!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμπάθειες στο φόρουμ.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Συμπάθειες στο φόρουμ.
φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού στο σκατουλόζουμο με 10 κουταλιές ζάχαρη είναι
Ναι, αφού το πίνετε με το μπιστόλι στο κρόταφο, φυσικά και είναι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Επειδή γουστάρω Καρρά, παραθέτω και το δικό μου λιθαράκι στην προσέγγιση του student.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γιατί πιστεύεις ότι με απειλούν?εκεί που γράφω υστερικά σεντόνια βρίζοντας τους πάντες εντελώς ξαφνικά μεταμορφώνομαι σε πρόσχαρη πυργοδέσποινα?δεν νομίζω
Είπαμε γύρνα στον τάφο σου σάπισμα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
είπαμε οκ ντιαρ,δεν είναι ανάγκη να πετάγεσαι σαν πορδίτσα για να μη μου τα ζαλίσεις με τα ίδια και τα ίδια
Σκάσε ρε. Είσαι σάπιος λέμε.nowhere έγραψε: 05 Σεπ 2023, 18:11 είπαμε οκ ντιαρ,δεν είναι ανάγκη να πετάγεσαι σαν πορδίτσα για να μη μου τα ζαλίσεις με τα ίδια και τα ίδια
ηρέμησε,βλέπουν οι καλεσμένοι
-
user0972003
Έχω μπερδευτεί ποιος είναι με ποιον. Δεσμεύομαι να κάνω ένα σχεδιάγραμμα και να σας το δείξω
Θα πήξεις. Κάποιοι δεν είναι ούτε καν με τον εαυτό τους.
ας βοηθήσω.από την μεριά του χαοτικού είναι οι μαλάκεςuser έγραψε: 05 Σεπ 2023, 18:22 Έχω μπερδευτεί ποιος είναι με ποιον. Δεσμεύομαι να κάνω ένα σχεδιάγραμμα και να σας το δείξω
Είναι σοβαρή πάθηση η σπαστική κολίτιδα. Είδατε;
Όχι, αυτή είναι η ειρωνεία, αλλά κάπως έτσι επανεξελέγειν και ο κύριος Καραμανλής στα Σέρρας για να τα λέμε όλα ε.
.
.
Στο μυαλουδάκι του πουθενά εγώ υποστηρίζω φανατικά τον Πούτιν ενώ ταυτόχρονα έχουμε κάνει κολλεγία εγώ πχ με την λουλού et al.user έγραψε: 05 Σεπ 2023, 18:22 Έχω μπερδευτεί ποιος είναι με ποιον. Δεσμεύομαι να κάνω ένα σχεδιάγραμμα και να σας το δείξω
Γάμα τα με κεφαλαία φωσφοριζέ γράμματα.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση