Ακόμη ένας πλέργιος ινσπέκτορ στο τημ.Saturn έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:22μια απάντηση είναι αυτή, αλλά έχει διαφορετικού είδους αναγνώσεις σχετικά με το τί εννοείται και μεταφράζεται ως "επίσημη Εκκλησία" στα μυαλά του καθενός
Η ΓΑΛΗ μάλλον έχει εμπνευστεί από το Κατά της Θρησκείας αλλά από εκεί μπορεί και να έχει μπερδευτεί, ως προς το επι της ουσίας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτός ο Γιανναράς είναι ο ορισμός του σκοταδιστή.
Re: Αυτός ο Γιανναράς είναι ο ορισμός του σκοταδιστή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:16Και σχεδόν 20 χρόνια μετά, δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάτι άλλο.
Κατά τα άλλα, σαφώς και δεν υπάρχει ούτε ένας στοιχειωδώς σοβαρός φιλόσοφος/διανοούμενος/ποιητής (διαλέξτε όποιον όρο θέλετε) που να μην υπήρξε πεσσιμιστής.
Για έναν πολύ απλό και επιστημονικώς/ιστορικόαποδεδειγμένο λόγο. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων, είναι πάντα ίδιες σε όλες τις ιστορικές στιγμές που έχουν καταγραφεί.
και δεν γίνεται να έχεις δυο δράμια λογικής και ενσυναίσθησης και να είσαι αισιόδοξος άνθρωπος στη ζωή (στο Ιστορικό της πλαίσιο)
γνώμη μου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
γλεκια ΓΑΛΗ <3
μοσκομλια...
μοσκομλια...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Φυσικό δεν είναι για κάποιον που υποστηρίζει μια αντίληψη ζωής που χάνει συνέχεια έδαφος τα τελευταία χίλια χρόνια;
Πρώτα απ' όλα είμαι με τους δημοκρατικούς. Οχι προσωπικά με τον Μπάιντεν, αλλά σε γενικές γραμμές.Πλέριος έγραψε: 10 Σεπ 2023, 13:44 ξερεις οτι δεν χρειαζεται νικνεημ για να κοιταει καποιος τα αισχη σας ε?
α δε το ηξερες λολ
Αρα τα αίσχη είναι στο μυαλό σου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μπορείς να είσαι μια χαρά αισιόδοξος άνθρωπος στη ζωή αρκεί να αποσυνδέσεις την όποια χρονική διάρκεια της δικής σου ζωής με το στίγμα που θα αφήσει στην παγκόσμια ιστορία.Saturn έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:25ΣΑΦΕΣΤΑΤΑΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:16Και σχεδόν 20 χρόνια μετά, δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάτι άλλο.
Κατά τα άλλα, σαφώς και δεν υπάρχει ούτε ένας στοιχειωδώς σοβαρός φιλόσοφος/διανοούμενος/ποιητής (διαλέξτε όποιον όρο θέλετε) που να μην υπήρξε πεσσιμιστής.
Για έναν πολύ απλό και επιστημονικώς/ιστορικόαποδεδειγμένο λόγο. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων, είναι πάντα ίδιες σε όλες τις ιστορικές στιγμές που έχουν καταγραφεί.
και δεν γίνεται να έχεις δυο δράμια λογικής και ενσυναίσθησης και να είσαι αισιόδοξος άνθρωπος στη ζωή (στο Ιστορικό της πλαίσιο)
γνώμη μου
Έτερον εκάτερον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η δική μου φιλοσοφία (δυτικόφερτη κι αυτή):
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν δεν έγινε σαφές, ΚΑΙ ο Πλέριος συμπεριλαμβάνεται στην επισήμανσή μου, δεν μου είναι κατανοητό/γνωστό τί ακριβώς χαχανίζειΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:25Ακόμη ένας πλέργιος ινσπέκτορ στο τημ.Saturn έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:22μια απάντηση είναι αυτή, αλλά έχει διαφορετικού είδους αναγνώσεις σχετικά με το τί εννοείται και μεταφράζεται ως "επίσημη Εκκλησία" στα μυαλά του καθενός
Η ΓΑΛΗ μάλλον έχει εμπνευστεί από το Κατά της Θρησκείας αλλά από εκεί μπορεί και να έχει μπερδευτεί, ως προς το επι της ουσίας![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 10 Σεπ 2023, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν κατάλαβα ποια άποψη εκφράζεις και σε ποιο θέμα. Είπες για μεταφυσικά κλπ. Μήπως την απάντησή σου περιλαμβάνεις και το βίντεο; Επειδή δεν το είδα καθόλου. Σε ρώτησα αρχικά βλέποντας μόνο το ποστ σου και δεν έλαβα υπόψη μου το γεγονός ότι απαντούσες σε κάποιο θέμα και ήσουν σε μια ροή συζήτησης. ΟΚ έτσι είμαι τώραΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:22Μα δεν εκφέρω γνώμη ως επιστήμονας. Την άποψη μου για τη φάση "πότε μεταφυσικός Βούδας πότε επιστημονικός Κούδας" εκφράζω, που παίζει κυρίως σε πολιτικό και όχι θρησκευτικό πλαίσιο.Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:10Έχω θέλω να μάθω κιόλας, πως θα αντιδράσεις αν σου πουν ότι αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει επειδή δεν το απέδειξες επιστημονικά; Ή αν σου πουν Ότι μόνο η επιστήμη λέει την αλήθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2023, 13:58
Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές και σε άλλα θέματα αλλά ποτέ δεν επανέρχεται για απολύτως ευνόητους λόγους.![]()
Επίσης πως αντιδράς αν αυτός που σου το λέει ξέρεις ότι δεν είναι επιστήμονας;
Τα υπόλοιπα είναι μάλλον μια χαζή προσπάθεια να μεταφερθεί το μεταφυσικό στόρυ στο φορτηγό της ...άθρησκης πολιτικής.
Απλά είδα το ποστ σου, μου άρεσε το τι λέει
αλλά ρε παιδί μου... πες ´ότι το έγραψες σαν πρώτο ποστ σε άσχετο νήμα που άνοιξες εσύ.
Ρωτάω λοιπόν
Μαλακία; Μάλλον να ανοίξω άλλο νήμα γιατί είναι άλλη κουβέντα ε;
Λοιπόν αυτό θα γίνει. Θα το ανοίξω με το ποστ σου και θα σε ρωτήσω γι αυτό. θα πούνε κι άλλοι. Καλύτερα έτσι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Το πρόβλημα στη συλλογιστική του Γιαννάρα είναι ότι δεν υπάρχει καν συλλογιστική. Δεν ξέρω, ίσως έχω κι εγώ προσβληθεί από το δαιμόνιο του δυτικού ορθολογισμού και δεν μπορώ να αντιληφθώ την αλήθεια (με η χωρίς εισαγωγικά) της εμπειρίας, της παράδοσης, και της γλώσσας
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Σε ποιο συγκεκριμένο πεδίο χάνει έδαφος; Σε όσους χρησιμοποιούν "επικά" τσιτάτα για να στηρίξουν την ...επικουρικήπατησιωτης έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:28Φυσικό δεν είναι για κάποιον που υποστηρίζει μια αντίληψη ζωής που χάνει συνέχεια έδαφος τα τελευταία χίλια χρόνια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο Lydon εκφραστει ξεκαθαρα φασιστικα για μεταναστες και ομοφυλοφυλους welldone μπομπο
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:31
Μπορείς να είσαι μια χαρά αισιόδοξος άνθρωπος στη ζωή αρκεί να αποσυνδέσεις την όποια χρονική διάρκεια της δικής σου ζωής με το στίγμα που θα αφήσει στην παγκόσμια ιστορία.
Έτερον εκάτερον.
Δεν έκανα κανενός είδους αναφορά που να σχετίζεται με το μπολνταρισμένο
αυτο ειναι το μεγαλυτερο ευσημο που με εχουν κανει!!!!!Saturn έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:33Αν δεν έγινε σαφές, ΚΑΙ ο Πλέριος συμπεριλαμβάνεται στην επισήμανσή μου, δεν μου είναι κατανοητό/γνωστό τί ακριβώς χαχανίζειΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:25Ακόμη ένας πλέργιος ινσπέκτορ στο τημ.Saturn έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:22
μια απάντηση είναι αυτή, αλλά έχει διαφορετικού είδους αναγνώσεις σχετικά με το τί εννοείται και μεταφράζεται ως "επίσημη Εκκλησία" στα μυαλά του καθενός
Η ΓΑΛΗ μάλλον έχει εμπνευστεί από το Κατά της Θρησκείας αλλά από εκεί μπορεί και να έχει μπερδευτεί, ως προς το επι της ουσίας![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση