Sid Vicious έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 01:57
Σουβλίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:23
Καλά, να αφήσουμε λίγο στην άκρη τους κολλημένους και τους εγκάθετους και να συζητήσουμε τί σχέση θα μπορούσε να έχει η δολοφονία του Κατσίφα την δεδομένη χρονική στιγμή, σχετικά με τις εξελίξεις σε Βαλκάνια και Αιγαίο?
ένα άρθρο επ' αυτού, χωρίς να σημαίνει ότι αποδεχομαι στο σύνολο τις εκτιμήσεις του ακομη.
https://www.liberal.gr/arthro/226115/am ... rkias.html
Το έχω διαβάσει το άρθρο αυτό αλλά κάπου το χάνω το θέμα γιατι δεν ξέρω και πολλά περι ΑΟΖ και περι αυτού του θέματος, δηλαδή τί ακριβώς συμφωνεί εκεί η ελληνική κυβέρνηση, πώς πρέπει να το χειριστεί συνολικά το θέμα (και σε σχέση με την ΑΟΖ στο Αιγαίο κτλ).
Και επίσης, τί κάνουν οι Αλβανοι και με το θέμα της ΑΟΖ (ή ό,τι άλλο έχει σχέση μαζί με την ΑΟΖ) και με τους Τούρκους μαζί.
Αυτό που διάβασα πριν λίγο για την απόφαση δημιουργίας τακτικού στρατού στο Κοσσυφοπέδιο αυτές τις ημέρες, δείχνει οτι υπάρχει εξέλιξη στα Βαλκάνια με τους Αλβανούς, η οποία παίρνει/θα πάρει μπάλα και πολλούς άλλους.
Και κοιτάω να δω, τόσες συμπτώσεις μαζεμένες τέλος πάντων, έχουμε τρελαθεί να διαβάζουμε κάθε μέρα τα διεθνή, έχουμε ξεχάσει τί χρώμα έχει το μανό μας ρε παιδί μου!