!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Τοξοβόλος_UK
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Αγις έγραψε: 02 Σεπ 2023, 18:43 Αξιολυπητα κακος ηθοποιος -μηδενικο ταλεντο - οσοι του εδωσαν το ρολο κ τον προετοιμασαν για την εμφανιση του στο σανιδι - εκαναν μεγαλη μαλακια
Ο πρόεδρος του Σύριζα τυγχάνει να είναι αρχηγός της αξιωματικός αντιπολιτευσης. Μπορεί να γίνει ένας μη βουλευτής αρχηγός αξιωματικης αντιπολιτευσης?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τοξοβόλος_UK
Ναι, δεν υπάρχει κώλυμα.zteo έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:14 Ο πρόεδρος του Σύριζα τυγχάνει να είναι αρχηγός της αξιωματικός αντιπολιτευσης. Μπορεί να γίνει ένας μη βουλευτής αρχηγός αξιωματικης αντιπολιτευσης?
Επίσης υπάρχει τρόπος να γίνει Βουλευτής αν θέλει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN
Ναι θα παραιτηθούν 6 άτομα από ψδ επικρατειας για να γίνει ο Στέφανος βουλευτής. Μεγάλη φαντασία έρχεται.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:21Ναι, δεν υπάρχει κώλυμα.zteo έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:14 Ο πρόεδρος του Σύριζα τυγχάνει να είναι αρχηγός της αξιωματικός αντιπολιτευσης. Μπορεί να γίνει ένας μη βουλευτής αρχηγός αξιωματικης αντιπολιτευσης?
Επίσης υπάρχει τρόπος να γίνει Βουλευτής αν θέλει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τοξοβόλος_UK
Διάβασε το άρθρο του CNNzteo έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:51
Ναι θα παραιτηθούν 6 άτομα από ψδ επικρατειας για να γίνει ο Στέφανος βουλευτής. Μεγάλη φαντασία έρχεται.
ΣΥΡΙΖΑ: Το νομικό τρικ που επιτρέπει στον Κασσελάκη να γίνει βουλευτής «από το παράθυρο»
https://www.cnn.gr/politiki/story/37983 ... -parathyro
- Highlander
o μπαμπατσιπρ ειναι αυτός;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
πω ρε μαν πραγματικά. Ρεμπελ βεβαια.
#Dwarven Blacksmith
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Highlander
Μακάρι να βγει ο Κασ
Κασ Αριστερά
Κασ Δεξια
ΝΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Κασ Αριστερά
Κασ Δεξια
ΝΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όπως έγινε ο Ανδρουλάκης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.Θα ορίσει κάποιο δικό του στη βουλή για να μιλάει.Το θέμα βέβαια είναι ποιός θα είναι ο δικός του διότι ο Ανδρουλάκης ήταν χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και είχε εκεί μέσα δικούς του.zteo έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:14 Ο πρόεδρος του Σύριζα τυγχάνει να είναι αρχηγός της αξιωματικός αντιπολιτευσης. Μπορεί να γίνει ένας μη βουλευτής αρχηγός αξιωματικης αντιπολιτευσης?
- Highlander
Σε περίπτωση που εκλεγεί ο κασσελακης μπορει να γίνει βουλευτής εάν παραιτηθεί ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείαςπατησιωτης έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:34Όπως έγινε ο Ανδρουλάκης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.Θα ορίσει κάποιο δικό του στη βουλή για να μιλάει.Το θέμα βέβαια είναι ποιός θα είναι ο δικός του διότι ο Ανδρουλάκης ήταν χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και είχε εκεί μέσα δικούς του.zteo έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:14 Ο πρόεδρος του Σύριζα τυγχάνει να είναι αρχηγός της αξιωματικός αντιπολιτευσης. Μπορεί να γίνει ένας μη βουλευτής αρχηγός αξιωματικης αντιπολιτευσης?
Ο Πολάκης δεν κάνει;πατησιωτης έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:34Όπως έγινε ο Ανδρουλάκης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.Θα ορίσει κάποιο δικό του στη βουλή για να μιλάει.Το θέμα βέβαια είναι ποιός θα είναι ο δικός του διότι ο Ανδρουλάκης ήταν χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και είχε εκεί μέσα δικούς του.zteo έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:14 Ο πρόεδρος του Σύριζα τυγχάνει να είναι αρχηγός της αξιωματικός αντιπολιτευσης. Μπορεί να γίνει ένας μη βουλευτής αρχηγός αξιωματικης αντιπολιτευσης?
- Τοξοβόλος_UK
Θα έχει αναπόφευκτες πιέσεις ο Όθωνας Ηλιόπουλος να το πράξει από όλο τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Κασσελάκης τότε θα είναι με τη βούλα αρχηγός.Highlander έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:36
Σε περίπτωση που εκλεγεί ο κασσελακης μπορει να γίνει βουλευτής εάν παραιτηθεί ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας
Βλέπουμε φυσικά μέχρι τότε αλλά πιστεύω θα γίνει έτσι και θα μπει στη Βουλή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση