!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
aspergillus

Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 15:54 Εξαρτάται τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκαν οι συγκεκριμένοι κακοποιοί: αν αποδείχτηκε πως ήταν δυνατό να συλληφθούν χωρίς να σκοτωθούν, τότε ενδεχομένως να έχουμε να κάνουμε με υπέρμετρη αστυνομική βία, κάτι για το οποίο πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιοι φορείς, όπως άλλωστε και στην περίπτωση του ομογενή. Συμφωνείς;
Τι να σου πω.
Μπερδεμένα πράγματα βλέπω εδώ μέσα και από αναρχοαριστερούς και από εθνικο-αγανακτισμένους.
Πριν λίγο καιρό οι δεύτεροι ήταν υπέρ των <<νοικοκυραίων>> που κλότσαγαν στο κεφάλι τον Κωστόπουλο επισημαίνοντας κάθε φορά το μαχαίρι,ενώ εδώ ο άλλος πυροβολούσε με πολεμικό αυτόματο όπλο και η λεπτομέρεια αυτή όχι μόνο δεν λαμβάνεται υπ'όψιν αλλά θεωρούν και ότι η αστυνομία ήταν υπέρμετρα βίαιη.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Pillars έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:04 Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας μιλά με μαθητές σε γιορτασμό εθνικής επετείου στην Βόρειο Ήπειρο.
:hebit: Λευτεριά! :hebit:
Τα παιδάκια..
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

aspergillus έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:22
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 15:54 Εξαρτάται τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκαν οι συγκεκριμένοι κακοποιοί: αν αποδείχτηκε πως ήταν δυνατό να συλληφθούν χωρίς να σκοτωθούν, τότε ενδεχομένως να έχουμε να κάνουμε με υπέρμετρη αστυνομική βία, κάτι για το οποίο πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιοι φορείς, όπως άλλωστε και στην περίπτωση του ομογενή. Συμφωνείς;
Τι να σου πω.
Μπερδεμένα πράγματα βλέπω εδώ μέσα και από αναρχοαριστερούς και από εθνικο-αγανακτισμένους.
Πριν λίγο καιρό οι δεύτεροι ήταν υπέρ των <<νοικοκυραίων>> που κλότσαγαν στο κεφάλι τον Κωστόπουλο επισημαίνοντας κάθε φορά το μαχαίρι,ενώ εδώ ο άλλος πυροβολούσε με πολεμικό αυτόματο όπλο και η λεπτομέρεια αυτή όχι μόνο δεν λαμβάνεται υπ'όψιν αλλά θεωρούν και ότι η αστυνομία ήταν υπέρμετρα βίαιη.
Δεν υπάρχουν αναρχοαριστεροί στο φόρουμ. Είναι απλά ψηφοφόροι του ποταμιού και του κιναλ που δηλώνουν αριστεροί.
Οι εθνικοαγανακτισμένοι από την άλλη πολλοί έχουν μετατραπεί σε κκε της δεξιάς. Θα σκίσουν τα καλτσόν τους για τον Β.Ηπειρώτη και θα κράξουν για τον Κουφοντίνα επειδή πήρε άδεια.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

aspergillus έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:22 Τι να σου πω.
ωραία. Πες τώρα και για τους αναρχοαριστερούς.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Καλά, να αφήσουμε λίγο στην άκρη τους κολλημένους και τους εγκάθετους και να συζητήσουμε τί σχέση θα μπορούσε να έχει η δολοφονία του Κατσίφα την δεδομένη χρονική στιγμή, σχετικά με τις εξελίξεις σε Βαλκάνια και Αιγαίο?
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Σουβλίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:23 Καλά, να αφήσουμε λίγο στην άκρη τους κολλημένους και τους εγκάθετους και να συζητήσουμε τί σχέση θα μπορούσε να έχει η δολοφονία του Κατσίφα την δεδομένη χρονική στιγμή, σχετικά με τις εξελίξεις σε Βαλκάνια και Αιγαίο?
Καμία?
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Εσένα σου φαίνεται λογικό να έχει κινητοποιηθεί όλη η επίλεκτη μονάδα της αλβανικής αστυνομίας με τους σκοπευτές για να πιάσουν έναν (1), γνωστό τους Βορειοπειρώτη, ο οποίος δεν τραυμάτισε στο ελάχιστο μάλιστα κανέναν (δεν συζητώ για το αν έκανε καλά που πήρε το όπλο, μπορει και να έκανε...) δηλαδή δείχνει οτι δεν είχε ανοίξει πυρ κατα ανθρώπων?

Πριν λίγο διάβασα, μπαι δε γουει, οτι ξαφνικά αυτό τον μήνα οι ΗΠΑ έδωσαν πράσινο φως στους αλβανούς του κοσσυφοπεδίου για τη δημιουργία τακτικού στρατού, με αμερικάνικο εξοπλισμό, δεν υπάρχει και αντίστοιχο νήμα να το βάλω, το βάζω εδώ. Φυσικά Σερβία και τα ρέστα διαμαρτύρονται..
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Οι γονεις του Κωνσταντινου κατεθεσαν σε αξιωματικους της ΕΛ.ΑΣ οτι η αλβανικη αστυνομια ειχε καλεσει το γιο της στο τμημα λιγες ημερες πριν την 28η.
Επιβεβαιωνεται λοιπον οτι ηταν στοχοποιημενος.
Το τραγικο ειναι οτι οι γονεις ελπιζουν σε κατι απο την ΕΛ.ΑΣ η οποια διοικειται απο συριζοσκυλα που πρωτα ετρεξαν κατ εντολη του Μαξιμου να σπιλωσουν τη μνημη του νεκρου με ψευδεις ειδησεις.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Nero

Σουβλίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:29 Εσένα σου φαίνεται λογικό να έχει κινητοποιηθεί όλη η επίλεκτη μονάδα της αλβανικής αστυνομίας με τους σκοπευτές για να πιάσουν έναν (1), γνωστό τους, Βορειοπειρώτη ο οποίος δεν τραυμάτισε στο ελάχιστο μάλιστα κανέναν (δεν συζητώ για το αν έκανε καλά που πήρε το όπλο, μπορει και να έκανε...) δηλαδή δείχνει οτι δεν είχε ανοίξει πυρ κατα ανθρώπων?

Πριν λίγο διάβασα, μπαι δε γουει, οτι ξαφνικά αυτό τον μήνα οι ΗΠΑ έδωσαν πράσινο φως στους αλβανούς του κοσσυφοπεδίου για τη δημιουργία τακτικού στρατού, με αμερικάνικο εξοπλισμό, δεν υπάρχει και αντίστοιχο νήμα να το βάλω, το βάζω εδώ. Φυσικά Σερβία και τα ρέστα διαμαρτύρονται..
Αρκετά λογικό δεδομένουν ότι ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ και δεν έδειχνε καμιά διάθεση να παραδοθεί ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει όι ήταν αποφασισμένος να πεθάνει η...δεν έχω καταλάβει ακριβώς πιο ήταν το εναλλακτικό σχέδιο πάντως ήταν οπλισμένος και με πρόθεση να δημιουργήσει επεισόδιο. Το πως τον ακινητοποίησαν,αν το εκτέλεσαν κλπ είναι θέματα αλλά όπως και να το κάνουμε,δε βλέπω γιατί θα έπρεπε γιατί θα μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η αλβανική αστυνομία δεν ήταν και πολύ τυπική ή δεν σεβάστηκε ανθρώπινα δικαιώματα ή ότι δεν είναι συνεργάσιμη μετά το περιστατικό.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όντως υπάρχει μια προσπάθεια να εμπλακεί το ελληνικό κράτος σε πράγματα που δεν έχει καμιά δουλειά και κανένα λόγο να εμπλακεί πέρα απο τα τυπικά και η οποία γίνεται από την οικογένεια του τύπου,θα τη θεωρήσω όμως κατανοητή γιατί είναι οικογένεια που θρηνεί. Αυτό που με ενοχλεί είναι η στάση των μμε(βλέπε άρθρο που έβαλα παραπάνω) μιας μερίδας πολιτών στην οποία απ'ότι καταλαβαίνω ανήκεις και εσύ και μερίδας τους πολιτικού κόσμου που πιέζουν προς την ίδια κατεύθυνση,ο καθένας για τους δικούς του λόγους
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Η πρώτη παράγραφος δεν με καλύπτει ως προς το μέγεθος της αστυνομικής δύναμης που βγήκε να τον συλλάβει, από ό,τι διάβασα, δεν είχε και πολλά μέρη να τρέξει να κρυφτεί και ένας με ένα όπλο εναντίων πόσης αστυνομικής δύναμης είναι αστείο να περιμένεις οτι θα καταφέρει να διαφύγει ή να πάει πολύ μακρυά. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ.
Εναλλακτικό σχέδιο, χμμ, ποιό λες να ήταν, εαν δεν υπήρχε συνοδεία μαζί του? Να καταλάβει μόνος του το χωριό και να το κηρύξει αυτόνομο?

Το ελληνικό κράτος εμπλέκεται από την στιγμή που αφορά θέμα της μειονότητας. Τώρα, σε τί βαθμό πρέπει να εμπλακεί μάλλον είναι η ερώτησή σου, οπότε ακούω το πώς το βλέπεις εσύ.
(επειδή λες για εμένα, εγώ γράφω καφενειακά σε ένα φόρουμ, ένα από αυτά που σκέφτομαι είναι οτι δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό να αφήνεται η αλβανική κυβέρνηση να κάνει λόγο για "εξτρεμιστές Έλληνες", οι ίδιοι τον φάγανε λές και επρόκειτο για κάποιον τέτοιον, σιγά που δεν θα γινόταν θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ...κατάλαβες τί θέλω να πω?)
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Σουβλίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:46 Η πρώτη παράγραφος δεν με καλύπτει ως προς το μέγεθος της αστυνομικής δύναμης που βγήκε να τον συλλάβει, από ό,τι διάβασα, δεν είχε και πολλά μέρη να τρέξει να κρυφτεί και ένας με ένα όπλο εναντίων πόσης αστυνομικής δύναμης είναι αστείο να περιμένεις οτι θα καταφέρει να διαφύγει ή να πάει πολύ μακρυά. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ.
Εναλλακτικό σχέδιο, χμμ, ποιό λες να ήταν, εαν δεν υπήρχε συνοδεία μαζί του? Να καταλάβει μόνος του το χωριό και να το κηρύξει αυτόνομο?
Το εναλλακτικο σχεδιο ηταν να μεινει εκει και να πεθανει εκει.
Ειχε ηδη φτασει πολυ μακρυα απο το χωριο αφου επεσαν οι πρωτοι πυροβολισμοι και ηταν πανευκολο να περασει στην Ελλαδα.
Ομως αποφασισε να γυρισει πισω και φυσικα γνωριζε τι τον περιμενε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Nero

Σουβλίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:46 Η πρώτη παράγραφος δεν με καλύπτει ως προς το μέγεθος της αστυνομικής δύναμης που βγήκε να τον συλλάβει, από ό,τι διάβασα, δεν είχε και πολλά μέρη να τρέξει να κρυφτεί και ένας με ένα όπλο εναντίων πόσης αστυνομικής δύναμης είναι αστείο να περιμένεις οτι θα καταφέρει να διαφύγει ή να πάει πολύ μακρυά. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ.

Το ελληνικό κράτος εμπλέκεται από την στιγμή που αφορά θέμα της μειονότητας. Τώρα, σε τί βαθμό πρέπει να εμπλακεί μάλλον είναι η ερώτησή σου, οπότε ακούω το πώς το βλέπεις εσύ.
(επειδή λες για εμένα, εγώ γράφω καφενειακά σε ένα φόρουμ, ένα από αυτά που σκέφτομαι είναι οτι δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό να αφήνεται η αλβανική κυβέρνηση να κάνει λόγο για "εξτρεμιστές Έλληνες", οι ίδιοι τον φάγανε λές και επρόκειτο για κάποιον τέτοιον, σιγά που δεν θα γινόταν θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ...κατάλαβες τί θέλω να πω?)
Μα ήταν εξτρεμιστής. Ήταν ένας τύπος που υποστήριζε ξεκάθαρα αποσχιστικό κίνημα στην Αλβανία και βγήκε με το καλάσνικοφ προσπαθώντας να υποστηρίξει τον σκοπό του,το τι ακριβώς σχεδίαζε σου είπα ήδη ότι δεν το καταλαβαίνω και δεν είμαι σίγουρος αν το καταλάβαινε και ο ίδιος. Ήταν ακραίος και βαριά οπλισμένος με απροσδιόριστους και διάθεση να πεθάνει. Με ρωτάς πάλι για τη στάση της Αλβανικής αστυνομίας για την οποία εξηγήθηκα ήδη και όσον αφορά τη στάση της ελ πολιτείας επίσης έχω εξηγήσει τη θέση μου: η τυπική διαδικασία που ακολουθείται σε περίπτωση που Έλληνας πολίτης πεθάνει στο εξωτερικό υπο αμφίβολες συνθήκες χωρίς πολιτικές φανφάρες και υστερίες
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Άρα έχουμε κάποιον μόνο του που διέφυγε στα βουνά χωρίς προοπτική ούτε στην Ελλάδα να μπει ούτε να μπορεί να γυρίσει πίσω ( να γυρίσει ζωντανός χωρίς να πετάξει το όπλο) ούτε να μπορει να απειλήσει κανέναν και να κινδυνεύσει η ζωή κανενός πολίτη (όπως ακριβώς δεν κινδύνευσε και δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε όσο ήταν μέσα στο χωριό)

εντιτ: οπότε Νερο, αν ισχύουν τα παραπάνω, ποιός τράβηξε και πόσο το θέμα στα άκρα, ο μακαρίτης, οι Έλληνες ή οι Αλβανοί?
Nero

Σουβλίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:58 Άρα έχουμε κάποιον μόνο του που διέφυγε στα βουνά χωρίς προοπτική ούτε στην Ελλάδα να μπει ούτε να μπορεί να γυρίσει πίσω (ζωντανός) ούτε να μπορει να απειλήσει κανέναν και να κινδυνεύσει η ζωή κανενός πολίτη (όπως ακριβώς δεν κινδύνευσε και δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε όσο ήταν μέσα στο χωριό)
Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως δουλεύουν σε πολλούς ανθρώπους οι ιδεολογικές του πεποιθήσεις(χωρίς να έχει σημασία που τοποθετούνται στο υποτιθέμενο φάσμα ή στο θρησκευτικό τέλος πάντων) που κλειδώνει στο μυαλό τους απο οποιαδήποτε απειλή που μπορεί να βάλλουν αυτά τα core beliefs και τους κάνει να δικαιολογούν τα πάντα για μη χρειαστεί να τα μεταβάλλουν έστω και λίγο,εν προκειμένω ψάχνει δικαιολογίες να πατήσεις για μην δεχτείς ότι ένας Έλληνας εθνικιστής μπορεί να είναι ακραίος και επικίνδυνος. Μου είναι πραγματικά μυστήριο
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί εμένα αυτό με νοιάζει:
επικίνδυνος για ποιόν?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές