Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Nandros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:57
Είμαι στρέιτ.
Όταν ήμουν 16-17χρονος μου έπιασε τα @@ ένας γκέυ, σε στριμωξίδι στο λεωφορείο.
Στην Σχολή, που ήμασταν 300-400 άτομα, είχαμε εντοπίσει 2-3.
Σε καράβι δεν μου έλαχε ποτέ. Τώρα αν ήταν κάποιος κρυφός και δεν εκδηλωνόταν...
.
Και δεν έβγαλες συμπέρασμα από το αν ήταν ομοφοβικοί ή ομοφυλοφιλικοί;
.,
Εσένα σου έχω ένα αυγό να ρουφήξεις, στο άλλο νήμα.
Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:19
Δεν ξερω ουτε ενα ομοζευγαρι με παιδιά. Ξέρω 2 χωρίς. Γενικά απονππυ προκύπτει ότι οι γκει Είναι πολυπληθείς (κατι για 10% του πληθυσμου λενε) δεν ξέρω απο που προκύπτει). Ευσεβείς πόθοι να αφορούν πολλούς οι μπούρδες με τις οποίες ασχολούνται λίγοι αργόσχολοι
Προφανώς είναι αρκετά περισσότεροι από 10%. Φαίνεται πιο έκδηλο στις νέες γενιές. Οι παλιές κρύβονταν.
.
Αν είναι πάνω απο 10 γιατί δε κατεβάζουν κόμμα ;;; .
Θα τους πάρουν τις κυλότες λέμε.....
.
Γιατί προφανώς δεν ανήκουν σε ένα μόνο κόμμα. Επηρεάζουν όμως τις αποφάσεις πολλών κομμάτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 04 Σεπ 2023, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Κοινωνικά κατασκευάσματα. Μαρξισμός στα καλυτερά του.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:30
Κρίμα. Γιατί σε πολλά πράγματα φαίνονται λογικοί.
Σε ποιους;
Στους επιθεωρητές του σωστού ορθολογισμού;
Ακόμη δεν έχεις εμπεδώσει ότι η πολιτική σήμερα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εμπέδωση του ανορθολογισμού και της ασυμβατότητας;
Μιλάς εσύ που δεν έχεις εμπεδώσει τίποτα;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Καμία σχέση με μαρξισμό. Οι μαρξιστές είναι μεγάλοι ομοφοβικοί.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ακόμη δεν έχεις εμπεδώσει ότι η πολιτική σήμερα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εμπέδωση του ανορθολογισμού και της ασυμβατότητας;
Μιλάς εσύ που δεν έχεις εμπεδώσει τίποτα;
Προσπαθώ βρε. Παρακολουθώ ανελλιπώς τα σεμινάρια ορθολογισμού των έμπΥρων.
Άντε βρε!!!
Nandros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:52
Και η ΟΜΟΦΟΒΙΑ είναι κρυμμένη ομοφυλοφιλία.
μερικές φορές ισχύει.κάτι άσχετο.εκεί στα καράβια που ταξίδευες τόσα χρόνια είχες καμιά ομοφυλοφιλική εμπειρία?
Είμαι στρέιτ.
Σε καράβι δεν μου έλαχε ποτέ. Τώρα αν ήταν κάποιος κρυφός και δεν εκδηλωνόταν...
.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Καμία σχέση με μαρξισμό. Οι μαρξιστές είναι μεγάλοι ομοφοβικοί.
Δεν καταλαβαίνεις. Δεν μιλάμε για ομοφοβία. Μιλάμε για κοινωνικά κατασκευάσματα με σκοπό την κοινωνική διαμάχη. Το Α και το Ω της αριστεράς.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
nowhere έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:42
μερικές φορές ισχύει.κάτι άσχετο.εκεί στα καράβια που ταξίδευες τόσα χρόνια είχες καμιά ομοφυλοφιλική εμπειρία?
Είμαι στρέιτ.
.
.,
Δεν χέζεις παραπέρα με τις μαλακίες σου, που απαιτείς και απάντηση χριστιανοταλιμπανε;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:04
Στοχευμενο το έργο του υπουργείου οικογένειας για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Nandros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:52
Και η ΟΜΟΦΟΒΙΑ είναι κρυμμένη ομοφυλοφιλία.
Και ρωτώ
Nandros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:57
Είμαι στρέιτ.
.
.,
Δεν χέζεις παραπέρα με τις μαλακίες σου, που απαιτείς και απάντηση χριστιανοταλιμπανε;
τεσπα
Δεν μπορείς να υπερασπιστείς αυτά που λες και όλα οκ
σιγά μην απαιτώ κι όλας..
.,
Θες απάντηση στις ακαταλαβίστικες μαλακίες σου; Πας καλά;
Αλλά τί ρωτάω όταν είναι ολοφάνερο ότι δεν...!