Τί λες ρε αρχιψεύταρε;Saturn έγραψε: 31 Αύγ 2023, 14:56Καθόλου δεν ψεύδομαι, ίσα ίσα που εσύ πας να παραπλανήσεις ή δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις αυτό που σου λένε, οτι ΗΔΗ η Ιερά Σύνοδος, διαχρονικά, δηλαδή παραπάνω από μία φορά, έχει αποφανθεί για το θέμα, σε κάθε περαιτέρω συζήτηση και δήλωση οτι δεν έχει βγει απόφηαση επ αυτού, μέσα από τους Αρχιερείς, έρχεται σε αντίθεση με τον εαυτό της.Nandros έγραψε: 31 Αύγ 2023, 14:51Επί του θέματος της εκδόσεως των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, εξετάσασα την από 26.7.2023 αναφορά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, συστήνει τόσο στον Ιερό Κλήρο, όσο και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα την αποφυγή δημόσιων τοποθετήσεων ή και παρακινήσεων σε διχαστικές ενέργειες ή διαμαρτυρίες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της υπεύθυνης θέσης εκ μέρους της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.Saturn έγραψε: 31 Αύγ 2023, 14:32 Γιατί χτυπάς κεφαλάκια σα χάνος και μου παραθέτεις συνέχεια άσχετα πράγματα;
Με ανέφερες σε σχολιασμό και σου απάντησα ποιοί κυβερνάνε αυτή τη χώρα, στο 41τακατο να ζητάς τα ρέστα για ό,τι σου συμβαίνει
Αλλά δεν είσαι και ενήμερος, όταν αναφέρεσαι στα της εκκλησίας, εγώ που κοίταξα όμως είδα οτι διαχρονικά η Ιερά Σύνοδος σε δυο πράγματα έχει σταθεί απέναντι σχετικά με τις ταυτότητες:
α)για τον λεγόμενο 666
β)για την λεγόμενη ηλεκτρονική διακυβέρνηση δηλαδη καρτα πολίτη η οποία , όπως και πάει να γίνει τώρα, καταργεί δυνητικά πολιτικές ελευθερίες, δικαιώματα και υποχρεώσεις
Είναι οι σημερινές ταυτότητες κάρτα του πολίτη, υπο αυτή την έννοια; Δεν νομίζω
https://www.messinialive.gr/ekklisia-ti ... s-synodou/
ΔΕΝ έχει βγάλει ακόμα απόφαση και εσύ ψεύδεσαι.
ΔΕΝ τολμούν να βγάλουν απόφαση, ΔΕΝ τολμούν να πάρουν θέση.
.
Επειδή εσύ δείχνεις να τα κατέχεις τα εκκλησιαστικά,, πρόσεξε αυτό το σημείο που σου λέω λίγο καλύτερα
![]()
Η είδηση είναι πριν 5-6 μέρες το μεγεθυμένο και συνεχίζεις να γράφεις τις παπαριές σου.
Και εδώ https://www.ekklisiaonline.gr/nea/giati ... limatismo/ φαίνεται γιατί δεν παίρνουν απόφαση.
Προσπαθούν να ικανοποιήσουν και Έλληνες και Τρώες, αλλά αυτό δεν γίνεται.
.