Καλά, εσύ μέχρι χθες υποστήριζες ότι θα ανεξαρτητοποιηθούν όλοι οι βουλευτές, τώρα..."μια παρεξηγηούλα ήταν και αγάπη μόνο
Ρε τι κωλοτούμπες είστε εσείς;
Καλά, εσύ μέχρι χθες υποστήριζες ότι θα ανεξαρτητοποιηθούν όλοι οι βουλευτές, τώρα..."μια παρεξηγηούλα ήταν και αγάπη μόνο
Νομίζω πως ήλθε η ώρα να μπω στο τριπάκι να ξεδιπλώσω την μοναδική μου ικανότητα σε ποίηση, αλλά κυρίως συγγραφή. Μυθιστορήματος στυλ Άρλεκιν όμως. Θα μου το επιτρέψετε, έτσι;Ναύτης έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:52Καλά, εσύ μέχρι χθες υποστήριζες ότι θα ανεξαρτητοποιηθούν όλοι οι βουλευτές, τώρα..."μια παρεξηγηούλα ήταν και αγάπη μόνο";
Ρε τι κωλοτούμπες είστε εσείς;![]()
Περιμένω με ανυπομονησία.Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:55Νομίζω πως ήλθε η ώρα να μπω στο τριπάκι να ξεδιπλώσω την μοναδική μου ικανότητα σε ποίηση, αλλά κυρίως συγγραφή. Μυθιστορήματος στυλ Άρλεκιν όμως. Θα μου το επιτρέψετε, έτσι;Ναύτης έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:52Καλά, εσύ μέχρι χθες υποστήριζες ότι θα ανεξαρτητοποιηθούν όλοι οι βουλευτές, τώρα..."μια παρεξηγηούλα ήταν και αγάπη μόνο";
![]()
Όπως μου βγει. Αν είναι ποίημα θα το ποστάρω. Αν είναι μυθιστορηματάκι, θα στο στείλω με αφιέρωση.Ναύτης έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:56Περιμένω με ανυπομονησία.Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:55Νομίζω πως ήλθε η ώρα να μπω στο τριπάκι να ξεδιπλώσω την μοναδική μου ικανότητα σε ποίηση, αλλά κυρίως συγγραφή. Μυθιστορήματος στυλ Άρλεκιν όμως. Θα μου το επιτρέψετε, έτσι;Ναύτης έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:52
Καλά, εσύ μέχρι χθες υποστήριζες ότι θα ανεξαρτητοποιηθούν όλοι οι βουλευτές, τώρα..."μια παρεξηγηούλα ήταν και αγάπη μόνο";
![]()
Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:58Όπως μου βγει. Αν είναι ποίημα θα το ποστάρω. Αν είναι μυθιστορηματάκι, θα στο στείλω με αφιέρωση.![]()
Δεν θα έπαιρνε όλη την επιχορήγηση. Θα έπαιρνε την επιχορήγηση που θα αναλογούσε στον τελικό αριθμό των βουλευτών που θα του είχαν απομείνει.Space_Passenger έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:58 Ο Στιγκας ειχε τα κλειδια του κομματος και θα επαιρνε ολη την επιχορηγηση για να τη διαθεσει οπως θελει αυτος. Οι αλλοι ηθελαν επιτροπη για να τη διαχειρηστουν απο κοινου. Λογικα τα βρηκαν τελικα στη μοιρασια προκειμενου να μην τα χασουν ολα ολοι. Μια φορα θα μπουν βουλη να μη φτιαχτουν???
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν τσακώθηκαν για τα λεφτά, αλλά για τον ΚασιδιάρηSpace_Passenger έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:58 Ο Στιγκας ειχε τα κλειδια του κομματος και θα επαιρνε ολη την επιχορηγηση για να τη διαθεσει οπως θελει αυτος. Οι αλλοι ηθελαν επιτροπη για να τη διαχειρηστουν απο κοινου. Λογικα τα βρηκαν τελικα στη μοιρασια προκειμενου να μην τα χασουν ολα ολοι. Μια φορα θα μπουν βουλη να μη φτιαχτουν???
Που είναι εκείνο το άρθρο που έδειχνε πως πίσω απο τη 17Ν βρισκόταν η καναδική εταιρεία Eldorado Gold.Space_Passenger έγραψε: 06 Σεπ 2023, 13:54 Ριξτε μια ματια στο edolio5. Δεν παω ΚΑΘΟΛΟΥ τον Σπινο. ΑΛΛΑ δεν γραφει μαλακιες για τους Σπαρτιατες.
πρωην ΧΑυγιτης ειναι θα εχει πει λογικα πολλες παπαριες. Τωρα πηγε με Βελοπουλο αλλα βουλη δεν μπηκε. Δεν σημαινει οτι ολα οσα λεει ειναι @@. Αυτα για τους "Σπαρτιατες" ειναι λογικα παντως.Golden Age έγραψε: 06 Σεπ 2023, 23:40 Που είναι εκείνο το άρθρο που έδειχνε πως πίσω απο τη 17Ν βρισκόταν η καναδική εταιρεία Eldorado Gold.![]()
Καλα ενταξει.