!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Ι5 στον στρατο.
Το Ι5 στον στρατο.
Κοιτουσα καποιες προκυρηξεις σε ασεπ και οαεδ μπας και κανω τα χαρτια μου.Ξαφνικα εφαγα φλασια και θυμήθηκα οτι τα ατομα που επαιρναν Ι5 στον στρατο δεν μπορουσαν να διοριστουν στο δημοσιο.Ισχυει ακομα κατι τετοιο?Διοτι εχω παρει Ι5.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Το Ι5 στον στρατο.
τα εφαγες κιολας τα 25 χιλιάρικα εσύ? 
Θα ήσουν σε ηλικία ανήσυχη τότε, ανένταχτος, δεν θα σου ήταν εύκολο τυφλά να ακολουθείς λόγια δίχως νόημα και λογική.
πρέπει όσους πήγαν κκε μετά το ι5, να τους καλέσουν να σπάνε πέτρες τώρα για 1 χρόνο μήπως στρώσουν χαρακτήρα.
Δεν ειναι δικα μου βοηθεια απο την οικογενεια θα τα επερνα.Αλλα απο την στιγμη που δεν μπορεις να κανεις τιποτα με ενα τετοιο ποσο ειπα να μην το ζητησω και να το αφησω να βρισκεται για ωρα αναγκης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ξεκινησα κανονικα την θητεια μου και στους 3.5-4 μηνες με διωξαν επειδη μου βρηκαν παθολογικο προβλημα.enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 17:46Θα ήσουν σε ηλικία ανήσυχη τότε, ανένταχτος, δεν θα σου ήταν εύκολο τυφλά να ακολουθείς λόγια δίχως νόημα και λογική.
πρέπει όσους πήγαν κκε μετά το ι5, να τους καλέσουν να σπάνε πέτρες τώρα για 1 χρόνο μήπως στρώσουν χαρακτήρα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Περνάς από παθολόγο και ρωτάς, γιατί χρειάζεται γνωμάτευσή του πριν γίνει πρόσληψη.
ναι ρε εσύ έχεις και πλάκα, με την ευκαιρία το λέωzteo έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 17:47 Ξεκινησα κανονικα την θητεια μου και στους 3.5-4 μηνες με διωξαν επειδη μου βρηκαν παθολογικο προβλημα.
Ωχ με τα προβληματα υγειας που εχω δεν με βλεπω να με παιρνουν.1451 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 17:49 Περνάς από παθολόγο και ρωτάς, γιατί χρειάζεται γνωμάτευσή του πριν γίνει πρόσληψη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
οχι, αλήθεια, ήθελα και κάπως έτσι να ειναι γιατί ήθελα να πώ την χαζομάρα μου, αλλά να μην σε αφορά στην πράξη 
Δοκίμασε, δεν χάνεις τίποτα. Είναι αρκετά αυστηρά τα κριτήρια για την πρόσληψη, ζητάνε καί γνωμάτευση ψυχιάτρου.
Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κρινεις γεγονοτα που δεν ξερεις.enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 17:53 οχι, αλήθεια, ήθελα και κάπως έτσι να ειναι γιατί ήθελα να πώ την χαζομάρα μου, αλλά να μην σε αφορά στην πράξη![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν εχω προβλημα με τον ψυχιατρο.Με το αναπνευστικο εχω προβλημα συν φλεβικη ανεπαρκεια στα ποδια.1451 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 17:55 Δοκίμασε, δεν χάνεις τίποτα. Είναι αρκετά αυστηρά τα κριτήρια για την πρόσληψη, ζητάνε καί γνωμάτευση ψυχιάτρου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
δεν είναι σωστό μάλλον εννοείς, αλλά οκ, σε πέτυχα σε σοβαρή στιγμή μάλλον και με πήρες σοβαρά, άλλη φορά 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-
- 55 Απαντήσεις