!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχετε όρεξη να αναπτύξετε θέμα εγκληματικότητας;

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Έχετε όρεξη να αναπτύξετε θέμα εγκληματικότητας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sharp έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:21 Ήξερα που θα καταλήξει η κουβέντα, γι΄αυτό δεν μετείχα αρχικά

Εάν διαφωνώ με τα επιστημονικά δεδομένα, τόσο το χειρότερο για την επιστήμη. :smt005:
Εσύ την πήγες εκεί με τη βλακεία που μετονομάζεις σε επιστήμη :102:

Είσαι επιστήμονας; Ξέρεις τι είναι;

Το ότι η παπαριά που παρέθεσες τυχαία ψάχνοντας μόνο ένα δευτερόλεπτο το αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει σχέση; ΟΧΙ
Το ότι δεν είπες καμιά ολοκληρωμένη άποψη το κατάλαβες; ΟΧΙ

Άστα τώρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sharp έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:21
Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:12

Θανατική ποινή. Εγώ νόμιζα ότι σκέφτεται και λίγο :102:
Εγώ νομίζω ότι σκέφτεται επαρκέστατα. Το αν εσύ θεωρείς "άνοιγμα σκέψης" το συντονισμό με τη γραμμικότητα της δικής σου άποψης, γιατί από την αρχή φαίνεται το που θες να καταλήξεις, είναι δικό σου θέμα.
Φαντάσου να μην ξέρει πού θέλει να καταλήξει όταν το έχει γράψει από την αρχή, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές
1. γονείς
2. εκπαιδευτικό σύστημα (κράτος κατ' επέκταση)
3. τηλεόραση (κράτος κατ' επέκταση)
4. αστυνομία και δικαστικό σύστημα (κράτος κατ' επέκταση)
Και το πρώτο σχόλιο μου στο θέμα ήταν αυτό:
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2023, 13:05
Για να αιτιολογηθεί το γεγονός θα πρέπει να υπάρχει μια στοιχειώδης γνώση του "εγκλήματος" γιατί δεν είναι όλα τα εγκλήματα ίδια.

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνω μια προσθήκη.

5. Δράστης

Γιατί για κάποιο λόγο, καθίσταται τυφλό σημείο στην εικόνα.
:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Και στο τέλος καταλήγουμε στις γνωστές βρισιές. Όσο βολευόμασταν ήμασταν ομιλητικοί και κόσμιοι.

Αυτό συμβαίνει και με την εγκληματικότητα. Όταν κάτι δεν με βολεύει προσπαθώ να το ανατρέψω δια της βίας.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 16:58

Κάποια άλλη ιδέα; :)
Εγώ νομίζω ότι σκέφτεται επαρκέστατα. Το αν εσύ θεωρείς "άνοιγμα σκέψης" το συντονισμό με τη γραμμικότητα της δικής σου άποψης, γιατί από την αρχή φαίνεται το που θες να καταλήξεις, είναι δικό σου θέμα.
Μαζέψτε απλά την καθυστεριά σας και το κόμπλεξ σας να καταστρέφετε ότι κάνει ο άλλος κι εσείς δεν μπορείτε. Αν γράφετε κάνενα σωστό σας το αναγνωρίζω. Αν αξιώνετε ότι θα απλώστε την τυρίλα του μυαλού σας κι ότι θα τις δεχτώ λάθος.

Σκέφτεται επαρκέστατα λέει το τυχάρπαστο κι αν τη ρωτήσεις τι πράγμα ειπώθηκε θα σου πει για τον Τσιτσιπά. :003:

Α και είσαι και πολύ σκουπίδι που έλεγες στην άλλη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και την ειρωνευόσουν. μα πολύ όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 03 Σεπ 2023, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sharp

Στην υπογραφή σου γράφεις ότι σού αρέσουν τα σκουπίδια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sharp έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:31 Και στο τέλος καταλήγουμε στις γνωστές βρισιές. Όσο βολευόμασταν ήμασταν ομιλητικοί και κόσμιοι.

Αυτό συμβαίνει και με την εγκληματικότητα. Όταν κάτι δεν με βολεύει προσπαθώ να το ανατρέψω δια της βίας.
Δεν σε έβρισε κανείς. Σου είπα απλά ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου και το παίζεις και καμπόσος. Ύβρης είναι αυτό που κάνετε εσείς. Που αλλοιώνετε την κουβέντα και λέτε ψέμματα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sharp έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:34 Στην υπογραφή σου γράφεις ότι σού αρέσουν τα σκουπίδια.
Τόσο μυαλό έχεις. Ξαναπροσπάθησε και ίσως καταλάβεις τι λέει η υπογραφή μου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sharp έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:24

Φαντάσου να μην ξέρει πού θέλει να καταλήξει όταν το έχει γράψει από την αρχή, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές
1. γονείς
2. εκπαιδευτικό σύστημα (κράτος κατ' επέκταση)
3. τηλεόραση (κράτος κατ' επέκταση)
4. αστυνομία και δικαστικό σύστημα (κράτος κατ' επέκταση)
Δεν υπάρχει περίπτωση μυαλά σαν τα δικά σας να καταλάβουν ότι δεν καταλήγεις έτσι σε συμπεράσματα κι ότι πιθανόν να μην καταλήξει μία κουβέντα ποτέ σε κάποιο συμπέρασμα. ούτε πρόκειται να καταλάβετε ότι οι κουβέντες δεν γίνονται για τα συμπεράσματα αλλά είναι δομές για περαιτέρω κουβέντες και πολυπλοκότερες δομές. Κι ότι το κέρδος από μία κουβέντα είναι οι πληροφορίες που εμφανίζονται, οι οπτικές, οι τρόποι σκέψης και οι αντιθέσεις για τα ζητήματα.

Ο καφενειακός τύπος όμως που θέλει να δει και μπάλα μετά κοιτάει να πει γρήγορα γρήγορα μια μαλακία ό χι για να τελειώνει η κουβέντα )Ποτέ δεν γινόταν κουβέντα όπως νόμιζε) αλλά για να νιώθει ότι κάλυψε το θέμα και να έχει την αίσθηση του ολοκληρωμένου έργου.

Αυτό ακριβώς κάνεις με το να λες τη μαλακία ότι ο άνθρωπος γεννιέται κι όλα τα άλλα {όπως πχ η κοινωνία αλλά και άλλα} είναι άξια ειρωνείας. Γι αυτό και είπες για κακούργα κοινωνία ειρωνικά.

Στα καπάκια πετάς και τη λέξη επιστήμη νομίζοντας ότι με κάποιον τρόπο θα έχει σοβαρή υπόσταση αυτό που λες. :102:
sharp

Tότε σε παρακαλώ μη με ταγκάρεις, εκτός αν έχεις ανάγκη να είσαι μόνον επιθετικός.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sharp έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:47 Tότε σε παρακαλώ μη με ταγκάρεις, εκτός αν έχεις ανάγκη να είσαι μόνον επιθετικός.
Αν έχω ανάγκη να σε ταγκάρω δηλαδή; :D

Δεν σε ταγκάρω. Και τώρα να δεν είμαι επιθετικός. Αλλά υπάρχει κι άλλο αρνητικό, εκτός από την επιθετικότητα, που έχει προηγηθεί. Σωστά;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Όποιος δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις του δάσκαλου, θα φοράει μια ταμπέλα που θα γράφει "είμαι τεντυμπόης κυρπαντέλος ανεπίδεκτος μάθησης".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:33 Α και είσαι και πολύ σκουπίδι που έλεγες στην άλλη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και την ειρωνευόσουν. μα πολύ όμως.
Δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο. :lol:

Μια φορά της είχα γράψει να καταψύξει τα ωάρια της για να μη χαθεί το είδος της. Κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι καν πού και πότε.

Και το κλείνω εδώ. Είπα ότι δεν θα ξανασχοληθώ αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συνεχώς τις ίδιες μαλακίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Σεπ 2023, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:09
Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:33 Α και είσαι και πολύ σκουπίδι που έλεγες στην άλλη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και την ειρωνευόσουν. μα πολύ όμως.
Εγώ έτσι κατάλαβα. Βάλε και το ότι αρνήθηκες να μου απαντήσεις όταν σε ρώτησα και μάλιστα με το γνωστό υφάκι, οπότε :102:
Συγνώμη τότε και άκυρο για το σκουπίδι. Παραμένουν όλα τα άλλα περί βλακείας ως προς τις απαντήσεις στο θέμα εδώ. :D
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:07 Όποιος δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις του δάσκαλου, θα φοράει μια ταμπέλα που θα γράφει "είμαι τεντυμπόης κυρπαντέλος ανεπίδεκτος μάθησης".

Να σου πω...!
:p2:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:09
Εγώ έτσι κατάλαβα. Βάλε και το ότι αρνήθηκες να μου απαντήσεις όταν σε ρώτησα και μάλιστα με το γνωστό υφάκι, οπότε :102:
Συγνώμη τότε και άκυρο για το σκουπίδι. Παραμένουν όλα τα άλλα περί βλακείας ως προς τις απαντήσεις στο θέμα εδώ. :D
Ρε Χαοτικέ, ειλικρινά την έχεις δει κηδεμόνας μου; Κάνε μου τη χάρη άνθρωπε μου. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”