Μη μιλάς για τσαλίμια γιατί εκτίθεσαι πολύ. Σε σένα δεν βάζει κανείς διαγώνισμα γιατί είναι δεδομένο ότι δεν ξέρεις να γράψεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:38Αργά θυμήθηκες την επεξήγηση για τα γονίδια.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:27Καλά το θέμα το άνοιξα κι όπου πάει. Τι να κάνουμε; Δεν νιώθω ότι είμαστε κάποια επιτροπή που θα πα´ρει αποφάσεις.
Ό,τι συμπεράσματα βγουν.
Για να σου λυθρί κι απορία, δεν είπα εγώ ότι είναι θέμα γονιδίων ο εγκληματίας ή η εγκληματική συμπεριφορά. Είπα ¨όσο για τα γονίδια που λέτε, ότι παίζουν ρόλο.....![]()
Αντιθέτως, εστίασες στο να μου κάνεις παρατηρήσεις και να ζητάς επεξηγήσεις, παρά την προσπάθεια μου να εστιάσω στο θέμα, από την τρίτη σελίδα του θέματος.
Οπότε, άσε τα ετεροχρονισμένα τσαλίμια δάσκαλε που δίδασκες δημιουργικότητακαι άντε να δώσεις οδηγίες ή να βάλεις διαγώνισμα σε άλλα μαθητούδια.
Κοίτα να ασχοληθείς με την ομοφοβία σου γιατί η εποχή έχει αλλάξει και οι μισανθρωπικές σας δηλώσεις είναι πλέον ποινικά κολάσιμες.
Ο μόνος λόγος που σου απαντώ είναι επειδή το νήμα είναι σχετικό κι έχει να κάνει με ανατροφή, μαθησιακή δυσκολία, διαταραχή και παιδεία. Πάσχετε σε όλα.
Και μη θεωρείς ότι ήθελα να απαντήσω σε σένα. Ήθελα να φανεί αφού αναφέρθηκε και είναι ορατό, ότι είναι λάθος να πιάσει κανείς το γονιδιακό ως αιτία.