!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και η Αθήνα ανήκει στους Μητσοτάκηδες
Και η Αθήνα ανήκει στους Μητσοτάκηδες
Και όμως η πατάτα έγινε με το «καλημέρα σας». Το σλόγκαν «η Αθήνα μας ανήκει» ισοδυναμεί με αυτοπυροβολισμό. Ηδη οι πάντες το ερμήνευσαν καταλλήλως. Άκου η Αθήνα «μας ανήκει»… Ένα «σ» στη θέση ενός «μ» θα έκανε μια χαρά τη δουλειά του : «Σας ανήκει». Το «μας ανήκει» παρά είναι βαρύ για να το καταπιεί ο Αθηναίος ψηφοφόρος.
https://www.anoixtoparathyro.gr/κ-μπακο ... ητα-για-τ/
https://www.anoixtoparathyro.gr/κ-μπακο ... ητα-για-τ/
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Και η Αθήνα ανήκει στους Μητσοτάκηδες
για το κοινο που απευθυνεται μια χαρα ειναι το συνθημα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω να πω κάτι για το θέμα οπότε θα πω το συνειρμό μου.
Ημουν μάρτυρας πριν λίγα χρόνια σε βρισίδι σε λεωφορείο στην Αθήνα, μεταξύ μιας γυναίκα και ενός άντρα.
Αυτός έβρισε πρώτος. Και τον αρχίζει η γυναίκα. "Πως μιλάς έτσι; Επαρχιώτη! Εσωτερικέ μετανάστη!".
Ημουν μάρτυρας πριν λίγα χρόνια σε βρισίδι σε λεωφορείο στην Αθήνα, μεταξύ μιας γυναίκα και ενός άντρα.
Αυτός έβρισε πρώτος. Και τον αρχίζει η γυναίκα. "Πως μιλάς έτσι; Επαρχιώτη! Εσωτερικέ μετανάστη!".
- Cecily Anne
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:33 Δεν έχω να πω κάτι για το θέμα οπότε θα πω το συνειρμό μου.
Αυτός έβρισε πρώτος. Και τον αρχίζει η γυναίκα. "Πως μιλάς έτσι; Επαρχιώτη! Εσωτερικέ μετανάστη!".![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο νανος μαλλον επεσε στην γυναικα αντιπροσωπο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Άλλος ένας Μητσοτάκης μπαίνει στον κρατικό προϋπολογισμό. \ο/
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:33 Δεν έχω να πω κάτι για το θέμα οπότε θα πω το συνειρμό μου.
Αυτός έβρισε πρώτος. Και τον αρχίζει η γυναίκα. "Πως μιλάς έτσι; Επαρχιώτη! Εσωτερικέ μετανάστη!".![]()
της αριστερας κι μπγοοδου η κυρια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Αυτα ειναι κλασικα πραγματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:33 Δεν έχω να πω κάτι για το θέμα οπότε θα πω το συνειρμό μου.
Στον Ιταλικο βορρα στην μεταπολεμικη περιοδο οι πινακιδες εγραφαν απαγορευεται η εισοδος στα σκυλια και στους νοτιους...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
και τι θελετε δηλαδη... κομμουνισμον?enterprise-psi έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 14:31 Άλλος ένας Μητσοτάκης μπαίνει στον κρατικό προϋπολογισμό. \ο/
Η Αθήνα ανήκει στον Ρουβίκωνα, τους μπαχαλάκηδες και τους λαθρομετανάστες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν νομίζω να έχει αντίρρηση το πριγκιπόπουλο.Chainis έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 20:31 Η Αθήνα ανήκει στον Ρουβίκωνα, τους μπαχαλάκηδες και τους λαθρομετανάστες.
Ο Δήμος Αθηναίωνε είναι ξεπέτα γιά τους ΝΔ δελφίνους,
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Και τι θετε ρε? Πως θα μαθει το παιδι αν δεν κανει λιγο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 4 Απαντήσεις