!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βραζιλία: Αυτό που λέμε...μια φωτογραφία χίλιες λέξεις." Ο νεοφιλελεύθερος Μπολσονάρο είναι ο εκλεκτός των Αγορών"

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Βραζιλία: Αυτό που λέμε...μια φωτογραφία χίλιες λέξεις." Ο νεοφιλελεύθερος Μπολσονάρο είναι ο εκλεκτός των Αγορών"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:52
Ασέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:48
vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:16 αναφερθηκε σε προηγουμενες δημοσιευσεις απο καποιον, οτι φορουσε μπλουζακι "not him". Οκ, βαρύ, το παραδεχομαι! Σιγουρα ενα καλασνικοφ με διοπτρα θα ηταν καλυτερο.
κατι μου λεει οτι δεν θα ηταν ο μοναδικος με τετοιο μπλουζακι, αλλα μαλλον καμποσες χιλιαδες.

τους σβερκωσαν ολους, η μονο αυτον, και γιατι;
μπορει να κρατουσε και καλασνικοφ πριν, δεν ξερω, καλα του εκαναν. Δεν εγραψα πουθενα οτι καταδικασα το περιστατικό. Δεν καταδικάζω ενέργειες εκλεγμένων κυβερνήσεων εγω, ειτε μιλαμε για Βραζιλιες ειτε για Βενεζουέλες, Αλβανιες, Ελλαδες κτλ. Ειμαι εδω για να επισημαινω τη ρομπαρία που εχουν γινει ολα τα ακροδεκσά, που μέχρι πρότινος την είχαν δει Κροπότκιν απεναντι στην εξουσια των αλβανόμπατσων.
αρα μαλλον δεν τονε σβερκωσαν επειδη φορουσε μπλουζακι. εγω δεν κρινω αν καλως τον ζουπηξαν χωρις πρωτα να ξερω το λογο.

εξισου ρομπα εχουν γινει και τα αριστερα παντως
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Βραζιλία: Αυτό που λέμε...μια φωτογραφία χίλιες λέξεις." Ο νεοφιλελεύθερος Μπολσονάρο είναι ο εκλεκτός των Αγορών"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Εικόνα
το πιο αποτυχημενο κομπλιμεντο στην ιστορια των αποτυχημενων κομπλιμεντων.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Τώρα που ο φασισμός σηκώνει ξανά κεφάλι στη Βραζιλία, επίκαιρο όσο ποτέ: «Η μέρα που διήρκεσε 21 χρόνια»

Το ανατρεπτικό ιστορικό ντοκιμαντέρ του Camilo Tavares «Η μέρα που διήρκεσε 21 χρόνια», ένα ιστορικό θρίλερ που παρέχει αποδείξεις για τη χειραγώγηση και τη χρηματοδότηση των επενδύσεων από την πλευρά της αμερικανικής κυβέρνησης, για τη διεξαγωγή του στρατιωτικού πραξικοπήματος στη Βραζιλία το 1964.

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:58
vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:52
Ασέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:48

κατι μου λεει οτι δεν θα ηταν ο μοναδικος με τετοιο μπλουζακι, αλλα μαλλον καμποσες χιλιαδες.

τους σβερκωσαν ολους, η μονο αυτον, και γιατι;
μπορει να κρατουσε και καλασνικοφ πριν, δεν ξερω, καλα του εκαναν. Δεν εγραψα πουθενα οτι καταδικασα το περιστατικό. Δεν καταδικάζω ενέργειες εκλεγμένων κυβερνήσεων εγω, ειτε μιλαμε για Βραζιλιες ειτε για Βενεζουέλες, Αλβανιες, Ελλαδες κτλ. Ειμαι εδω για να επισημαινω τη ρομπαρία που εχουν γινει ολα τα ακροδεκσά, που μέχρι πρότινος την είχαν δει Κροπότκιν απεναντι στην εξουσια των αλβανόμπατσων.
αρα μαλλον δεν τονε σβερκωσαν επειδη φορουσε μπλουζακι. εγω δεν κρινω αν καλως τον ζουπηξαν χωρις πρωτα να ξερω το λογο.

εξισου ρομπα εχουν γινει και τα αριστερα παντως
εγώ έγραψα αυτο που εγραψε η τζουνο πιο πριν (που αριστερη δεν τη λες :lol: ) σχετικα με το θεμα. Εκεινη εγραψε οτι φορουσε μπλουζακι "νοτ χιμ", εγω το αποδεχτηκα ως έρευνα υποθεσης απο εναν μη αριστερο. Δεν το κατεβασα εγω απ την κεφαλα μου το θεμα του μπλουζακιου, οποτε αραξτε την πετσα σας και μην την πεφτετε σε μενα, κι εσυ και ο αλλος. Φανταζομαι αν ο εν λόγω διαδηλωτης ειχε κανει κατι πιο επιληψιμο απο το "κακο μπλουζακι",η ιδια η τζουνο(που καθε αλλο παρα αριστερη τη λες) θα ειχε φροντισει να μας ενημερωσει με καθε λεπτομερεια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Northern Spirit έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:47
Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:39
Northern Spirit έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:37 Την ιδια ωρα στη ακροαριστερη και προσφιλη στο Μπουμπη Βενεζουελα..
Τί σχέση έχουνε οι πυρβολισμοί διαδηλωτών που κάνει η μαρξιστική κυβέρνηση του Μαδούρο με την εφαρμογή της ευνομίας που κάνει η νεοσύστατη κυβέρνησ του Μπολσονάρο απέναντι σε μπαχαλάκηδες πραξικοπηματίες;
Mπαχαλακηδες πραξικοπηματιες αποκαλει του αντιπαλους διαδηλωτες και ο Μαδουρο καμια διαφορα..
Ο Μαδούρο κυβερνά κάμποσα χρόνια βέβαια (συν ότι είναι κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος απο την περασμένη δεκαετία ακόμη...). Ο Μπολσονάρο, το μόνο που έχει κάνει μέχρις σε κυβερνητικό επίπεδο, είναι να εκλεγεί... Δεν έχει κάνει κάτι. Δέχεται όμως πόλεμο, γιατί οι "Τσοχατζόπουλοι" και οι "Παπαντωνίου" της Βραζιλίας έχουνε ονομάσει αντιφασισμό την απόπειρα δικαστικής τους ασυλίας...
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Xεχε ...Με τα συμφεροντα των ΕΒΡΑΙΩΝ ο νεος φασιστο-προεδρος.

https://twitter.com/FalastinVoices/stat ... 6523756544
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:18 Xεχε ...Με τα συμφεροντα των ΕΒΡΑΙΩΝ του ΙΣΡΑΗΛ ο νεος φασιστο-προεδρος. οπως ολοι οι νεοφασιστες

Άβαταρ μέλους
Golden Age

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:18 Xεχε ...Με τα συμφεροντα των ΕΒΡΑΙΩΝ ο νεος φασιστο-προεδρος.

Αυτά να τα βλέπει ο beria που σκούζει για..."ακροδεξιό" πρόεδρο.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Και υποστηρικτης-οργανωτης στρατιωτικης επεμβασης σε αλλο κρατος εν δυναμει ο φασιστο-προεδρος..... οπως καθε ακροδεξιος που σεβεται την ιδεολογια του.

https://twitter.com/castriotar/status/1 ... 4733880320
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:22
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:18 Xεχε ...Με τα συμφεροντα των ΕΒΡΑΙΩΝ ο νεος φασιστο-προεδρος.

Αυτά να τα βλέπει ο beria που σκούζει για..."ακροδεξιό" πρόεδρο.
αυτά να τα βλέπεις εσύ βασικά, που εχεις γίνει η μεγαλύτερη τσιρλήντερ του εδώ μεσα, ανοίγοντας και νηματα του στυλ ε ου σεου μπουλσουναρου κουεντράου.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ειπαμε, ειναι τσιρακι των Αμερικανων!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Golden Age

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:24 Και υποστηρικτης-οργανωτης στρατιωτικης επεμβασης σε αλλο κρατος εν δυναμει ο φασιστο-προεδρος..... οπως καθε ακροδεξιος που σεβεται την ιδεολογια του.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Δειτε τί τουίταρε στις 5 Οκτωβρίου η Deutsche Bank για τον Ακροδεξιό φασιστα.

"Βραζιλία: Ο νεοφιλελεύθερος Μπολσονάρο είναι ο εκλεκτός των Αγορών"

https://twitter.com/DeutscheBankAG/stat ... 0699527168
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Στις 15 Οκτωβρίου καταλαβαν τη γκάφα και διόρθωσαν,
ότι η DB δεν παίρνει θέσει :003: και απλά έκανε αναφορά μιας έκθεσης για τη στάση της Αγοράς.

https://twitter.com/DeutscheBankAG/stat ... 6557940736

Στην έκθεση σε bold γράφει:
"Οι Αγορές φαίνεται να βρήκαν τον αγαπημένο τους υποψήφιο: Ο νεοφιλελεύθερος Μπολσονάρο υπόσχεται να πουλήσει κρατικές επιχειρήσεις για να εξυγιάνει τον προϋπολογισμό".

Εικόνα

το οποίο ανήκει σε ενημερωτικό δελτίο της ίδιας της τράπεζας που εξέδωσε η ....ίδια γτπ :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”