!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα σε DVD
Re: Είδα σε DVD
ένεκα Καννών, αξίζει να περιμένεις μέχρι μετά τα Χ"γεννα και ίσως να γλιτώσεις τα χρήματα*
γνώμη μου πάντα
* η μοναδική πολεμική που έχω σκάσει τόσα, είναι το 30-years anniv. edition του Das Boot
γνώμη μου πάντα
* η μοναδική πολεμική που έχω σκάσει τόσα, είναι το 30-years anniv. edition του Das Boot
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
εγώ τα έσκασα και πήρα και το Das Boot βιβλίο 
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα το you were never really here. Ταινιάρα. Είδα και το nightcrawler. Επίσης ταινιάρα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω την βρηκα και την νοικιασα δεν καταλαβαινω γιατι τοση αναζητησηChilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2018, 04:45 Γμτ πού μπορώ να βρώ το Φινλανδικό The Unknown Soldier (Τuntematon Sotilas 2017)?
Kodi τίποτα, youtube τίποτα, μέχρι και σε ένα ξεχασμένο DVDάδικο που δεν έχει κλείσει ακόμα έψαξα
Πλερώνω, δεν ψάχνω για τζάμπα.
επισης αν θες να την αγορασεις την εχει κανονικα το amazon
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Chilloutbuddy
Aυτή είναι η παλιά, εγώ λέω αυτή που βγήκε πέρυσιalekhine έγραψε: 31 Οκτ 2018, 19:15εγω την βρηκα και την νοικιασα δεν καταλαβαινω γιατι τοση αναζητησηChilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2018, 04:45 Γμτ πού μπορώ να βρώ το Φινλανδικό The Unknown Soldier (Τuntematon Sotilas 2017)?
Kodi τίποτα, youtube τίποτα, μέχρι και σε ένα ξεχασμένο DVDάδικο που δεν έχει κλείσει ακόμα έψαξα
την έχει στο zona.ru πάντως.Chilloutbuddy έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 01:54Aυτή είναι η παλιά, εγώ λέω αυτή που βγήκε πέρυσιalekhine έγραψε: 31 Οκτ 2018, 19:15εγω την βρηκα και την νοικιασα δεν καταλαβαινω γιατι τοση αναζητησηChilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2018, 04:45 Γμτ πού μπορώ να βρώ το Φινλανδικό The Unknown Soldier (Τuntematon Sotilas 2017)?

- Chilloutbuddy
τιναυτό πάλι ρε συ... να το κατεβάσω ή θα κολλήσω καμμιά σύφιλη;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
σωπα μωρε γιατι να κολλησειςChilloutbuddy έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 07:09τιναυτό πάλι ρε συ... να το κατεβάσω ή θα κολλήσω καμμιά σύφιλη;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
το zona ειναι μεγάλος τράκερ, εχει τα πάντα αλλά συχνά μόνο με ρωσικό ήχο. Αυτό που βλέπεις ειναι το movian/showtime, ενα προγραμμα στο μακ που ψάχνει και παίζει απο διάφορους τρακερς χωρίς να κατεβάζει κλπ, σαν το κοδι.Chilloutbuddy έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 07:09τιναυτό πάλι ρε συ... να το κατεβάσω ή θα κολλήσω καμμιά σύφιλη;
μην κατεβάσεις τίποτα απο πρόγραμμα, απλά βαλε το zona στους τρακερς στο μτορεντ για παράδειγμα.
Spoiler

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 01 Νοέμ 2018, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
καβιλιες θα βαλει?μην κατεβάσεις τίποτα απο πρόγραμμα, απλά βαλε το zona στους τρακερς στο μτορεντ για παράδειγμα.
perseus έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 17:05καβιλιες θα βαλει?μην κατεβάσεις τίποτα απο πρόγραμμα, απλά βαλε το zona στους τρακερς στο μτορεντ για παράδειγμα.
ναι, αλλά με τη μικρή ματσόλα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Angel-a μου αρεσε η ταινια μου αρεσε η γκομενα δεν ξερω ,την ειδα ευχαριστα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-