!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παπιά

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Παπιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

enterprise-psi έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:50 Εκει το commute κατά μεσο ορο, είναι πολλά χιλιόμετρα, που δεν αντέχει το παπί. Δεν είναι Αθήνα, που την οργώνεις άνετα .
πως δεν αντέχει το παπί, ξάδερφος στη Λακωνία έχει Μοντένας που έχει οργώσει όλη τη Λακωνία εδώ και 20 χρόνια περίπου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:46 Μα το παπί ή το σκούτερ δε το παίρνεις για αντικαταστάτη του αυτοκινήτου. Όπως επίσης δε μίλησα κυρίως για βόρειες χώρες αλλά για μεσογειακές. Και επίσης σε σχέση με τις ΗΠΑ έχουν περιοχές που είναι όλο το χρόνο καλοκαίρι συν αφόρητη κίνηση(Λ.Α., Χιούστον, Μιαμι κλ πκλπ κλπ κλπ).
Για τις Β Ευρωπαικες χωρες οπως καταλαβες και εσυ μαλλον δεν προτιμαται η μηχανη διοτι εχει πολυ κρυο. Πιο πιθανη ειναι η αγορα της στις νοτιες χωρες. Για τις ΗΠΑ σου ειπα οτι θα πρεπει να το αναζητησεις στο γιατι εχουν αυτοκινητα βαρκες σε σχεση με την Ευρωπη. Γιατι βγαζουν macho αυτοκινητα η τζιπ τερατα με λαστιχαρες κλπ
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Belisarius έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:59 Καλά δεν είναι και καμία extreme διαδρομή.
Και που έπρεπε να το βάλω στην Laguna Seca; Καλή άσφαλτος και έντονες κλειστές στροφές, και το παπί έχανε τον κώλο συνέχεια, ενω το σκουτερ τρένο. Λογικό αφού εχει σχεδόν τριπλάσιο πάχος στα λάστιχα.
Αναρτήσεις τα ιδια σκατά και τα δυο.
Φρένα, στην κατηφόρα στον γυρισμό, πατάς φρένο στο παπί και σε γράφει στα @@ του :lol:
Το ινοβα του αδερφού μου το πήγα στον μάστορα, του λέω δεν έχει φρένα, το πάει μια βόλτα, μου λέει μια χαρά είναι, έτσι είναι τα παπιά :lol:
Belisarius έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:59 τα σκούτερ όταν πάλιωναν έδειχναν σάπια, με καμένα πλαστικά να κρέμονται από παντού
Ισχύει, ειδικά τα κινέζικα, τρίζουν παντού.
Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:01 πως δεν αντέχει το παπί, ξάδερφος στη Λακωνία έχει Μοντένας που έχει οργώσει όλη τη Λακωνία εδώ και 20 χρόνια περίπου.
Τα παλιά τα αθάνατα ναι, μιλάμε για τώρα, ακόμα και τα Honda Απο 2005 και μετά σου δίνουν μπιελες στο χέρι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Aυτό πάντως είναι πανέμορφο

Εικόνα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

enterprise-psi έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:28 Και που έπρεπε να το βάλω στην Laguna Seca; Καλή άσφαλτος και έντονες κλειστές στροφές, και το παπί έχανε τον κώλο συνέχεια, ενω το σκουτερ
Οκ δε διαφωνώ ως προς τα συμπεράσματα. Απλά όταν έβαλες τον σύνδεσμο με προετοίμασες για κάτι πιο hardcore. Έχω πάει με το πάπι στο πράσινο μέρος του χάρτη :lol:

Δε συζητάμε για κινέζικα. Αν και όπως πάνε σε μερικά χρόνια θα βγάλουν τουρμπίδια και αυτοί.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:14
Ασέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:07
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:48

χαχαχα αυτή η ακριβώς τη συζήτηση είχα με τον πατέρα μου πριν 2 εβδομάδες
παπιά στην Ευρώπη μόνο στην Ελλάδα έχει
από εκεί και πέρα μόνο κάτι Ινδίες και Πακιστάν
και ιταλια εχει, και ισπανια...
Στη νότια Ιταλία ζήτημα να έχω δει 1 στρογγυλοφάναρο στα 35 χρόνια μου. Γαλλία, ισπανία, πορτογαλία, δεν είδα κανένα. Για πιο πάνω δε το συζητώ. Ενώ παίζουν αρκετές βέσπες και σκουτεράκια,
Από τότε που βγήκαν ήταν πολύ φθηνά στην παραγωγή τους και στην αγορά τους.

Δεν θυμάμαι κάποιο άλλο μηχανάκι να ήταν τόσο προσιτό στην αγορά του όταν άρχισαν να προτοκυκλοφορούν.
Τα μεταχειρισμένα από εξωτερικό πάλι είχαν πολύ χαμηλή τιμή.
Όταν λοιπόν άρχισε η χόνδα να τα πουλάει η Ελλάδα δεν ήταν κάποια χώρα με αγοραστική δύναμη. Θα μπορούσα να μας χαρακτηρίσω τριτοκοσμικούς στον τομέα της οικονομίας και όχι μόνο.
Ακόμα και οι μεγάλες μηχανές που αγοράζαμε τότε ήταν μεταχειρισμένες από το εξωτερικό.
Με τα χρόνια η οικονομία βελτιώθηκε αλλά το παπί είχε κατακτήσει το κοινό στην Ελλάδα και ο κόσμος συνέχισε να το αγοράζει.
Τι κάνει το παπί φθηνό;
Η κατασκευή του.
Αν προσέξεις ο σκελετός το ψαλίδι και το μπροστινό σύστημα είναι είναι λαμαρίνες στραντζαρισμένες όπως τα αμαξώματα των αυτοκινήτων. Βέβαια με τα χρόνια κάποια πράγματα βελτιώθηκαν και τώρα βγαίνει με κανονικό ας πούμε μπροστινό και ψαλίδι.

Οπότε κράτα δύο πράγματα
Φθηνό
Κέρδισε την αγορά στην Ελλάδα.

Νομίζω ότι είμαι πλήρης σε αυτό που γράφω και ελπίζω να σε κάλυψα.
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:36 Στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη έχουν μόνο μοτοσυκλέτες; Βέσπες και σκουτερ έχουν.
Πολυ χειροτερα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Κοίτα το πρώτο 6Volt μοντέλο... όλο λαμαρίνα στραντζαρισμένη.

Εικόνα
the end
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πάνας

enterprise-psi έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 15:39 Εικόνα
Ποιος κάγκουρας είναι αυτός, εσύ;
the end
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 17:36 Θυμάμαι που είχε έρθει εδώ στην Ελλάδα ένας φίλος από Γερμανία όπου στον δρόμο είναι τυπικός σε όλα. Νοίκιασε μηχανάκι και κυκλοφορούσε χωρίς κράνος... Ρε συ του λέω, που είναι ο πολιτισμός σου;
Εδώ μου λέει είστε χύμα και δεν τρέχει τίποτα, στην Γερμανία θα σε είχαν δει από τις κάμερες ασφαλείας και θα σε είχαν βουτήξει επί τόπου ή θα σου έστελναν την κλίση στο σπίτι, όπως και το να κυκλοφορήσεις στην ΛΕΑ.

Άντε τώρα να του πεις κάτι...
Το ίδιο είχε γίνει πριν χρόνια με ένα Γερμανό εισαγγελέα που είχε αγοράσει σπίτι στην Μάνη.
Όταν κατάλαβε ότι εδώ δεν τηρεί κανένας τους νόμους, προσαρμόστηκε και αυτός και έχτισε αυθαίρετη προσθήκη στο σπίτι του. :smt005:
Δεν μπορούσε να βγάλει άδεια και να την φτιάξει γιατί είχε εξαντλήσει την επιτρεπόμενη δόμηση.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Πάνας έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 15:42
Ποιος κάγκουρας είναι αυτός, εσύ;
οχι ρε το 88 ήμουν 8 χρονών, επίσης δεν ξέρω να κάνω σούζα :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πάντως τα σκούτερ έχουν την πρακτική έκδοση του καλύτερου θεωρητικά κιβωτίου στον κόσμο, κάνει διαφορά νομίζω για μέσα στην πόλη υπέρ του σκούτερ.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 17:01 πάντως τα σκούτερ έχουν την πρακτική έκδοση του καλύτερου θεωρητικά κιβωτίου στον κόσμο, κάνει διαφορά νομίζω για μέσα στην πόλη υπέρ του σκούτερ.
παπαριες - θα επρεπε να εχουν απαγορευθει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

για το κιβώτιο λέω, προσπαθούσα να σκεφτώ ένα θετικό του σκούτερ, είναι τα πρώτα που έχουν cvt μαζικά. Ίσως αυτό τα βοηθά να κάνουν την μετάβαση στο ηλεκτρικό, δεν έχει μεγάλη διαφορά ενα ηλεκτρικό μοτέρ απο το cvt στην συμπεριφορά στον δρόμο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”