Όταν ξεκινήσεις την επανάστα, να πάρεις και ζακέτα.Pillars έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:56Σιγά μην περιμένουμε και εκλογές για να ρίξουμε τον σιχαμένο νέρωνα, αυτόν που μισεί την χώρα, αυτόν που θέλει να διαλύσει τα πάντα, αυτόν που θα προκαλέσει πολιτειακή ανωμαλία, αυτόν που θέλει μόνο να δώσει τα πάντα στους ξένους και ειδικά στους Τούρκους μόνο για να κονομήσει ο ίδιος. Ότι πιο βρώμικο υπάρχει αυτή η οικογένεια, καλά τα λένε στα Χανιά, απείρως χειρότερος από τον χείριστο Τσίπρα.Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:34 Καίγεται η Ελλάδα ας κάψουμε και την κοινωνία. Πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος. Αλλα δεν υπαρχει και εναλλακτικη. Να ψηφισεις νατσιο ή βελο για τον πουστογαμο και να φπρτωθρος τις ψεκες τους στα υπόλοιπα δε λεει![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Η ΟΜΟΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τι είναι;Nandros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:52Και η ΟΜΟΦΟΒΙΑ είναι κρυμμένη ομοφυλοφιλία.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:43Καποια στιγμη πρεπει να το πουμε. Η ομοφυλοφιλια ειναι ΕΤΕΡΟΦΟΒΙΑ. Αγαπη για το ομοιο, τον γνωστο εαυτο και αποφυγη του αγνωστου αλλου, του θηλυκού.
Να τη σεβομαστε, ναι. Αλλα οχι και να μας την επιβαλουν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Nandros
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑIsildur έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:57Η ΟΜΟΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τι είναι;Nandros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:52Και η ΟΜΟΦΟΒΙΑ είναι κρυμμένη ομοφυλοφιλία.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:43
Καποια στιγμη πρεπει να το πουμε. Η ομοφυλοφιλια ειναι ΕΤΕΡΟΦΟΒΙΑ. Αγαπη για το ομοιο, τον γνωστο εαυτο και αποφυγη του αγνωστου αλλου, του θηλυκού.
Να τη σεβομαστε, ναι. Αλλα οχι και να μας την επιβαλουν.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Εμένα δε με νοιάζει αν ισχύουν ψυχομετρικά κριτήρια, απλώς θεωρώ βέβαιο ότι οι περισσότεροι LGBTQI+ δεν τα περνάνε, ιδιαίτερα η κατηγορία "επειδή σιχαίνομαι τις πούτσες, ο αδερφός μου άφησε έγκυο τη μαμά μας και το ωάριο φυτεύθηκε στη γυναίκα μου άρα τώρα εγω-εγώ-εγώ έχω παιδί".Πασιφάη έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:08 Καλέ ναι. Οι ''πούστηδες'' χαλάνε την ατζέντα του καθωσπρεπισμού σας και γι'αυτό τους θεωρείτε ανίκανους να υιοθετούν παιδιά.
Δεν βλέπετε προφανώς τα οικογενειακά περιβάλλοντα που μεγαλώνουν παιδιά, ετερόφυλοι γονείς. Επίσης δεν περνάει απ'το φτωχό σας μυαλουδάκι πως είναι πολύ αυστηρή η όλη διαδικασία υιοθεσίας για όλους. Πρέπει να πληροί, χίλιες δυο προϋποθέσεις. Ναι, έτσι πρέπει. Όμως δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας θεωρώ, η σεξουαλική προτίμηση των ανθρώπων που επιθυμούν να μεγαλώσουν ένα παιδάκι, δίνοντάς του αγάπη, στοργή, μια καλή ζωή, αντί να είναι χωμένο μέσα σε ένα ίδρυμα.
Τί ; Μήπως το βαθύτερο μαλακισμένο αίσθημά σας είναι, μήπως το πηδήξουν; Πως είναι παιδόφιλοι ξερωγω, τίποτε βιαστές που βγάζουν απωθημένα; Ρε δεν πάτε παραπέρα σαλεμένοι που τα ισοπεδώνετε όλα με τις ηλίθιες προκαταλήψεις σας;
Επίσης παίζει και η κατηγορία "επειδή σιχαίνομαι τις γυναίκες, ο άντρας μου ή κάποιος άσχετος άφησε έγκυο μια παρένθετη και τώρα εγω-εγώ-εγώ θηλάζω αέρα στο παιδί μας γιατί επιτέλους έγινα μάνα".foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:01Εμένα δε με νοιάζει αν ισχύουν ψυχομετρικά κριτήρια, απλώς θεωρώ βέβαιο ότι οι περισσότεροι LGBTQI+ δεν τα περνάνε, ιδιαίτερα η κατηγορία "επειδή σιχαίνομαι τις πούτσες, ο αδερφός μου άφησε έγκυο τη μαμά μας και το ωάριο φυτεύθηκε στη γυναίκα μου άρα τώρα εγω-εγώ-εγώ έχω παιδί".Πασιφάη έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:08 Καλέ ναι. Οι ''πούστηδες'' χαλάνε την ατζέντα του καθωσπρεπισμού σας και γι'αυτό τους θεωρείτε ανίκανους να υιοθετούν παιδιά.
Δεν βλέπετε προφανώς τα οικογενειακά περιβάλλοντα που μεγαλώνουν παιδιά, ετερόφυλοι γονείς. Επίσης δεν περνάει απ'το φτωχό σας μυαλουδάκι πως είναι πολύ αυστηρή η όλη διαδικασία υιοθεσίας για όλους. Πρέπει να πληροί, χίλιες δυο προϋποθέσεις. Ναι, έτσι πρέπει. Όμως δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας θεωρώ, η σεξουαλική προτίμηση των ανθρώπων που επιθυμούν να μεγαλώσουν ένα παιδάκι, δίνοντάς του αγάπη, στοργή, μια καλή ζωή, αντί να είναι χωμένο μέσα σε ένα ίδρυμα.
Τί ; Μήπως το βαθύτερο μαλακισμένο αίσθημά σας είναι, μήπως το πηδήξουν; Πως είναι παιδόφιλοι ξερωγω, τίποτε βιαστές που βγάζουν απωθημένα; Ρε δεν πάτε παραπέρα σαλεμένοι που τα ισοπεδώνετε όλα με τις ηλίθιες προκαταλήψεις σας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
νέος; ο Οττο που να είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 12:21 περίμενα από πολλούς να κάνουν dmg ctrl αλλά από σένα ΓΑΛΗ δε το περίμενα
Ο Τσίπρας προεκλογικά είπε δυνατά "γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσια"
17%.
Ο Μητσοτάκης ούτε κουβέντα φανερά
41%.
Γιατί δεν τόλμησε να τα πει προεκλογικά; Αυτό λέγεται εξαπάτηση.
Ο Μητσοτάκης ούτε κουβέντα φανερά
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τα είπε στο τικτοκ.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:10 Ο Τσίπρας προεκλογικά είπε δυνατά "γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσια"17%.
Ο Μητσοτάκης ούτε κουβέντα φανερά41%.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
enaon, έχω κι εγώ μια απορία.enaon έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:09νέος; ο Οττο που να είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 12:21 περίμενα από πολλούς να κάνουν dmg ctrl αλλά από σένα ΓΑΛΗ δε το περίμενα
Εσύ είσαι άντρας ή γυναίκα;
Περίπου, δεκτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι συνειδητή επιλογή. Είσαι αμόρφωτος και φανατικός ομοφοβικός.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:02Η ομοφυλοφιλια ειναι συνειδητη επιλογη ανωμαλιας για τη λαγνεια του σεξ και μονο. Η επιβολή τέτοια ανωμαλίας ειναι σταλινοκομμουνιστικές πρακτικές.Philip Mortimer έγραψε: 04 Σεπ 2023, 12:58Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανωμαλία και δεν επιβάλλεται σε κανέναν η ομοφυλοφιλία. Όποιος είναι ομοφυλόφιλος απλά είναι ομοφυλόφιλος και η φιλελεύθερη ιδεολογία τον αποδέχεται ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας σε αντίθεση με τη σταλινοκομμουνιστικη.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 12:56
Τα έχεις μπερδέψει. Η επιβολή της ανωμαλίας ΔΕΝ ειναι φιλελευθερισμός.
Ψαξτο επειδή η ομοφοβία είναι πολλές φορές κρυμμένη ομοφυλοφιλία.
Nandros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:38
Study: Homophobes May Be Hidden Homosexuals
Study Reveals Homophobic Men Are, In Fact, More Likely To Be Gay
Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις
ο ομοφοβικός δεν έχει απαραίτητα ετεροσεξουαλικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτή η παρατήρηση για την ομοφοβία δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς η ψυχαναλυτική προσέγγιση εδώ και δεκαετίες ερμηνεύει την ομοφοβία ως εκδήλωση καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας. Πλέον όμως, αυτή η θεωρία υποστηρίζεται και από εμπειρικά πειραματικά δεδομένα.
Μια πρόσφατη έρευνα των πανεπιστημίων Rochester, Essex, England και California[1][2]υπογραμμίζει το γεγονός ότι άτομα που αυτοπεριγράφονται ως ετεροφυλόφιλοι αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις βάσει των απαντήσεών τους σε ψυχολογικά τεστ, είναι πιθανό να αναπτύσουν ομοφοβικές αντιδράσεις, καθώς οι ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές, τους θυμίζουν τα δικά τους καταπιεσμένα συναισθήματα.
Στρέφουν δηλαδή την εσωτερική τους οργή στο περιβάλλον τους, στοχοποιώντας τρίτους και όχι τον εαυτό τους, ενεργοποιώντας έτσι έναν μηχανισμό άμυνας του εγώ τους.
![]()
έλα μην νευριάζεις καλή μου βιλεντα, σφουγκαριζε.
Ο λαός δεν επιθυμεί την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους για συγκεκριμένους λόγους:Nandros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:13Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι συνειδητή επιλογή. Είσαι αμόρφωτος και φανατικός ομοφοβικός.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:02Η ομοφυλοφιλια ειναι συνειδητη επιλογη ανωμαλιας για τη λαγνεια του σεξ και μονο. Η επιβολή τέτοια ανωμαλίας ειναι σταλινοκομμουνιστικές πρακτικές.Philip Mortimer έγραψε: 04 Σεπ 2023, 12:58
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανωμαλία και δεν επιβάλλεται σε κανέναν η ομοφυλοφιλία. Όποιος είναι ομοφυλόφιλος απλά είναι ομοφυλόφιλος και η φιλελεύθερη ιδεολογία τον αποδέχεται ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας σε αντίθεση με τη σταλινοκομμουνιστικη.
Ψαξτο επειδή η ομοφοβία είναι πολλές φορές κρυμμένη ομοφυλοφιλία.
Nandros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:38
Study: Homophobes May Be Hidden Homosexuals
Study Reveals Homophobic Men Are, In Fact, More Likely To Be Gay
Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις
ο ομοφοβικός δεν έχει απαραίτητα ετεροσεξουαλικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτή η παρατήρηση για την ομοφοβία δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς η ψυχαναλυτική προσέγγιση εδώ και δεκαετίες ερμηνεύει την ομοφοβία ως εκδήλωση καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας. Πλέον όμως, αυτή η θεωρία υποστηρίζεται και από εμπειρικά πειραματικά δεδομένα.
Μια πρόσφατη έρευνα των πανεπιστημίων Rochester, Essex, England και California[1][2]υπογραμμίζει το γεγονός ότι άτομα που αυτοπεριγράφονται ως ετεροφυλόφιλοι αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις βάσει των απαντήσεών τους σε ψυχολογικά τεστ, είναι πιθανό να αναπτύσουν ομοφοβικές αντιδράσεις, καθώς οι ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές, τους θυμίζουν τα δικά τους καταπιεσμένα συναισθήματα.
Στρέφουν δηλαδή την εσωτερική τους οργή στο περιβάλλον τους, στοχοποιώντας τρίτους και όχι τον εαυτό τους, ενεργοποιώντας έτσι έναν μηχανισμό άμυνας του εγώ τους.
![]()
Δεν έχει υπάρξει καμία μελέτη και κανένα στοιχείο υπέρ, πέραν από άναρθρες κραυγές "επαγγελματιών ομοφυλόφιλων" που απαιτούν παιδιά-έπαθλα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πουστοφιλικούλης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν ξέρω τι θεωρείς εσύ βέβαιο, όμως η κατινιά σου πάει σύννεφο. Έλα και είσαι έξυπνος άνθρωπος.foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:01Εμένα δε με νοιάζει αν ισχύουν ψυχομετρικά κριτήρια, απλώς θεωρώ βέβαιο ότι οι περισσότεροι LGBTQI+ δεν τα περνάνε, ιδιαίτερα η κατηγορία "επειδή σιχαίνομαι τις πούτσες, ο αδερφός μου άφησε έγκυο τη μαμά μας και το ωάριο φυτεύθηκε στη γυναίκα μου άρα τώρα εγω-εγώ-εγώ έχω παιδί".Πασιφάη έγραψε: 04 Σεπ 2023, 13:08 Καλέ ναι. Οι ''πούστηδες'' χαλάνε την ατζέντα του καθωσπρεπισμού σας και γι'αυτό τους θεωρείτε ανίκανους να υιοθετούν παιδιά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν είναι αλήθεια αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 41274 Προβολές
-