκανε έργα ο ΣΥΡΙΖΑ αν έβγαινε το 2019. Και θα είχε ενισχύσει την περιφέρεια. Αλλά σας πήρε την Μακεδονία σας και δεν είχατε άλλη..Otto Weininger έγραψε: 10 Σεπ 2023, 22:02 Εν τω μεταξύ ούτε ένας δεν έχει πει "εμείς θα κάναμε αυτό αν κυβερνούσαμε την προηγούμενη τετραετία".
Μόνο μαλακίες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-
- 1 Απαντήσεις