Συγκεκριμένα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και χωρίς να είναι βουλευτής ξέρουμε όμως αν προβλέπεται κανα φράγκο?ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:46Αν είναι στέλεχος, σαφώς και θα παίρνει είτε εκλεγεί είτε όχι. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι γίνονται οι επιδοτήσεις των κομμάτων;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:42 Ερώτημα αν υποθέσουμε θα εκλεγεί και τελικά δε θα είναι βουλευτής, ως αρχηγός της αξ. αντιπολίτευσης πέρνει κανένα φράγκο θεσμικά?
Η θα τρώει από την περιουσία του για 3-4 χρόνια μέχρι να γίνουν εκλογές?![]()
Οι βουλευτές πληρώνονται ούτως ή άλλως από το κράτος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Τοξοβόλος_UK
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Ρωτάς από ενδιαφέρον για τον ίδιο ή για το αν θα περισσεύει κάτι και για την πάρτη σου, καλό μου;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:50Συγκεκριμένα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και χωρίς να είναι βουλευτής ξέρουμε όμως αν προβλέπεται κανα φράγκο?ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:46Αν είναι στέλεχος, σαφώς και θα παίρνει είτε εκλεγεί είτε όχι. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι γίνονται οι επιδοτήσεις των κομμάτων;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:42 Ερώτημα αν υποθέσουμε θα εκλεγεί και τελικά δε θα είναι βουλευτής, ως αρχηγός της αξ. αντιπολίτευσης πέρνει κανένα φράγκο θεσμικά?
Η θα τρώει από την περιουσία του για 3-4 χρόνια μέχρι να γίνουν εκλογές?![]()
Οι βουλευτές πληρώνονται ούτως ή άλλως από το κράτος.
Πάντως ως επικοινωνιακός εθελοντής ινφλουένσερ, μέχρι στιγμής παίζεις στην κατηγορία "Αντώναρος".
Αν είσαι τρολ της νδ, τα πας περίφημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Eίναι στρέητ μας λέει ψέμματα οτι είναι γκέι.
Τι πίνουν ρε μαλακα μερικοί. Είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν πολλοί αυτοί που πιστεύουν το παρακάτω.
Θα δείτε το επόμενο σκάνδαλο θα είναι να βρουν καμιά πρώην γκόμενα του ως απόδειξη οτι είναι στρέητ για να μας το πουλήσουν οτι και εκεί μας είπε ψέμματα λολ

Τι πίνουν ρε μαλακα μερικοί. Είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν πολλοί αυτοί που πιστεύουν το παρακάτω.
Θα δείτε το επόμενο σκάνδαλο θα είναι να βρουν καμιά πρώην γκόμενα του ως απόδειξη οτι είναι στρέητ για να μας το πουλήσουν οτι και εκεί μας είπε ψέμματα λολ

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
θα τρωει την περιουσία του λες ε; χμμμ. Αυτά τα Αδυσώπητα ερωτήματα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:42 Ερώτημα αν υποθέσουμε θα εκλεγεί και τελικά δε θα είναι βουλευτής, ως αρχηγός της αξ. αντιπολίτευσης πέρνει κανένα φράγκο θεσμικά?
Η θα τρώει από την περιουσία του για 3-4 χρόνια μέχρι να γίνουν εκλογές?
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μας αξίζει. Όλα μας αξίζουν. Δεν θα το πιάσουμε ποτέ. Ο άλλος αναρωτιέται αν θα τρώει την οικογενειακή περιουσία. Εγώ βλέπω ότι η ΔΕΗ μου ήρθε δυόμιση χιλιάρικά για τον Αύγουστο. Ήμουν κλειστός τον Αύγουστο. Α χα χα χα χα. Χαχαχα χαχαχα χα
Τη φάση ρευματοκλοπής την έψαξες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Σεπ 2023, 21:14 Μας αξίζει. Όλα μας αξίζουν. Δεν θα το πιάσουμε ποτέ. Ο άλλος αναρωτιέται αν θα τρώει την οικογενειακή περιουσία. Εγώ βλέπω ότι η ΔΕΗ μου ήρθε δυόμιση χιλιάρικά για τον Αύγουστο. Ήμουν κλειστός τον Αύγουστο. Α χα χα χα χα. Χαχαχα χαχαχα χα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Philip Mortimer
Τα πάντα ρεί και ουδέν μένειΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:50 Σε κάθε περίπτωση ο Κασσελάκης, είτε κερδίσει είτε όχι την προεδρία, θα γίνει αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ.
Ο μετεωρίτης που θα εξαφανίσει τους δεινόσαυρους του σύριζα.
- Philip Mortimer
Κανονικά πόσο ήταν αν επιτρέπεται;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Σεπ 2023, 21:14 Μας αξίζει. Όλα μας αξίζουν. Δεν θα το πιάσουμε ποτέ. Ο άλλος αναρωτιέται αν θα τρώει την οικογενειακή περιουσία. Εγώ βλέπω ότι η ΔΕΗ μου ήρθε δυόμιση χιλιάρικά για τον Αύγουστο. Ήμουν κλειστός τον Αύγουστο. Α χα χα χα χα. Χαχαχα χαχαχα χα
- Philip Mortimer
Δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα.Libre arbitre έγραψε: 03 Σεπ 2023, 15:04https://www.lifo.gr/now/greece/ena-akom ... 1693666945Γαληνός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 21:07 Και η ΚΚΕ μάνα, μόλις είπε θα τον. Ψηφίσει στις επόμενες εκλογές!!
.
Δεν διαφωνώ. Και ποτέ κανένα ποτάμι (κόμμα) δεν είναι το ίδιο κλπ κλπPhilip Mortimer έγραψε: 03 Σεπ 2023, 21:52Τα πάντα ρεί και ουδέν μένειΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:50 Σε κάθε περίπτωση ο Κασσελάκης, είτε κερδίσει είτε όχι την προεδρία, θα γίνει αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ.
Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει όντως πλάκα η ροή.
Οπότε, κρατάμε το θετικό στοιχείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Σεπ 2023, 21:12θα τρωει την περιουσία του λες ε; χμμμ. Αυτά τα Αδυσώπητα ερωτήματα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:42 Ερώτημα αν υποθέσουμε θα εκλεγεί και τελικά δε θα είναι βουλευτής, ως αρχηγός της αξ. αντιπολίτευσης πέρνει κανένα φράγκο θεσμικά?
Η θα τρώει από την περιουσία του για 3-4 χρόνια μέχρι να γίνουν εκλογές?

- Τοξοβόλος_UK
Μου έστειλε πριν λίγο μήνυμα ένας φίλος μου εν πολλοίς άσχετος με πολιτικά και με ρωτάει πως να γραφτεί στον ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει Κασσελάκη.
Της πόπης γίνεται εκεί έξω με το φαινόμενο Κασσελάκης τελικά.
Από το blue oyster Ο φίλος?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Σεπ 2023, 22:26 Μου έστειλε πριν λίγο μήνυμα ένας φίλος μου εν πολλοίς άσχετος με πολιτικά και με ρωτάει πως να γραφτεί στον ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει Κασσελάκη.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
δεν επιτρέπεται. Θα σου πω μόνο αυτό. Πληρώνω 900 e μόνο σε δήμο για να αδειάζει έναν κάδο κάθε πέμπτη. Αυτές είναι οι υπηρεσίες που δέχομαι. τώρα θα πείτε ωχ στ αρχίδια μας ρε εξαρχίδη κλαίνε κι οι παντρεμένες. Θα έχετε όμως πολύ άδικο. εγώ έχω ανακαλύψει την σταδιακή σήψη και μάνα όπου ότι είχε απομείνει από την αποδεκατισμένη μασ κοινωνία αργά αργά διαλύεται. Εσείς μάλλον όχι.Philip Mortimer έγραψε: 03 Σεπ 2023, 21:54Κανονικά πόσο ήταν αν επιτρέπεται;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Σεπ 2023, 21:14 Μας αξίζει. Όλα μας αξίζουν. Δεν θα το πιάσουμε ποτέ. Ο άλλος αναρωτιέται αν θα τρώει την οικογενειακή περιουσία. Εγώ βλέπω ότι η ΔΕΗ μου ήρθε δυόμιση χιλιάρικά για τον Αύγουστο. Ήμουν κλειστός τον Αύγουστο. Α χα χα χα χα. Χαχαχα χαχαχα χα
- Philip Mortimer
Καλά το βλέπεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 22:02Δεν διαφωνώ. Και ποτέ κανένα ποτάμι (κόμμα) δεν είναι το ίδιο κλπ κλπPhilip Mortimer έγραψε: 03 Σεπ 2023, 21:52Τα πάντα ρεί και ουδέν μένειΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:50 Σε κάθε περίπτωση ο Κασσελάκης, είτε κερδίσει είτε όχι την προεδρία, θα γίνει αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ.
Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει όντως πλάκα η ροή.
Οπότε, κρατάμε το θετικό στοιχείο.![]()
Γενικά στην πολιτική πολλά πράγματα μπορείς να βρεις αστεία, ειδικά στον μικρόκοσμο της ελληνικής πολιτικής, η ουσία για εμένα είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα τις αλλαγές λιγότερο ή περισσότερο απότομες θα τις βρεις στα περισσότερα μεγάλα κόμματα σε βάθος χρόνου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση