Αυτη τωρα μας εγκαλεσε γιατι το "παρατραβηξαμε" αγαπητε αναγνωστη.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2023, 17:48Στον πρώτο κάδο που θα βρεις.Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 17:26 Χωρις πλακα, εκτος απο την ανω πολη, πειτε μου που θα τον παω.
Τα τοπια μας αρεσουν και εχει επαγγελματικη καμερα. Επισης φτανουμε μεσημερι και φευγουμε την επομενη 3 το απογευμα, αρα δεν θα εχουμε πολλες ωρες![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
Re: Sos
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Aσ' την. Την είδε Άννα Καρένινα με το πετ και θέλει να το ζήσει. Θα το ζήσει.Airman68 έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:09Κάτσε τώρα γιατί οι ιντερνετικές απόψεις βασίστηκαν στις δικές σου αναλυτικοτατες περιγραφές.Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:04
Τουλαχιστον η «φιλη» τον γνωρισε και εχει αποψη. Εσεις εχετε τελειωτικη αποψη απο το ιντερνετ για τις ζωες των αλλων. Και εγω πρεπει να κατσω να σας ακουσω κιολας![]()
Δεν σου φταίνε οι φορουμιστες σ' αυτό...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατι καθεσαι και μας γραφεις τοτε αφου δεν θες να μας ακουσεις; Την αποψαρα μας θελεις οταν γραφεις τα σεντονια σου, αυτη σου παρεχουμε, αν δεν σου αρεσει αλέ.Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:04Τουλαχιστον η «φιλη» τον γνωρισε και εχει αποψη. Εσεις εχετε τελειωτικη αποψη απο το ιντερνετ για τις ζωες των αλλων. Και εγω πρεπει να κατσω να σας ακουσω κιολας![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Για τις σεξιστικές σας επεμβάσεις, χαρά μου.Bazoomba έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:16Αυτη τωρα μας εγκαλεσε γιατι το "παρατραβηξαμε" αγαπητε αναγνωστη.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2023, 17:48Στον πρώτο κάδο που θα βρεις.Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 17:26 Χωρις πλακα, εκτος απο την ανω πολη, πειτε μου που θα τον παω.
Τα τοπια μας αρεσουν και εχει επαγγελματικη καμερα. Επισης φτανουμε μεσημερι και φευγουμε την επομενη 3 το απογευμα, αρα δεν θα εχουμε πολλες ωρες![]()
Εγώ είμαι απολύτως πολιτικώς και πχορουμικώς ορθή σε αυτό που προτείνω. Αρκεί να διαλέξει τον σωστό κάδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Το πιο τραγικό είναι ότι σε λίγες μέρες η Κασπ θα ξανάρθει και θα λέει "Γαλή είχες δίκιο, μου τα λεγες η καψερή πχορουμική μάνα". 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να το κάνουμε ταινία να τελειώνει. Έχουμε υλικό για 3-4 Φωσκολιάδες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μια φορά μαλακισμένη, πάντα μαλακισμένηCasp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:04
Τουλαχιστον η «φιλη» τον γνωρισε και εχει αποψη. Εσεις εχετε τελειωτικη αποψη απο το ιντερνετ για τις ζωες των αλλων. Και εγω πρεπει να κατσω να σας ακουσω κιολας![]()
Ημουν μια φορα μαλακισμενη, ημουν και δευτερη. Αν τριτωσει, θα ειμαι αξια της μοιρας μου
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Γενικα δεν αντεχω να ακουω κανεναν πια, με δηλητηριαζουν.Bazoomba έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:17Γιατι καθεσαι και μας γραφεις τοτε αφου δεν θες να μας ακουσεις; Την αποψαρα μας θελεις οταν γραφεις τα σεντονια σου, αυτη σου παρεχουμε, αν δεν σου αρεσει αλέ.Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:04Τουλαχιστον η «φιλη» τον γνωρισε και εχει αποψη. Εσεις εχετε τελειωτικη αποψη απο το ιντερνετ για τις ζωες των αλλων. Και εγω πρεπει να κατσω να σας ακουσω κιολαςΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2023, 17:57
Εσύ θα βγάλεις πολύ περισσότερη όταν τελειώσει το ρομάντσο. Στα είπα μια, δυο, τρεις (και δεν ήμουν η μόνη) από εδώ και πέρα θα κάνω πλάκα.![]()
Οποτε ναι, αλε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Δεν θα γινει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:23 Το πιο τραγικό είναι ότι σε λίγες μέρες η Κασπ θα ξανάρθει και θα λέει "Γαλή είχες δίκιο, μου τα λεγες η καψερή πχορουμική μάνα".![]()
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μπραβο, στο καλο.Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:26Γενικα δεν αντεχω να ακουω κανεναν πια, με δηλητηριαζουν.Bazoomba έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:17Γιατι καθεσαι και μας γραφεις τοτε αφου δεν θες να μας ακουσεις; Την αποψαρα μας θελεις οταν γραφεις τα σεντονια σου, αυτη σου παρεχουμε, αν δεν σου αρεσει αλέ.Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:04
Οποτε ναι, αλε.![]()
Μου φταινε οταν βγαζουν χολη για ατομα που δεν γνωριζουν και ειναι τοοοοσο σιγουροι που δεν αντεχουν καν να το βουλωσουν.Airman68 έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:09Κάτσε τώρα γιατί οι ιντερνετικές απόψεις βασίστηκαν στις δικές σου αναλυτικοτατες περιγραφές.Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:04
Δεν σου φταίνε οι φορουμιστες σ' αυτό...
Πάντα έχει δίκιο η καπσερή πχορουμική μάνα. Ενιγουέι, η αμέσως επόμενη πρόταση αν λήξει το θέμα με τον εν λόγω, είναι να ξαναεπιχειρήσει κατιτίς το συντροφικόν με παπαγάλο. Κατά προτίμηση Ζακό. Μετά ένα δύο χρόνια θα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:23 Το πιο τραγικό είναι ότι σε λίγες μέρες η Κασπ θα ξανάρθει και θα λέει "Γαλή είχες δίκιο, μου τα λεγες η καψερή πχορουμική μάνα".![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανονίστε ρε μια εκτακτη μασαμπουκα εκεί πέρα με την casper.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Σεπ 2023, 17:25Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 17:00 [
Το επομενο ΣΚ θα παμε 2ημερο Θεσσαλονικη, επειδη βρηκαμε φθηνα εισητηρια. Κλεινουμε 10 μηνες την Δευτερα και θα ειναι με αδεια μια βδομαδα επειδη ειναι ο πολιτικος γαμος της αδερφης του. Ενα ταξιδι εκανε ολο κι’ ολο, κι’ αυτο πριν χρονια στην Αθηνα. Θα ειναι η πρωτη φορα που θα παμε καπου εκτος Κυπρου μαζι. Κλεισαμε εισητηρια και ξενοδοχειο για ενα βραδυ, και σημερα μαθαινω πως στις 16 εχω συγγενικο γαμο.
Καλώς τα παιδιά.
Σας κάνω πρόγραμμα άμα λάχει. Θα πάμε στου Σιντ για σουβλάκια και στου Χελλη για κρουασάν Τσάμπιον.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πάντως αν τυχόν ζαλιστεί στο ταξιδι η λατρεία, μην κανεις το λαθος και βγάλεις και του δωσεις καμιά σακούλα. Δεν ξερεις τι παει να πει ptsd.
Ασ'τον να τα σερβιρει ελευθερα.
Ασ'τον να τα σερβιρει ελευθερα.