Για εξηγησε μου λιγο καλυτερα τι εννοεις λεγοντας "τι κατηγοριας ειναι το rfid που θα χρησιμοποιηθει". Ποιες κατηγοριες rfid υπαρχουν και πια φοβασαι περισσοτερο?Αρίστος έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:17ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:36
Τι να το κανω αυτο?
Εγω σου ζητησα να φρεις καποιον εδω που εχει τεχνικες γνωσεις. (RF engineering για παραδειγμα) και να κατσουμε να αναλυσουμε μια-μια τις ενστασεις.
Για παραδειγμα πως γινεται να γινει γεωεντοπισμος οταν η ταυτοτητα θα ειναι NFC, αρα passive?
Εγω ουτε με γεωεντοπισμο ασχοληθηκα, ουτε με 666, αλλα με θεματα ανθρωπινων δικαιωματων. Και γι' αυτο σου ανεβασα το συγκεκριμενο κειμενο που πανω κατω εχει τις ιδιες ανησυχιες με τις δικες μου χωρις να ασχολειται με γεωεντοπισμους και 666.
Οσον αφορα τα τεχνικα θεματα θα τα συζητησουμε πιο συγκεκριμενα οταν μαθουμε τι κατηγοριας ειναι το rfid που θα χρησιμοποιηθει, οταν μας αναφερουν την κατηγορια του οχι με γενικοτητες αλλα ξεκαθαρα και ειδικα. Σε πρωτη φαση παντως εχω πει οτι οι ηλεκτρονικες ταυτοτητες θα χακαρονται γιατι και οι πιστωτικες καρτες χακαρονται και μαλιστα με 500 τροπους.
.
Τα υπολοιπα τ'αφηνω ασχολιαστα.