!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παγκόσμιο Μπάσκετ 2023, Φιλιππίνων
Re: Παγκόσμιο Μπάσκετ 2023, Φιλιππίνων
Αυτός ο Έντουαρτς είναι ο τρίτος παίκτης που μου δημιουργεί τέτοια έκπληξη, που δεν τον ήξερα. Ο πρώτος ήταν ο Ντιρκ, δεύτερος ο Στρουντελ. Είναι σαν να βλέπεις εικοσαρι να παίζει με δωδεκάχρονα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Μαδουραίος
Αυτό το πράγμα που παίχτηκε σήμερα δεν βλεποταν.Σέλευκας έγραψε: 10 Σεπ 2023, 13:42 Τον ήπιαν οι χωρίς όνομα . Εδώ πέρα βλέπει κανένας ξεκάθαρα ότι οι κανονισμοί ΦΙΜΠΑ δεν οδηγούν πουθενά. Σπουδαίοι παίκτες δεν βρίσκουν κανένα τρόπο να κερδίσουν, οι νο νέιμ σίγουρα ήταν καλύτεροι και έχασαν λόγω της ανεπάρκειας των κανονισμών. Αυτό το πράγμα δεν είναι αθλητισμός είναι μια μαλακια
Ο Έντουαρντς είναι παιχταρας.Σέλευκας έγραψε: 10 Σεπ 2023, 13:45 Αυτός ο Έντουαρτς είναι ο τρίτος παίκτης που μου δημιουργεί τέτοια έκπληξη, που δεν τον ήξερα. Ο πρώτος ήταν ο Ντιρκ, δεύτερος ο Στρουντελ. Είναι σαν να βλέπεις εικοσαρι να παίζει με δωδεκάχρονα.
Από αυτούς που μου αρέσουν, φτιαγμένος δηλαδή και για ριαλ και για φεικ μπάσκετ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 10 Σεπ 2023, 13:54Ο Έντουαρντς είναι παιχταρας.Σέλευκας έγραψε: 10 Σεπ 2023, 13:45 Αυτός ο Έντουαρτς είναι ο τρίτος παίκτης που μου δημιουργεί τέτοια έκπληξη, που δεν τον ήξερα. Ο πρώτος ήταν ο Ντιρκ, δεύτερος ο Στρουντελ. Είναι σαν να βλέπεις εικοσαρι να παίζει με δωδεκάχρονα.
Από αυτούς που μου αρέσουν, φτιαγμένος δηλαδή και για ριαλ και για φεικ μπάσκετ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Dream team δεν θα ξαναδουμε, αλλα δεν εχει νοημα για τους Αμερικανούς να κατεβαζουν επαγγελματίες β διαλογης πχ Πορτις, και κατι αλλους που δεν μπαίνουν ουτε στο τοπ 50 σημερα. Καλύτερα απο κολλεγια, και μια φορα την τετραετία ας διαλεξουν μια διοργάνωση να στελνουν οτι καλύτερο εχουν.
Μιλουτινοφ εισαι παικτουρα. Εχω ηδη αρχισει να με φανταζομαι να βριζω καθε φορα που θα σε αλλαζει για το επιβεβλημενο ροτεησον με το ταγαρι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Φρεσκους τους βλεπωjason0 έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:56Καλά τα λες αλλά εγώ νομίζω ότι άδειασαν σήμερα οι γερμανοι, είναι η Ελλάδα του 06Γκιώνης έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:23 Νταξ,κάπου έχει γίνει λάστιχο το θέμα με το "ρίαλ" μπάσκετ και καθένας το εκλαμβάνει διαφορετικά.Σε ό,τι αφορά τα ματς τώρα.
.Οι γερμανοί έχουν παίκτες που παίζουν στο ΝΒΑ γι'αυτό και απολαύσαμε ματσάρα με θέαμα και σασπένς σε έναν τρελό ρυθμό.Μην περιμένει κανείς ότι ο τελικός θα είναι το ίδιο,το πρώτο που θα προσπαθήσουν οι Σέρβοι θα είναι να πάνε σε χαμηλό σκορ και ρυθμό.Το αν θα τα καταφέρουν βέβαια είναι άλλο καπέλο καθώς αυτή η Γερμανία είναι σα τη Λερναία Ύδρα,εδώ μέχρι και ο γερο Τίμαν έκανε παιχνιδάρα για να πάρουν τη νίκη.
Προσωπικά κλίνω λίγο περισσότερο προς τη μπασκετομάνα Σερβία για να το σηκώσει αν και η Γερμανία να το πάρει δε θα μου κακοφανεί.Δεν το βλέπω όμως σαν αγώνα ρίαλ vs τσίρκο που ίσως το πάνε κάποιοι,θα είναι πιστεύω ματσάρα και μάχη μέχρις εσχάτων
Οι άλλοι περασαν στα σβηστα και αυτοί σκοτώθηκαν, με την ταυτότητα στα δόντια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οι Σερβοι παιζουν καλη αμυνα, αλλα επιθετικα ειναι κατωτεροι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Για αρχη να συμφωνησουμε ολοι οτι το ριαλ ειναι οι Σερβοι και το φεικ οι Γερμανοι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 10 Σεπ 2023, 16:03 Για αρχη να συμφωνησουμε ολοι οτι το ριαλ ειναι οι Σερβοι και το φεικ οι Γερμανοι
Η αμυνα τους ειναι ποιημα σημερα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αμα κερδισουν οι γερμανοι σε βλεπω να καταπινεις τα λογια σουGoBack έγραψε: 10 Σεπ 2023, 16:03 Για αρχη να συμφωνησουμε ολοι οτι το ριαλ ειναι οι Σερβοι και το φεικ οι Γερμανοι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ταγάρι κανονικόBazoomba έγραψε: 10 Σεπ 2023, 15:50 Μιλουτινοφ εισαι παικτουρα. Εχω ηδη αρχισει να με φανταζομαι να βριζω καθε φορα που θα σε αλλαζει για το επιβεβλημενο ροτεησον με το ταγαρι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Μα εγω ειμαι με το φεικ γιατι μ αρεσει να διαβαζω δασκαλο μετα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οχι δεν καταλαβες - μετα ο δασκαλος θα σου λεει οτι οι γερμανοι ειναι το ριαλ μπασκετ και οτι θα σε στειλει στον νηπιαγωγειο μαζι με το γνωστο εμοτικον και οτι καταλαβες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Γι αυτο προσπαθησα να τον παγιδευσω αλλα παριστανει οτι δεν διαβαζει το νημα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 2356 Απαντήσεις