Σκούζνι οι λαντλορντς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
ΠΟΜΙΔΑ: Καταστροφικά τα μονομερή μέτρα κατά της βραχυχρόνιας μίσθωσης – Τεράστια ζημιά στα δημόσια έσοδα
Σκούζνι οι λαντλορντς
Σκούζνι οι λαντλορντς
Εφιαλτικές αυξήσεις στα ενοίκια ακόμα και στις… ”οικονομικές περιοχές”.
Το κόστος στέγασης έχει γίνει δυσβάσταχτο:
Το κόστος στέγασης έχει γίνει δυσβάσταχτο:
- EKPLIKTIKOS
Σοκ, οι συνιδιοκτητες θα έχουν λόγοDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2023, 13:11Το δικαίωμα των γενικών συνελεύσεων των πολυκατοικιών να αποφασίζουν αν θα επιτρέψουν τη βραχυχρόνια μίσθωση, όταν αυτή δεν απαγορεύεται από τον κανονισμό, θα μεταβάλει τις συνελεύσεις σε ‘πυγμαχικά ριγκ’, κάτι που δεν χρειάζεται η ελληνική κοινωνία».
-
talaipwros
Πουλάνε τα σπίτια οι landlords με αποτελεσμα να μην χτίζονται καινούργια σπιτια και να ανεβαίνουν τα νοικιαDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Αύγ 2023, 22:23 Το ότι δεν χτίζονται σπίτια δηλαδή δεν σας προβληματίζει καθόλου;
Εμένα αυτό δεν μου λέει φούσκα, μου λέει πρόβλημα προσφοράς.
Ταλ μια απαντήση στο θέμα των ev
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
talaipwros
Καλα ας μην παει 10 ευρω, ας παει 8
Στο μεταξυ τα μετρα αν παρθούν θα ειναι με 4-5 χρονια καθυστερηση απο την υπολοιπη Ευρωπη και πολύ πιο λάιτ απο αυτο που σκοπευει να τους φορεσει η Κομισιον απο του χρονου.
Το έχεις βάλει σε τρολ μοντ το θέμα; για να ξέρω δλδ, διότι στο γραπτό δε φαίνεται.
Κοίτα σου έχω ξαναπεί, ξεφεύγεις,
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
η Αθήνα έχει 200.000 άδεια διαμερίσματα ...δεν φταίει κανένα airbnp πέρα από ελάχιστες περιοχές...Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Αύγ 2023, 22:23 Το ότι δεν χτίζονται σπίτια δηλαδή δεν σας προβληματίζει καθόλου;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έτσι ακριβώς. και πολύ αργήσανε οι βλάκες που κυβερνούνfoscilis έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:43Στο μεταξυ τα μετρα αν παρθούν θα ειναι με 4-5 χρονια καθυστερηση απο την υπολοιπη Ευρωπη και πολύ πιο λάιτ απο αυτο που σκοπευει να τους φορεσει η Κομισιον απο του χρονου.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Είναι άδεια είτε επειδή χρειάζονται ανακαίνιση, είτε επειδή οι ιδιοκτήτες απλά δεν θέλουν, είτε ονειρεύονται μεγαλύτερα ενοίκια. Σε κάθε περίπτωση, χρειαζόμαστε περισσότερα σπίτια στην αγορά για να πέσουν οι τιμές. Δεν μιλάω για airbnb στο ποστ που παρέθεσες.nostromos έγραψε: 02 Σεπ 2023, 22:06η Αθήνα έχει 200.000 άδεια διαμερίσματα ...δεν φταίει κανένα airbnp πέρα από ελάχιστες περιοχές...Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Αύγ 2023, 22:23 Το ότι δεν χτίζονται σπίτια δηλαδή δεν σας προβληματίζει καθόλου;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πόσα ήταν κατά μέσο όρο τα άδεια διαμερίσματα τα προηγούμενα χρόνια;nostromos έγραψε: 02 Σεπ 2023, 22:06η Αθήνα έχει 200.000 άδεια διαμερίσματα ...δεν φταίει κανένα airbnp πέρα από ελάχιστες περιοχές...Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Αύγ 2023, 22:23 Το ότι δεν χτίζονται σπίτια δηλαδή δεν σας προβληματίζει καθόλου;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Με κλιμακωτό ενφια+μπόνους για άδειο σπίτι αυτό δε θα συνέβαινεnostromos έγραψε: 02 Σεπ 2023, 22:06η Αθήνα έχει 200.000 άδεια διαμερίσματα ...δεν φταίει κανένα airbnp πέρα από ελάχιστες περιοχές...Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Αύγ 2023, 22:23 Το ότι δεν χτίζονται σπίτια δηλαδή δεν σας προβληματίζει καθόλου;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Είναι ξεκάθαρα πρόβλημα προσφοράς το οποίο οφείλεται στους χαμηλούς μισθούς. Με μέσο μισθό 1000-1200 ευρώ δεν μπορεί κανείς να δανειστεί για να αγοράσει νεόδμητο και να αυξηθεί η προσφορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
-
- 9 Απαντήσεις