Απίστευτο είναι το θράσος των διακινητών στον Έβρο οι οποίοι συνεχίζουν όχι μόνο να φέρνουν στην Ελλάδα μετανάστες, ακόμη και μέσα από τα καμένα, αλλά δεν υπερηφανεύονται για τη δράση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εγώ πάντως γνωριζα τι ψήφισα και ευτυχώς η ΝΔ μέχρι στιγμής με δικαιώνει με την πολιτική της.Θέλω πολυπολιτισμό, ονειρεύομαι να δω μαύρο εύζωνα και τα διεφυλετικά ζευγάρια είναι το μέλλον μαζί με υιοθεσίες παιδιών από gay.
Μαδουραίος έγραψε: 04 Σεπ 2023, 07:30
Εγώ πάντως γνωριζα τι ψήφισα και ευτυχώς η ΝΔ μέχρι στιγμής με δικαιώνει με την πολιτική της.Θέλω πολυπολιτισμό, ονειρεύομαι να δω μαύρο εύζωνα και τα διεφυλετικά ζευγάρια είναι το μέλλον μαζί με υιοθεσίες παιδιών από gay.
Ευχαριστώ πολύ Κούλη
αυτά πλέον δε σε οδηγούν στο δημόσιο ως αριστερό οπότε τσάμπα πανηγυρίζεις. Και να γεμισει μαβρους μουσουλμάνους και να ψηφίσουν και να βγει ο αυριανος Τσίπρας απο αυτους, δεν διορίζετια αριστερος πχια. Πεθανε το όνειρο λυπάμαι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Αφού κάηκαν που κάηκαν τα δάση, να βάλουν σύρματοπλέγματα και νάρκες, για να σωθεί η πατρίς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μαδουραίος έγραψε: 04 Σεπ 2023, 07:30
Ευχαριστώ πολύ Κούλη
νεοδημοκράτες, σας γλεντάει ο ζαίος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Απίστευτο είναι το θράσος των διακινητών στον Έβρο οι οποίοι συνεχίζουν όχι μόνο να φέρνουν στην Ελλάδα μετανάστες, ακόμη και μέσα από τα καμένα, αλλά δεν υπερηφανεύονται για τη δράση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι φωτιές είναι το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ Εκτός απο το ΜΑτι είναι υπέυθηνοι και για τις φετινές φωτιές αφού λόγω του ΣΥΡΙΖΑ στήθηκαν ολες οι ΜΚΟ των λαθρομεταναστών και η βιομηχανια διακίνησης
Azzurra Carnelos
Σέλευκας έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:37
Οι φωτιές είναι το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ Εκτός απο το ΜΑτι είναι υπέυθηνοι και για τις φετινές φωτιές αφού λόγω του ΣΥΡΙΖΑ στήθηκαν ολες οι ΜΚΟ των λαθρομεταναστών και η βιομηχανια διακίνησης
μπούρδες. η νδ έχει τη κυβέρνηση, δική της ευθύνη είναι ό,τι γίνεται
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Σέλευκας έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:37
μπούρδες. η νδ έχει τη κυβέρνηση, δική της ευθύνη είναι ό,τι γίνεται
ε καλά αλλά οχι τώρα να βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή
Azzurra Carnelos