!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

nostromos έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:10
Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:05
nostromos έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:03

υπαρχει τετοιο σωμα το οποιο λεγεται Πολιτικη Προστασια και βρισκεται παντου στην Ελλαδα ... ελεος

ΠΟσοι ειναι αυτοι και με τι ασχολουνται;

Φανταζομαι θα ειναι ελαχιστοι και αρκετοι θα ασχολουνται με δουλειες γραφειου.

.
φανταζεσαι οποτε μιλας υποθετικα ... ρωτησες σου απαντησα

Πραγματικα ρωταω. Αν εχεις στοιχεια να κατσουμε προσεχως να δουμε ποσοι ασχολουνταν πιχι στην Αγροφυλακη πριν το 2000 σε συγκριση με τους μαχιμους σημερα της Πολιτικης Προστασιας (γιατι υπαρχουν και υπαλληλοι γραφειου).

.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Dorian έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:13
Saturn έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:30
Υδράργυρος έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:24

Δεν κάνω κανένα βουντού. Εσύ έκανες βουντού στο Μάτι;
Μην ψάχνετε για βουντού, εδώ υπερισχύουν άλλα μεγέθη

αφωρισμένος είη….και κατηραμένος και ασυγχώρητος και άλυτος μετά θάνατον, αι πέτραι και ο σίδηρος λυθήσονται, αυτός δε ουδαμώς, κληρονομήσειε την λέπραν του Γιεζή και την αγχόνην του Ιούδα και είη στένων και τρέμων επί Γης ως ο Κάϊν, σχισθείσα η γη καταπίοι αυτόν……η οργή του Θεού επί την κεφαλήν του και άγγελος Κυρίου καταδιώξαι αυτόν εν δίστομω μαχαίραν……………μηδείς συμφάγη αυτώ ή συμπίη ή συναναστραφή……ή χαιρετίση ή μετά θάνατον ταφής αξιώση……

Spoiler
:003: :102:
Πρέπει να επαναληφθεί ο αφορισμός Κούλη. Δεν έπιασε με την πρώτη. Ίσως έτσι γλιτώσουμε
Να πέσει το ελικόπτερο του πρεπει
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

nostromos έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:08
Saturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:03
nostromos έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:01

φιλε αν εχεις γνωστο δασολογο που θελεις να διοριστει δεν νομιζω να ειναι ουτε η ωρα ουτε το νημα καταλληλα ... ανοιξε νημα ξεχωριστο να μιλησουμε με στοιχεια
τί λες μωρέ; από πού και ως πού το λες αυτό;
εγώ σου λέω ενα παράδειγμα που κάποτε το έζησα από κοντά
κανέναν δασολόγο δεν έχω ούτε είμαι δασολόγος
δηλαδη θες να συζητησουμε στη βαση του τι θυμασαι εσυ πριν καμποσα χρονια που ετυχε να δεις κατι ως περαστικος ...? και να προτεινουμε και τη λυση απο πανω...? σοβαρα τωρα ...?
Κάπου δεν κατάλαβες.
Κατ'αρχήν, δεν ήμουν ακριβώς περαστικός αλλα οκ, ούτε μόνιμος κάτοικος.
Αυτό που είπα είναι οτι όντως με το που έβγαλαν τους δασοφύλακες, ξεκίνησε και η ιστορία με τις μεγάλες φωτιές, σε αυτές τις πρώτες φωτιές ήμουν μπροστά. Θυμάμαι λοιπόν το συγκεκριμένο περιστατικό που σου περιέγραψα, και βάση και όλων αυτών που μου είπες περι αναποτελεσματικότητας και διαφθροάς, σου απάντησα οτι δεν ήταν λόγος αυτός να καταργήσουν κάτι χρήσιμο και απαραίτητο τότε, αντί να το φτιάξουν. Όταν λέω οτι δεν έβρισκε η πυροσβεστική το δρόμο σημαίνει οτι θα έπρεπε την δασοπροστασία να την καλύπτουν άτομα που τα γνωρίζουν τα δάση, όχι άσχετοι από θεσσαλονίκη και αθήνα που πάνε να σβήσουν δασοφωτιά στην κάτω κωλοπετινίτσα. Με κατάλαβες τώρα;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

nyxtovios έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:14
Dorian έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:13
Saturn έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:30

Μην ψάχνετε για βουντού, εδώ υπερισχύουν άλλα μεγέθη

αφωρισμένος είη….και κατηραμένος και ασυγχώρητος και άλυτος μετά θάνατον, αι πέτραι και ο σίδηρος λυθήσονται, αυτός δε ουδαμώς, κληρονομήσειε την λέπραν του Γιεζή και την αγχόνην του Ιούδα και είη στένων και τρέμων επί Γης ως ο Κάϊν, σχισθείσα η γη καταπίοι αυτόν……η οργή του Θεού επί την κεφαλήν του και άγγελος Κυρίου καταδιώξαι αυτόν εν δίστομω μαχαίραν……………μηδείς συμφάγη αυτώ ή συμπίη ή συναναστραφή……ή χαιρετίση ή μετά θάνατον ταφής αξιώση……

Spoiler
:003: :102:
Πρέπει να επαναληφθεί ο αφορισμός Κούλη. Δεν έπιασε με την πρώτη. Ίσως έτσι γλιτώσουμε
Να πέσει το ελικόπτερο του πρεπει
Μη χαίρεστε και ας προσέχαμε γιατί αφορισμένος άρχοντας παιρνει και τον λαό μαζί του...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:14
nostromos έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:10
Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:05

ΠΟσοι ειναι αυτοι και με τι ασχολουνται;

Φανταζομαι θα ειναι ελαχιστοι και αρκετοι θα ασχολουνται με δουλειες γραφειου.

.
φανταζεσαι οποτε μιλας υποθετικα ... ρωτησες σου απαντησα

Πραγματικα ρωταω. Αν εχεις στοιχεια να κατσουμε προσεχως να δουμε ποσοι ασχολουνταν πιχι στην Αγροφυλακη πριν το 2000 σε συγκριση με τους μαχιμους σημερα της Πολιτικης Προστασιας (γιατι υπαρχουν και υπαλληλοι γραφειου).

.
ανοιξε νημα και το συζηταμε ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

nostromos έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:14
Unique έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:12 Αν ισχύει ότι ο κάμπος δεν θα μπορεί να καλλιεργηθεί για 5 χρόνια και ότι αποτελούσε το 1/4 της εγχώριας παραγωγής, τον ήπιαμε ολικώς
δεν ισχυει... το προβλημα βρισκεται στις υποδομες ... μεσα παραγωγης ,μηχανηματα , αποθηκες , ψυγεια κατεστραμενα αυτο ειναι το προβλημα στην παραγωγη και οχι η γη καθαυτη
Έτσι είπε ο Λέκκας. Γιατί πάνω απ'το εύφορο έδαφος ήρθε και έκατσε μεγάλη ποσότητα από μη γόνιμο άργιλο
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Saturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:15
nostromos έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:08
Saturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:03

τί λες μωρέ; από πού και ως πού το λες αυτό;
εγώ σου λέω ενα παράδειγμα που κάποτε το έζησα από κοντά
κανέναν δασολόγο δεν έχω ούτε είμαι δασολόγος
δηλαδη θες να συζητησουμε στη βαση του τι θυμασαι εσυ πριν καμποσα χρονια που ετυχε να δεις κατι ως περαστικος ...? και να προτεινουμε και τη λυση απο πανω...? σοβαρα τωρα ...?
Κάπου δεν κατάλαβες.
Κατ'αρχήν, δεν ήμουν ακριβώς περαστικός αλλα οκ, ούτε μόνιμος κάτοικος.
Αυτό που είπα είναι οτι όντως με το που έβγαλαν τους δασοφύλακες, ξεκίνησε και η ιστορία με τις μεγάλες φωτιές, σε αυτές τις πρώτες φωτιές ήμουν μπροστά. Θυμάμαι λοιπόν το συγκεκριμένο περιστατικό που σου περιέγραψα, και βάση και όλων αυτών που μου είπες περι αναποτελεσματικότητας και διαφθροάς, σου απάντησα οτι δεν ήταν λόγος αυτός να καταργήσουν κάτι χρήσιμο και απαραίτητο τότε, αντί να το φτιάξουν. Όταν λέω οτι δεν έβρισκε η πυροσβεστική το δρόμο σημαίνει οτι θα έπρεπε την δασοπροστασία να την καλύπτουν άτομα που τα γνωρίζουν τα δάση, όχι άσχετοι από θεσσαλονίκη και αθήνα που πάνε να σβήσουν δασοφωτιά στην κάτω κωλοπετινίτσα. Με κατάλαβες τώρα;
ανοιξε νημα και το συζηταμε ...
Άβαταρ μέλους
nostromos

Unique έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:18
nostromos έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:14
Unique έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:12 Αν ισχύει ότι ο κάμπος δεν θα μπορεί να καλλιεργηθεί για 5 χρόνια και ότι αποτελούσε το 1/4 της εγχώριας παραγωγής, τον ήπιαμε ολικώς
δεν ισχυει... το προβλημα βρισκεται στις υποδομες ... μεσα παραγωγης ,μηχανηματα , αποθηκες , ψυγεια κατεστραμενα αυτο ειναι το προβλημα στην παραγωγη και οχι η γη καθαυτη
Έτσι είπε ο Λέκκας. Γιατί πάνω απ'το εύφορο έδαφος ήρθε και έκατσε μεγάλη ποσότητα από μη γόνιμο άργιλο
μετα τον Ιανο μια χαρα παραγωγη ειχαν στις πνιγμενες εκτασεις ...
Άβαταρ μέλους
Saturn

ε άνοιχτο εσύ ρε φίλε και αν έχω και εγώ κάτι να συνεισφέρω μετα χαράς λολ :D
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Οντως εκανε αυτη τη δηλωση το ζαβο?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Saturn

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

χωρίς ξύλο!
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:25 Οντως εκανε αυτη τη δηλωση το ζαβο?

Εικόνα
Για του πασοκ την πίστη την Αγία
και του Μπόμπολα Περιστέρη την ευημερία
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Θερμή παράκληση. Όποιος βρεί φωτογραφικό υλικό η κάποιο βίντεο απο ΜΚΟ η τον Ιάσωνα να βοηθούν τους Έλληνες ας ποστάρει σας παρακαλώ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Nandros έγραψε: 08 Σεπ 2023, 15:45 Γερμανός μετεωρολόγος: Στην Ελλάδα σε τρεις ημέρες έπεσε τόση βροχή, όση πέφτει σε ένα χρόνο σε όλη τη Γερμανία
Δηλαδή το ελάχιστο 10.000 φορές παραπάνω από το φυσιολογικό. Κατά τα άλλα σε δυσκολεύει να πιστέψεις στον κατακλυσμό του Νώε γιατί έχεις κρίση. :smt005: :smt005: :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”