Northern Spirit έγραψε: 31 Οκτ 2018, 00:52
Juno έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:23
Northern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 10:01
βλεπεις μονο οτι επιλεγεις να δεις..Και ε[ιλεγεις να δεις ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ που φορανε μπουργκα. Τς αλλες που δεν φορανε δεν τις βλαπεες. ΚΑι γενικευεις με το γκεμπελιστικο τροπο οτι ολες φορανε μπουργκα..
ΚΑι φυσικα δεν εχεις παει σε ουτε μια μουσουλμανικη χωρα αλλα εχεις αποψη για το πως ζουνε..
Επίσης δεν έχω δοκιμάσει ηρωίνη, αλλά έχω άποψη για το τι κάνει.
Αλλο το ενα αλλο το αλλο...εσυ μας παρουσιαζεις τις μουσουλμανιοκες χωρες ως χωρες ποθ
είναι πολύ εύκολο να επιβάλλουν σε ολες
οι τις γυναικες
να κυκλοφορουνε με μπουργκα και που οι αντρες ειναι
εν δυνάμει ισλαμιστες με καλασνικοφ...Μια επισκεψη σε καποια μουσουλμανικη χωρα θα σε βοηθουσε να δεις την πραγματικοτητα..
fixed.
Μας δείξατε το Ιράν πριν την μουσλίμικη "επανάσταση", θα μπορούσατε να δείξετε κάτι ανάλογο για το Αφγανιστάν και επίσης υπάρχουν και κάτι θλιβερές φωτογραφίες από πανεπιστήμιο της Αιγύπτου όπου στα 70's οι φοιτήτριες είναι μια χαρά και τώρα είναι όλες με χαλάκι στο κεφάλι.
Πείσατε και τον πιο δύσπιστο ότι σε αυτά τα κράτη μπορεί πολύ εύκολα ένα μουρλός να αρπάξει την εξουσία και από τη μία μέρα στη άλλη να γίνουν νόμος τα χαλάκια στο κεφάλι και οι κλειτοριδεκτομές και η παιδοφιλία υπό τη αιγίδα του γάμου. Έτσι ξαφνικά. Μια ομορφιά.
Δηλαδή αν πήγαινε κάποια στο Ιράν το 1977, θα έλεγε, τι ψέματα μας λένε, εδώ είναι τέλεια. Αν παντρευόταν έναν Ιρανό, οι κόρες της θα μεγάλωναν με τσαντόρ και θα κοπανιόταν. True story:
https://www.psichogios.gr/site/Books/sh ... n-korh-moy
Άρα τι σημασία έχει να πάω σε μία τυχαία μουσουλμανική χώρα; Άσε που αν είναι τυχαία, θα σου πω να πάω στην Σαουδική Αραβία. Oh wait, απαγορεύεται να πάω εκεί επειδή είμαι γυναίκα.