ναι, περίμενε, ετοιμάζουν αντι ιμπεριαλιστική πορεία στη ρωσική πρεσβεία απο ώρα σε ώραnowhere έγραψε: 01 Σεπ 2023, 08:28 κάτι άσχετο.πως βλέπει το κόμμα την διείσδυση της ρωσίας στην αφρική?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
https://twitter.com/skasselakis/status/ ... ffKiQ&s=19micmic έγραψε: 01 Σεπ 2023, 08:34Απάντησε για το "δάνειο με προσωπική εγγύηση"; Για μένα αυτή είναι η σοβαρή μαλακία που έχει πει και από μόνη της τον κάνει εντελώς καραγκιόζη. Ας είναι εφοπλιστής, ας είναι και ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Αλλά μη μου λες τόσο χοντρή μαλακία τόσο νωρίς. Άστην τουλάχιστον για αργότερα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ωραίος τύπος, μακάρι να ξεστραβωθούν οι συριζαίοι και να τον εκλέξουν.
Γαληνός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 08:56https://twitter.com/skasselakis/status/ ... ffKiQ&s=19micmic έγραψε: 01 Σεπ 2023, 08:34Απάντησε για το "δάνειο με προσωπική εγγύηση"; Για μένα αυτή είναι η σοβαρή μαλακία που έχει πει και από μόνη της τον κάνει εντελώς καραγκιόζη. Ας είναι εφοπλιστής, ας είναι και ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Αλλά μη μου λες τόσο χοντρή μαλακία τόσο νωρίς. Άστην τουλάχιστον για αργότερα.
Σε καλύπτει αυτή η απάντηση; Ας υποθέσουμε ότι όντως παίρνει ένα δάνειο σαν αυτό που θα έδινε η οποιαδήποτε τράπεζα στον οποιοδήποτε είχε την μέχρι τότε οικονομική του επιφάνεια. Ας υποθέσουμε επίσης ότι φτιάχνει μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία ναυτιλιακών χρωμάτων μέσα σε 3 χρόνια επειδή είναι γαμάτος επενδυτής. Από εκεί μέχρι να γίνει ιδιοκτήτης πλοίου επειδή "έπεισε μια χρηματιστηριακή" να επενδύσει σ'αυτόν υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό. Μια χρηματιστηριακή/επενδυτική άντε να τον κάνει διαχειριστή/διευθυντή/πρόεδρο επειδή πίστεψε στις ικανότητές του. Αλλά πλοιοκτήτης έτσι δεν γίνεσαι. Νομίζω ότι το δούλεμα συνεχίζεται.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Τοξοβόλος_UK
Isildur έγραψε: 01 Σεπ 2023, 07:58
Όσο εσύ γουστάρεις αγοράκια, άλλο τόσο εγώ είμαι μέλος του εργατικού κόμματος του Κογκό...
Ότι είμαι στρέητ έτσι που το παίζω γκέι ένα πράγμα ε?
Τι νομίζεις είναι μαρή ο σεξουαλικός προσανατολισμός? Οτι σχετίζεται κάπως με την συμπεριφορά? Τι στερεοτυπικές παπάτζες ακούμε πρωινιάτικο.
- Τοξοβόλος_UK
Πωωωωω ακούστε Τζουμάκα ΣΚΑΙ τώρα
Πωωω το τερμάτισε. Μόνο που δεν έβρισε τον Κασσελάκη, λέει ΟΥΦΟ όσους θα τον ψηφίσουν και ξεκαρδίστηκε όταν του έλεγαν οτι ο Κασσελάκης μιλάει για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς.
Μιλάμε αγοραία εμπάθεια τύπου τρούμπας λολ
Πωωω το τερμάτισε. Μόνο που δεν έβρισε τον Κασσελάκη, λέει ΟΥΦΟ όσους θα τον ψηφίσουν και ξεκαρδίστηκε όταν του έλεγαν οτι ο Κασσελάκης μιλάει για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς.
Μιλάμε αγοραία εμπάθεια τύπου τρούμπας λολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 01 Σεπ 2023, 09:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταυτόχρονα είναι και η μοναδική συνεπής αριστερομαλακια που είπε , ανάλογη με το όλοι στα πανεπιστήμια του ΠΑΣΟΚ, και 2400 ευρώ κατώτερος μισθός του ΚΚΕ. Εντάξει αριστερός είναι κατά βάθος, σιγουρευτήκαμε τελικά. Θα πηγαίνουμε στην τράπεζα και θα λέμε, ρε μάγκες δώστε μου μερικά εκατομμύρια να πάρω ένα ξενοδοχείο και σας εγγυώμαι στην ψυχή της γιαγιάς μου ότι θα τα επιστρέψω.micmic έγραψε: 01 Σεπ 2023, 08:34Απάντησε για το "δάνειο με προσωπική εγγύηση"; Για μένα αυτή είναι η σοβαρή μαλακία που έχει πει και από μόνη της τον κάνει εντελώς καραγκιόζη. Ας είναι εφοπλιστής, ας είναι και ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Αλλά μη μου λες τόσο χοντρή μαλακία τόσο νωρίς. Άστην τουλάχιστον για αργότερα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
σανεπικοινωνιολόγος θεωρώ ότι είναι λάθος που είναι τόσο στατικός στα τελευταία βίντεο.θα πρότεινα στο επόμενο να μην αφήσει τίποτα αναπάντητο διασχίζοντας μια λαική με μονόκυκλο.έχω στο μυαλό μου όλα τα πλάνα,ζογκλάρισμα πορτοκαλιών,δάγκωμα μήλου που πιάνει στον αέρα από γελαστό ριτιδιασμένο αγρότη,χάι φαίβ με την γριούλα που πουλάει σκόρδα στη γωνία,θα είναι σούπερ
nowhere έγραψε: 01 Σεπ 2023, 09:38 σανεπικοινωνιολόγος θεωρώ ότι είναι λάθος που είναι τόσο στατικός στα τελευταία βίντεο.θα πρότεινα στο επόμενο να μην αφήσει τίποτα αναπάντητο διασχίζοντας μια λαική με μονόκυκλο.έχω στο μυαλό μου όλα τα πλάνα,ζογκλάρισμα πορτοκαλιών,δάγκωμα μήλου που πιάνει στον αέρα από γελαστό ριτιδιασμένο αγρότη,χάι φαίβ με την γριούλα που πουλάει σκόρδα στη γωνία,θα είναι σούπερ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
ΟΚ μπούμπη, ό,τι πεις.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 01 Σεπ 2023, 09:20Isildur έγραψε: 01 Σεπ 2023, 07:58
Όσο εσύ γουστάρεις αγοράκια, άλλο τόσο εγώ είμαι μέλος του εργατικού κόμματος του Κογκό...
Ότι είμαι στρέητ έτσι που το παίζω γκέι ένα πράγμα ε?
Τι νομίζεις είναι μαρή ο σεξουαλικός προσανατολισμός? Οτι σχετίζεται κάπως με την συμπεριφορά? Τι στερεοτυπικές παπάτζες ακούμε πρωινιάτικο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Τυχαία η επιλογή λέξεων, έτσι;nowhere έγραψε: 01 Σεπ 2023, 08:28 κάτι άσχετο.πως βλέπει το κόμμα την διείσδυση της ρωσίας στην αφρική?
έτσι πιστεύω αλλά μου πέρασε και μένα αυτή η σκέψη.αν δεν την παίξει ο έκτορας είμαστε οκ
Ο Έκτορας θα την παίξει και μόνο που υπάρχουν οι λέξεις "διείσδυση" και "Αφρική" στην ίδια πρόταση.nowhere έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:23 έτσι πιστεύω αλλά μου πέρασε και μένα αυτή η σκέψη.αν δεν την παίξει ο έκτορας είμαστε οκ
Αν δεν κανω λαθος εδωσε στην δημοσιοτητα τον διαλογο με τον διευθυντη της τραπεζας:
-Θα αποπληρωσεις το δανειο στην ωρα του;
-Στο σταυρο που σας κανω.
-Δεν αρκει αυτο.
-Να πεθανει ο Λενιν αν δεν το κανω.
-Εκλεισε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
A, και να μην ξεχάσω και την κωλοτούμπα στην "εξήγηση": Πήρε το δάνειο από την "αναπτυξιακή τράπεζα των ΗΠΑ" η οποία "εγγυήθηκε το δάνειο στην τράπεζα που του το έδωσε", "μαζί με την προσωπική του εγγύηση". Από την σκέτη "προσωπική εγγύηση" πήγαμε σε "προσωπική εγγύηση + Αναπτυξιακή τράπεζα των ΗΠΑ".
Έβγαλα τα συμπεράσματά μου, παπατζής είναι.
Έβγαλα τα συμπεράσματά μου, παπατζής είναι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση