Το ποιοι έχουν γερασμένα κεφάλια και ποιοι όχι θα το κρίνει το μέλλον. Αυτό που σε φοβίζει.Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:44ναι υπαρχουν και τετοιοι που θεωρουν τους αλλους αρρωστημενα μυαλα αν δεν συμφωνουν με οτι γεναει το κεφάλι τουςLibre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:40Το πρόβλημα είναι κάποια αρρωστημένα μυαλά που θέλουν να πετούν κάποιους στον Καιάδα.Unique έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:02
Οχι δεν είναι το ίδιο. Η κοινωνία μας χρειάζεται υγιείς ανθρώπους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Σε λίγο θα μας που ότι δεν πρέπει γκέι ζευγάρια να υποθέτουν εγκαταλελειμμένα από οικογένειες ζωάκια...Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:43Και γίνεται χαμός εδώ μέσα απο δαύτα. Όχι πως κι εκεί έξω είναι καλλίτερα τα πράγματα. Μικρογραφία της κοινωνίας το πχορουμάκι μας.Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:40Το πρόβλημα είναι κάποια αρρωστημένα μυαλά που θέλουν να πετούν κάποιους στον Καιάδα.Unique έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:02
Οχι δεν είναι το ίδιο. Η κοινωνία μας χρειάζεται υγιείς ανθρώπους.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Παρεμπιπτοντως ειναι η μονη δημογραφικη κατηγορια που (τουλαχιστον σε επιπεδο ακτιβιστων) βλεπει την υιοθεσια ως δικαιωμα δικο τους αντι ως καθηκον απεναντι στο παιδι. Λενε "εγω εγω εγω που δεν εχω δικαιωμα να νιωσω ετσι" αντι "ολα αυτα τα παιδάκια που μεγαλωνουν ορφανα". Κυριολεκτικα οποιοσδηποτε αλλος θα κοβοταν απο αναδοχος μονον και μονο για αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:25 Το κυρίως πρόβλημα με την τεκνοθεσία από γκέι, είναι ότι το θέμα εντοπίζεται στις ανάγκες των γκέι και όχι στα πρακτικά προβλήματα, που πιθανότατα θα αντιμετωπίσει το παιδί.
Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:45Το ποιοι έχουν γερασμένα κεφάλια και ποιοι όχι θα το κρίνει το μέλλον. Αυτό που σε φοβίζει.Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:44ναι υπαρχουν και τετοιοι που θεωρουν τους αλλους αρρωστημενα μυαλα αν δεν συμφωνουν με οτι γεναει το κεφάλι τουςLibre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:40
Το πρόβλημα είναι κάποια αρρωστημένα μυαλά που θέλουν να πετούν κάποιους στον Καιάδα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άστο λέμε. Τα μύρια όσα θα ακουστούν, ξαναμανά. Πλέον οικτίρω τις γαλιάντρες, αλλά εννοείται πως δεν θα επιτρέψω να γίνουν συνήθεια και κατ'επέκτασιν πράξη, πάσης φύσεως αήθεις προσεγγίσεις.Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:46Σε λίγο θα μας που ότι δεν πρέπει γκέι ζευγάρια να υποθέτουν εγκαταλελειμμένα από οικογένειες ζωάκια...Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:43Και γίνεται χαμός εδώ μέσα απο δαύτα. Όχι πως κι εκεί έξω είναι καλλίτερα τα πράγματα. Μικρογραφία της κοινωνίας το πχορουμάκι μας.Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:40
Το πρόβλημα είναι κάποια αρρωστημένα μυαλά που θέλουν να πετούν κάποιους στον Καιάδα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ε, ναι βρε, τι με φωνάζεις; Αφού την ξες την θέση μου...Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:38Μάλιστα. Σπουδαία διαπίστωσις, δε λέω.
Isildur ,αυτά που έλεγα πριν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Θα επαναλάβω ότι τα "παιδάκια που μεγαλώνουν ορφανά" είναι ήδη περιζήτητα και δεν περιμένουν τα γκέι ζευγάρια για να τα σώσουν. Κάποια στιγμή, πρέπει να αποσυρθεί από την κυκλοφορία αυτή η ληγμένη καραμέλα.foscilis έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:48Παρεμπιπτοντως ειναι η μονη δημογραφικη κατηγορια που (τουλαχιστον σε επιπεδο ακτιβιστων) βλεπει την υιοθεσια ως δικαιωμα δικο τους αντι ως καθηκον απεναντι στο παιδι. Λενε "εγω εγω εγω που δεν εχω δικαιωμα να νιωσω ετσι" αντι "ολα αυτα τα παιδάκια που μεγαλωνουν ορφανα". Κυριολεκτικα οποιοσδηποτε αλλος θα κοβοταν απο αναδοχος μονον και μονο για αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:25 Το κυρίως πρόβλημα με την τεκνοθεσία από γκέι, είναι ότι το θέμα εντοπίζεται στις ανάγκες των γκέι και όχι στα πρακτικά προβλήματα, που πιθανότατα θα αντιμετωπίσει το παιδί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Δεν ανησυχώ. Επίσης ισχύει η απάντηση που σου είχα δώσει τότε μιας και επανέφερες το νήμαvagabondo έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:07Γιατί ανησυχείς;Otto Weininger έγραψε: 05 Σεπ 2023, 09:53Ψήφο κατά συνείδηση λέει.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:15 Γάμος για όλους με τεκνοθεσία
Δεν υπάρχει πάτος στο γαλαζαίικο βαρελι. Οσοι τους ψηφίσατε, είστε συνυπεύθυνοι.
Αν το ψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ που κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι δεξιοί και όχι φιλελεδες, κακο του κεφαλιού τους.
Αφού είστε λυσσαλέα...![]()

Let them make the first mistake. We make the last move.
Ζωάκια υπάρχουν πολλά. Παιδάκια όχι.Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:46Σε λίγο θα μας που ότι δεν πρέπει γκέι ζευγάρια να υποθέτουν εγκαταλελειμμένα από οικογένειες ζωάκια...Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:43Και γίνεται χαμός εδώ μέσα απο δαύτα. Όχι πως κι εκεί έξω είναι καλλίτερα τα πράγματα. Μικρογραφία της κοινωνίας το πχορουμάκι μας.Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:40
Κι έχω εξηγήσει γιατί. Αλλά δεν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παρακάτω σου απάντησα κι εγώ, περήφανο κομματόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:58Δεν ανησυχώ. Επίσης ισχύει η απάντηση που σου είχα δώσει τότε μιας και επανέφερες το νήμαvagabondo έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:07Γιατί ανησυχείς;Otto Weininger έγραψε: 05 Σεπ 2023, 09:53
Ψήφο κατά συνείδηση λέει.
Αν το ψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ που κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι δεξιοί και όχι φιλελεδες, κακο του κεφαλιού τους.
Αφού είστε λυσσαλέα...![]()
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Είσαι κι εσύ υπέρ της τεκνοθεσίας από γκέι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Και ακόμα πιο κάτω σου απάντησα ότι "οι κώλοι δε γεννάνε".vagabondo έγραψε: 05 Σεπ 2023, 12:03Παρακάτω σου απάντησα κι εγώ, περήφανο κομματόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:58Δεν ανησυχώ. Επίσης ισχύει η απάντηση που σου είχα δώσει τότε μιας και επανέφερες το νήμα
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
θεωρητικά είμαι υπερ αλλά πρακτικα αυτό που θα συμβεί είναι ο τοπ αχόρταγος πουτσοπεινάλας που σε συζήτηση για την αποστολή στον άρη η απορία του είναι πόσους πόντους την έχει ο μασκ θα έχει πλεονέκτημα ως θύμα διακρίσεων
- Libre arbitre
Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:50Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:45Το ποιοι έχουν γερασμένα κεφάλια και ποιοι όχι θα το κρίνει το μέλλον. Αυτό που σε φοβίζει.Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:44
ναι υπαρχουν και τετοιοι που θεωρουν τους αλλους αρρωστημενα μυαλα αν δεν συμφωνουν με οτι γεναει το κεφάλι τουςπολύ μαρέσει το ποσο χαζος εισαι
- Libre arbitre
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 12:00Ζωάκια υπάρχουν πολλά. Παιδάκια όχι.Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:46Σε λίγο θα μας που ότι δεν πρέπει γκέι ζευγάρια να υποθέτουν εγκαταλελειμμένα από οικογένειες ζωάκια...Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:43
Και γίνεται χαμός εδώ μέσα απο δαύτα. Όχι πως κι εκεί έξω είναι καλλίτερα τα πράγματα. Μικρογραφία της κοινωνίας το πχορουμάκι μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 41295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-