!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εντιμότητα και ατιμία

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Εντιμότητα και ατιμία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Bazoomba έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:39 Ο μπιντες ειναι η οπτιμαλ λυση. Με ενα φσιτ εχεις καθαρισει απο επιμονες σκατουλες. Ειδικα για οσους εχουμε δασωδεις κωλοτριχες το χαρτι ειναι τουλαχιστον απαγορευτικο.
Γιατί όχι χαλάουα. και μάλιστα η χαλάουα μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με την ερωτική πράξη.

(Θα έπρεπε τα σεξ σοπς να πουλάνε και κερί αντί για βαζελίνη μόνο :p2: )
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Bazoomba έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:39 Ο μπιντες ειναι η οπτιμαλ λυση. Με ενα φσιτ εχεις καθαρισει απο επιμονες σκατουλες. Ειδικα για οσους εχουμε δασωδεις κωλοτριχες το χαρτι ειναι τουλαχιστον απαγορευτικο.
Σκέτη αηδία έχει καταντήσει το πχόρουμ... σας σιχάθηκα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Α κι συ δεν μπορείς τις τρίχες. Εμ γι αυτό λέω. Χαλάουα και μετά καθαρισμός όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο. Στιλπνό, καθαρό, φωτεινό κωλαράκι με αναπτυξιακή προοπτική.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Αγοράστε ενα ποποβρυσακι

Εικόνα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2023, 19:07 Α κι συ δεν μπορείς τις τρίχες. Εμ γι αυτό λέω. Χαλάουα και μετά καθαρισμός όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο. Στιλπνό, καθαρό, φωτεινό κωλαράκι με αναπτυξιακή προοπτική.
Το πρωτόκωλο θες να πείς, διορθώνω :003:
user0972003

Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:29
Isildur έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:11
Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:10 Και κάτι άλλο ρε βοσκέ. Με το πολύ χαρτί περιμένεις να καθαρίσει ο κώλος; Δεν πλενόμαστε και λιγάκι;
:smt023
Εμ! :102:
Εδώ λέμε να καταργήσουμε εντελώς το χαρτί και όλη δουλειά να είναι το ειδικό μπανιεράκι για αποσκατοποίηση. Δεν ξέρεις τι γοητεία μου ασκεί η εικόνα, να φεύγουν τα σκατά και να βλέπεις τα κιτρινωπά νερά σιγά σιγά να αποχρωματίζονται. Είναι ενθουσιασμός και τέρψη. Με αυτά μπορεί να ανθίσει το ενδιαφέρον ενός νέου για τη χημεία που όλοι την βρίσκουν δύσκολη.

Σημείωση: Το έξτρα μπανιεράκι είναι μούφα μεγαλοπιάσματος. Στην πραγματικότητα θα το κάνεις στην μπανιέρα που κάνουν μπάνιο όλοι. Απλά δεν θα το πεις σε κανέναν. :102:
Κάνεις κι ένα φσιτ μετά και το αφήνεις μέχρι να πλύνεις χέρια, δόντια, ό,τι άλλο και τέρμα. Εναλλακτικά ρίχνεις κάτω λίγο από το σαμπουάν τους και τρίβεις κυκλικά με το πόδι σου (οχτώ φορές) όλα τα σημεία και ξεβγάζεις.

Έχεις :
Καθαρή μπανιέρα :smt023
Αίσθημα καθαριότητας και θετική διάθεση
Στιλπνή καθαρή και όμορφη επιφάνεια κώλου (κι όχι αγριεμένη από αυτά τα εχθρικά υλικά όπως το χαρτί), που προσδίδει αυτοπεποίθηση συναρτήσει της προοπτικής να τύχει να βρεθείς κάποια στιγμή σε περιβάλλον κοντά στον μέλλοντα πρωθυπουργό μας. Χτυπάς και καμιά θεσούλα.

Αυτός είσαι, αυτόν τον χαοτικό αγάπησα, τι ήταν οι άλλες φιλοσοφίες που αράδιαζες? Εδώ αγνός καραμπαμπιζμός..το νιωσα στην καρδούλα μου μα τι κρίμα που θα χαθούμε...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

sharp έγραψε: 03 Σεπ 2023, 19:01
Συγνωμη, δεν ηξερα πως ησαστε Αννουλα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Τση τριχες του κωλου τις ξυριζουν μονο οσοι σκοπευουν να χωρεσουν πραγματα μεσα, εμεις οι ντουροι τις αφηνομε καγκελο για να αποφευγουμε ατυχηματα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

user έγραψε: 03 Σεπ 2023, 19:14
Isildur έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:11
:smt023
Εδώ λέμε να καταργήσουμε εντελώς το χαρτί και όλη δουλειά να είναι το ειδικό μπανιεράκι για αποσκατοποίηση. Δεν ξέρεις τι γοητεία μου ασκεί η εικόνα, να φεύγουν τα σκατά και να βλέπεις τα κιτρινωπά νερά σιγά σιγά να αποχρωματίζονται. Είναι ενθουσιασμός και τέρψη. Με αυτά μπορεί να ανθίσει το ενδιαφέρον ενός νέου για τη χημεία που όλοι την βρίσκουν δύσκολη.

Σημείωση: Το έξτρα μπανιεράκι είναι μούφα μεγαλοπιάσματος. Στην πραγματικότητα θα το κάνεις στην μπανιέρα που κάνουν μπάνιο όλοι. Απλά δεν θα το πεις σε κανέναν. :102:
Κάνεις κι ένα φσιτ μετά και το αφήνεις μέχρι να πλύνεις χέρια, δόντια, ό,τι άλλο και τέρμα. Εναλλακτικά ρίχνεις κάτω λίγο από το σαμπουάν τους και τρίβεις κυκλικά με το πόδι σου (οχτώ φορές) όλα τα σημεία και ξεβγάζεις.

Έχεις :
Στιλπνή καθαρή και όμορφη επιφάνεια κώλου (κι όχι αγριεμένη από αυτά τα εχθρικά υλικά όπως το χαρτί), που προσδίδει αυτοπεποίθηση συναρτήσει της προοπτικής να τύχει να βρεθείς κάποια στιγμή σε περιβάλλον κοντά στον μέλλοντα πρωθυπουργό μας. Χτυπάς και καμιά θεσούλα.

Αυτός είσαι, αυτόν τον χαοτικό αγάπησα, τι ήταν οι άλλες φιλοσοφίες που αράδιαζες? Εδώ αγνός καραμπαμπιζμός..το νιωσα στην καρδούλα μου μα τι κρίμα που θα χαθούμε...

Φιλόσοφος είναι η δεύτερη δουλειά μου. Αναγκάζομαι γιατί δε βγαίνω :-?
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Bazoomba έγραψε: 03 Σεπ 2023, 19:18
sharp έγραψε: 03 Σεπ 2023, 19:01
Συγνωμη, δεν ηξερα πως ησαστε Αννουλα.
Α και ρατσιστές από πάνω... όλο και καλύτερα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Bazoomba έγραψε: 03 Σεπ 2023, 19:19 Τση τριχες του κωλου τις ξυριζουν μονο οσοι σκοπευουν να χωρεσουν πραγματα μεσα, εμεις οι ντουροι τις αφηνομε καγκελο για να αποφευγουμε ατυχηματα.
Γδέρνουν την πόσθη και κολλάνε μύκητες. Αντικοινωνική συμπεριφορά.
user0972003

Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2023, 19:22
user έγραψε: 03 Σεπ 2023, 19:14

Έχεις :

Φιλόσοφος είναι η δεύτερη δουλειά μου. Αναγκάζομαι γιατί δε βγαίνω :-?
Τι να κάνεις δεν πειράζει, πάλι καλά που πρώτα πρώτα καταφέρνεις να κάνεις αυτό που αγαπάς, μη μιλάς καθόλου κι ευχαριστώ να λες :102:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μια φορά είχα πάει σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας και καταρεζιλεύτικα. Το θέμα ήταν η πολιτισμική μου καθυστέρηση.
Πήγα τουαλέτα για κακάκια, τελειώνω και κοιτάζω γύρω μου για χαρτί. Κοίταζα ώρα και δεν έβλεπα τίποτα. Το ´μονο που έβλεπα ήταν ένας πάκος με τετράγωνα άσπρα χαρτάκια αυτού του μεγέθους.

Εικόνα

ήταν πακεταρισμένα και καμιά διακοσαριά; πεντακοσαριά; Δεν ξέρω. Πάντως ήταν ένα μακρύ πακέτο. Σκεφτόμουν τι είναι αυτό το πράγμα και γιατί το έχουν. Όλα πρόδιδαν ότι είναι για τη χρηση που συζητάμε, αλλά πως ρε πούστη μου; Δεν καταλαβαίνω. Παίρνω μια χούφτα τέτοια λοιπόν τα τσαλακώνω, τα κάνω μια μάζα κι όπως μπορούσα σκουπίστηκα. Λέρωσα λίγο και το χέρι μου αλλά εντάξει σαπουνίστηκα μετά. Έκανα έξι εφτά τέτοιες προσπάθειες και όσο μπόρεσα καθαρίστηκα.

Δεν το ξανασκέφτηκα. Πάει πέρασε. Άλλο ένα παράξενο που περνάει από τη ζωή μας και δεν καταλάβαμε τι έγινε.

Την άλλη μέρα που το είχα ξεχάσει, ξαναπάω τουαλέτα και αμέριμνος χωρίς να κοιτάξω πριν έκατσα κατ ευθείαν. Κοιτάζω μετά και πάλι τα ίδια.
Τι γίνετεται ρες πούστη μου;
με τα πολλά πήγα στη ρεσεψιόν και ρώτησα. "Δεν έχει χαρτί η τουαλέτα όποτε πηγαίνω τους λέω. Αποκλείεται κύριε μου λέει, κάθε ώρα το ελέγχουμε αυτό. Λέω μπορείτε να μου δείξετε που είναι; Γιατί δεν το είδα πουθενά. Μα το έχουμε σε εμφανές σημείο μου λέει.
Τέλος πάντων πάμε μαζί στην τουαλέτα και μόλις μπαίνουμε μου δείχνει αυτά τα χαρτάκια που είπα. Ορίστε κύριε λέει.
Ε τι είναι αυτό του λέω. Να χαλάς όλο αυτό το πακέτο και να μην κάνεις δουλειά;

Χαμογέλασε. Α εσείς λοιπόν το τελειώσατε κι αναρωτιόμασταν; Αμέσως σφίχτηκε, συγνώμη αστειεύτηκα. Εννοείται ότι θα καταναλώνετε όσο θέλετε.
Αλλά προφανώς δεν είστε εξοικειωμένος με τον νέο τρόπο. θα σας δείξω λέει και αρχίζει

Κοιτάξτε. Παίρνετε ένα μόνο τέτοιο χαρτάκι και το διπλώνεται κατά αυτόν τον τρόπο

Εικόνα

κατόπιν. κόβουμε καμπυλοτρόπως ένα μικρό κομμάτι στο κέντρο. (Το έκοψε με το χέρι του. Εδώ το δείχνω με ψαλίδι για λόγους εγχειριδίου, αλλά με το χέρι γίνεται εννοείται. Έχω σημειώσει και με γραμμούλες το σημείο που θα κοπεί.

Εικόνα

Το κόβει και το χαρτάκι γίνεται έτσι

Εικόνα

Κρατάει στα δόντια του το μικρό κομμάτι, αυτό που έκοψε στο κέντρο και δημιούργησε τρύπα στο μεγάλο

και περνάει μέσα το μεσαίο του δάχτυλο

Εικόνα

Κάνει πως το βάζει στον πισινό του για να δείξει ότι είναι η στιγμή του καθαρίσματος. Φέρνει μπροστά ξανά το χέρι του και μαζεύει το χαρτάκι με τέτοιον τρόπο ώστε να μαζευτούν καλά τα κακά και μην διαφύγουν δεξιά αριστερά

Εικόνα

Βγάζει το χαρτάκι από το δάχτυλό του και το πετάει

Εικόνα

Παίρνει μετά το μικρό κομματάκι που κρατάει δαγκωμένο και καθαρίζει τα νύχια, κι ό,τι υπόλοιπο έχει μείνει.

Εικόνα

Και τέλος.
user0972003

Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2023, 20:10 Μια φορά είχα πάει σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας και καταρεζιλεύτικα. Το θέμα ήταν η πολιτισμική μου καθυστέρηση.
Πήγα τουαλέτα για κακάκια, τελειώνω και κοιτάζω γύρω μου για χαρτί. Κοίταζα ώρα και δεν έβλεπα τίποτα. Το ´μονο που έβλεπα ήταν ένας πάκος με τετράγωνα άσπρα χαρτάκια αυτού του μεγέθους.

Εικόνα

ήταν πακεταρισμένα και καμιά διακοσαριά; πεντακοσαριά; Δεν ξέρω. Πάντως ήταν ένα μακρύ πακέτο. Σκεφτόμουν τι είναι αυτό το πράγμα και γιατί το έχουν. Όλα πρόδιδαν ότι είναι για τη χρηση που συζητάμε, αλλά πως ρε πούστη μου; Δεν καταλαβαίνω. Παίρνω μια χούφτα τέτοια λοιπόν τα τσαλακώνω, τα κάνω μια μάζα κι όπως μπορούσα σκουπίστηκα. Λέρωσα λίγο και το χέρι μου αλλά εντάξει σαπουνίστηκα μετά. Έκανα έξι εφτά τέτοιες προσπάθειες και όσο μπόρεσα καθαρίστηκα.

Δεν το ξανασκέφτηκα. Πάει πέρασε. Άλλο ένα παράξενο που περνάει από τη ζωή μας και δεν καταλάβαμε τι έγινε.

Την άλλη μέρα που το είχα ξεχάσει, ξαναπάω τουαλέτα και αμέριμνος χωρίς να κοιτάξω πριν έκατσα κατ ευθείαν. Κοιτάζω μετά και πάλι τα ίδια.
Τι γίνετεται ρες πούστη μου;
με τα πολλά πήγα στη ρεσεψιόν και ρώτησα. "Δεν έχει χαρτί η τουαλέτα όποτε πηγαίνω τους λέω. Αποκλείεται κύριε μου λέει, κάθε ώρα το ελέγχουμε αυτό. Λέω μπορείτε να μου δείξετε που είναι; Γιατί δεν το είδα πουθενά. Μα το έχουμε σε εμφανές σημείο μου λέει.
Τέλος πάντων πάμε μαζί στην τουαλέτα και μόλις μπαίνουμε μου δείχνει αυτά τα χαρτάκια που είπα. Ορίστε κύριε λέει.
Ε τι είναι αυτό του λέω. Να χαλάς όλο αυτό το πακέτο και να μην κάνεις δουλειά;

Χαμογέλασε. Α εσείς λοιπόν το τελειώσατε κι αναρωτιόμασταν; Αμέσως σφίχτηκε, συγνώμη αστειεύτηκα. Εννοείται ότι θα καταναλώνετε όσο θέλετε.
Αλλά προφανώς δεν είστε εξοικειωμένος με τον νέο τρόπο. θα σας δείξω λέει και αρχίζει

Κοιτάξτε. Παίρνετε ένα μόνο τέτοιο χαρτάκι και το διπλώνεται κατά αυτόν τον τρόπο

Εικόνα

κατόπιν. κόβουμε καμπυλοτρόπως ένα μικρό κομμάτι στο κέντρο. (Το έκοψε με το χέρι του. Εδώ το δείχνω με ψαλίδι για λόγους εγχειριδίου, αλλά με το χέρι γίνεται εννοείται. Έχω σημειώσει και με γραμμούλες το σημείο που θα κοπεί.

Εικόνα

Το κόβει και το χαρτάκι γίνεται έτσι

Εικόνα

Κρατάει στα δόντια του το μικρό κομμάτι, αυτό που έκοψε στο κέντρο και δημιούργησε τρύπα στο μεγάλο

και περνάει μέσα το μεσαίο του δάχτυλο

Εικόνα

Κάνει πως το βάζει στον πισινό του για να δείξει ότι είναι η στιγμή του καθαρίσματος. Φέρνει μπροστά ξανά το χέρι του και μαζεύει το χαρτάκι με τέτοιον τρόπο ώστε να μαζευτούν καλά τα κακά και μην διαφύγουν δεξιά αριστερά

Εικόνα

Βγάζει το χαρτάκι από το δάχτυλό του και το πετάει

Εικόνα

Παίρνει μετά το μικρό κομματάκι που κρατάει δαγκωμένο και καθαρίζει τα νύχια, κι ό,τι υπόλοιπο έχει μείνει.

Εικόνα

Και τέλος.
Δεν υπάρχει κλαίω :smt005:

Ευτυχώς γελαω ακόμα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Γελάς με την πρόοδο; :smt017
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”