https://www.enikos.gr/politics/kasselak ... a/2023603/
Εντωμεταξύ εδώ στη φώτο τον φλερτάρει ο νεαρός μουσάτος ή είναι ιδέα μου?

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δηλαδή αν τον ήθελαν τι παραπάνω θα έκαναν; Θα έπαιζαν συνεντεύξεις του πρωί, μεσημέρι, βράδυ;Polaris3 έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:41 Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι οι ιδιοκτήτες της χώρας (@λαφουζος, Μαριν@κης κλπ) δεν τον θέλουν για πρόεδρο. Η Αχτσιόγλου εμφανίζεται συχνά στα κανάλια ενώ ο Κασελάκης σπάνια συν ότι ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της νδ (μποτ του τουιτερ κλπ) κάνουν ό,τι μπορούν. Ένας φιλελεύθερος πολιτικός με κάποιες αριστερές προτάσεις είναι και παρόλα αυτά η μαφία που κυβερνά την χώρα δεν τον θέλει. Αχτσιόγλου για σιγουριά, δηλαδή ένα κόμμα που στην καλύτερη θα φτάσει ξανά 25%.
Πάρα πολλά media και δημοσιογράφοι του έκαναν μαζικές επιθέσεις με πρώτο πρώτο το πρώτο ψέμα, κάτι που δεν είδαμε για άλλους.ST48410 έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:48Δηλαδή αν τον ήθελαν τι παραπάνω θα έκαναν; Θα έπαιζαν συνεντεύξεις του πρωί, μεσημέρι, βράδυ;Polaris3 έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:41 Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι οι ιδιοκτήτες της χώρας (@λαφουζος, Μαριν@κης κλπ) δεν τον θέλουν για πρόεδρο. Η Αχτσιόγλου εμφανίζεται συχνά στα κανάλια ενώ ο Κασελάκης σπάνια συν ότι ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της νδ (μποτ του τουιτερ κλπ) κάνουν ό,τι μπορούν. Ένας φιλελεύθερος πολιτικός με κάποιες αριστερές προτάσεις είναι και παρόλα αυτά η μαφία που κυβερνά την χώρα δεν τον θέλει. Αχτσιόγλου για σιγουριά, δηλαδή ένα κόμμα που στην καλύτερη θα φτάσει ξανά 25%.
Χάρη του κάνουν. Ο άνθρωπος φάνηκε 2-3 φορές τελείως απροετοίμαστος να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Και είναι και φυσιολογικό καθώς δεν πρόκειται ούτε για πολιτικό καριέρας, ούτε γόνο που τα έχει μάθει από την οικογένεια.
Ας αξιοποιήσει το χρόνο που του δίνουν να βελτιωθεί κάπως, αφού στοχεύει τόσο ψηλά.

Παράσημο είναι κάτι τέτοιο για τον μέσο ψηφοφόρο του Σύριζα. Αν του κάνει κι άλλες επιθέσεις το protothema, θα εκλεγεί εύκολα.Highlander έγραψε: 07 Σεπ 2023, 14:52Πάρα πολλά media και δημοσιογράφοι του έκαναν μαζικές επιθέσεις με πρώτο πρώτο το πρώτο ψέμα, κάτι που δεν είδαμε για άλλους.ST48410 έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:48Δηλαδή αν τον ήθελαν τι παραπάνω θα έκαναν; Θα έπαιζαν συνεντεύξεις του πρωί, μεσημέρι, βράδυ;Polaris3 έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:41 Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι οι ιδιοκτήτες της χώρας (@λαφουζος, Μαριν@κης κλπ) δεν τον θέλουν για πρόεδρο. Η Αχτσιόγλου εμφανίζεται συχνά στα κανάλια ενώ ο Κασελάκης σπάνια συν ότι ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της νδ (μποτ του τουιτερ κλπ) κάνουν ό,τι μπορούν. Ένας φιλελεύθερος πολιτικός με κάποιες αριστερές προτάσεις είναι και παρόλα αυτά η μαφία που κυβερνά την χώρα δεν τον θέλει. Αχτσιόγλου για σιγουριά, δηλαδή ένα κόμμα που στην καλύτερη θα φτάσει ξανά 25%.
Χάρη του κάνουν. Ο άνθρωπος φάνηκε 2-3 φορές τελείως απροετοίμαστος να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Και είναι και φυσιολογικό καθώς δεν πρόκειται ούτε για πολιτικό καριέρας, ούτε γόνο που τα έχει μάθει από την οικογένεια.
Ας αξιοποιήσει το χρόνο που του δίνουν να βελτιωθεί κάπως, αφού στοχεύει τόσο ψηλά.
Εγώ πάλι νομίζω οτι ακριβώς αυτόν θέλουν, τα συστημικά μίντιαΤοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Σεπ 2023, 14:56 Πάντως οι απλοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχουν αντιληφθεί σε μεγάλο βαθμό οτι το σύστημα θέλει Αχτσιόγλου. Δε νομίζω οτι θα πέσουν στην παγίδα να ψηφίσουν και να τους βγει στην κάλπη ΝΔ.
Όσο περνάνε οι μέρες νομίζω η υποψηφιότητα Αχτσιόγλου θα καεί εντελώς από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Αν συνεχίσουν έτσι τα συστημικά media δεν έιναι απίθανο ο Κασσελάκης να βγει και από την πρώτη Κυριακή.
Και ποιοι είναι οι αντιστυστημικοι; Οι Κασιδιάρηδες και οι κηραλοιφάδες;Saturn έγραψε: 07 Σεπ 2023, 16:01Εγώ πάλι νομίζω οτι ακριβώς αυτόν θέλουν, τα συστημικά μίντιαΤοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Σεπ 2023, 14:56 Πάντως οι απλοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχουν αντιληφθεί σε μεγάλο βαθμό οτι το σύστημα θέλει Αχτσιόγλου. Δε νομίζω οτι θα πέσουν στην παγίδα να ψηφίσουν και να τους βγει στην κάλπη ΝΔ.
Όσο περνάνε οι μέρες νομίζω η υποψηφιότητα Αχτσιόγλου θα καεί εντελώς από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Αν συνεχίσουν έτσι τα συστημικά media δεν έιναι απίθανο ο Κασσελάκης να βγει και από την πρώτη Κυριακή.
Όπως και να τον σπρώχνουν