omg kai 3 lol έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:17
κατσε να δεις με την Λιθουανια που εχει ποιοτικοτερους παικτες τι εχει να γινει.. οτι επαθε η Ν.Ζηλανδια με εμας θα το παθουμε την Παρασκευη εμεις, 25-30 λεπτα μας δινω να ειμαστε κοντα στο σκορ,
γιαυτο το μπασκετ ειναι δικαιοτερο απτο ποδοσφαιρο, ακομα και αβαντζο 15-20 ποντους να εχεις αμα δε μπορεις να υποστηριξεις τη διαφορα με το ασταματητο πανω-κατω μεχρι τελους θα χασεις... τα παιχνιδια πλεον δε ληγουν στους 60 ποντους, ουτε με κατενατσιο με 11 πισω απο τη σεντρα και κοντρα επιθεση για το μισο 0
nowhere έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:39
εντωμεταξύ αυτός οι παπαγιάννης παιζει 20-25 λεπτά και είναι λες και πατάει το κουμπί στο εργοστάσιο 10 ώρες.βαριέται και να σαπίσει,απίστευτος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
πότε ο γιάννης δεν μπορεί πότε ο κώλος του πονεί
ρε πστ μου, οι μπακς φορτώθηκαν τον θανάση επειδή παίζει ο γιάννης, εμείς γιατί τον φορτωθήκαμε αφού δεν παίζει ούτε ο γιάννης πια?
Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2023, 18:06
πότε ο γιάννης δεν μπορεί πότε ο κώλος του πονεί
ρε πστ μου, οι μπακς φορτώθηκαν τον θανάση επειδή παίζει ο γιάννης, εμείς γιατί τον φορτωθήκαμε αφού δεν παίζει ούτε ο γιάννης πια?
τα παραπονα σου στην πρεσβεια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
vantono έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:41
Α μουχρίτσα, έπαιζαν ριαλ στην πρωτη περιοδο και μετά αποφάσισαν ξαφνικά να παίξουν φέηκ ε, για να χάσουν τη νικη. Δεν την ηθελαν ε?
εξαντληθηκαν οι δυο chad που επαιζαν μονοι τους αμυνα προχω μου
Ε, οταν δεν εχεις επαρκές και κατάλληλο ροστερ για να το υποστηρίξεις σωστά το ρίαλ, δάσκαλε, δεν παίζεις ρίαλ.
δεν επαιξαν σημερα ριαλ στο 2ο προχω μου