...δεν σου αξίζω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
Re: Sos
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γιατί να το κάνει αυτό; Τον έχει δει με άλλον άνδρα;Casp έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:41Να παει η μανα μου εκει και να φωναζει οτι ειναι γκει
Ή να αρχισει να το λεει παντου
Αρκετα προβληματα εχουμε εξαιτιας των γονιων μου.
Ας το κανουν ομως, δεν τον νοιαζει, θα παει ουτως ή αλλως στην αστυνομια και η δουλεια του δεν θα επηρεαστει, ξερουν τι ειναι και τι δεν ειναι.
Occasio facit furem
- Dwarven Blacksmith
Γκέι στην Τζύπρον και η αστυνομία ηθών παίζει τις βίλλες της!
Πραγματικα ομωςBazoomba έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:42 Σκεφτηκα το ιδιο λεει ενω ο τυπος την εχει παρει απο καθε πιθανη τρυπα εδω και ενα διμηνο. Δεν παει καλα ο κοσμος.
Μου εχει στριψει εντελως
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Οχι φυσικα!vagabondo έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:43Γιατί να το κάνει αυτό; Τον έχει δει με άλλον άνδρα;Casp έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:41Να παει η μανα μου εκει και να φωναζει οτι ειναι γκει
Ή να αρχισει να το λεει παντου
Αρκετα προβληματα εχουμε εξαιτιας των γονιων μου.
Ας το κανουν ομως, δεν τον νοιαζει, θα παει ουτως ή αλλως στην αστυνομια και η δουλεια του δεν θα επηρεαστει, ξερουν τι ειναι και τι δεν ειναι.
Απο την εμπειρια της και καλα επειδη τα ειχε με γκει
Και απο την φωνη του
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτο περίπου πηγα να της πω κι εγω και με προλαβες. Οτι αφού εγινε η 2η μεγαλύτερη εισβολή στο Νησί μετά το '74 (πρώτα οι τουρκοι μετά ο κοντός) γκέι στανταρ δεν παιζει να ειναι, αλλά μπάι στη χειρότερη ή απλά στρέητ.Bazoomba έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:42 Σκεφτηκα το ιδιο λεει ενω ο τυπος την εχει παρει απο καθε πιθανη τρυπα εδω και ενα διμηνο. Δεν παει καλα ο κοσμος.
Το "καθε πιθανή τρύπα" τι ακριβώς σημαινει? Πόσες λεπτομέρειες εχω χασει?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παλι καλά που δεν εχει καμια επιχείρηση ο συγκεκριμένος, θα εσκαγαν μυτη κι εκει οι τζυμπραίοι ναζουλες να τον κανουν κι αυτον καλοκαιρινό. Και θα τον εκαναν και αδίκως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:44 Γκέι στην Τζύπρον και η αστυνομία ηθών παίζει τις βίλλες της!
Αποκλειεται να μην την εχει παρει απο κωλο.vantono έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:46Αυτο περίπου πηγα να της πω κι εγω και με προλαβες. Οτι αφού εγινε η 2η μεγαλύτερη εισβολή στο Νησί μετά το '74 (πρώτα οι τουρκοι μετά ο κοντός) γκέι στανταρ δεν παιζει να ειναι, αλλά μπάι στη χειρότερη ή απλά στρέητ.Bazoomba έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:42 Σκεφτηκα το ιδιο λεει ενω ο τυπος την εχει παρει απο καθε πιθανη τρυπα εδω και ενα διμηνο. Δεν παει καλα ο κοσμος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν το απολαμβανω αλλα μου αξιζει που με βριζουν
Ντροπή σου ρε, είσαι και πρώην συντονιστής.Bazoomba έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:51Αποκλειεται να μην την εχει παρει απο κωλο.vantono έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:46Αυτο περίπου πηγα να της πω κι εγω και με προλαβες. Οτι αφού εγινε η 2η μεγαλύτερη εισβολή στο Νησί μετά το '74 (πρώτα οι τουρκοι μετά ο κοντός) γκέι στανταρ δεν παιζει να ειναι, αλλά μπάι στη χειρότερη ή απλά στρέητ.Bazoomba έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:42 Σκεφτηκα το ιδιο λεει ενω ο τυπος την εχει παρει απο καθε πιθανη τρυπα εδω και ενα διμηνο. Δεν παει καλα ο κοσμος.
Occasio facit furem
Xαλαρώστε λίγο παίδες, το τερματίσατε.Bazoomba έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:51Αποκλειεται να μην την εχει παρει απο κωλο.vantono έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:46Αυτο περίπου πηγα να της πω κι εγω και με προλαβες. Οτι αφού εγινε η 2η μεγαλύτερη εισβολή στο Νησί μετά το '74 (πρώτα οι τουρκοι μετά ο κοντός) γκέι στανταρ δεν παιζει να ειναι, αλλά μπάι στη χειρότερη ή απλά στρέητ.Bazoomba έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:42 Σκεφτηκα το ιδιο λεει ενω ο τυπος την εχει παρει απο καθε πιθανη τρυπα εδω και ενα διμηνο. Δεν παει καλα ο κοσμος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.