ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2023, 15:43
Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2023, 15:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2023, 15:37
Για ποιον; Για σένα σαφώς δεν είναι. Δεκτόν. Παρακάτω;
Εγώ σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο, επειδή είπες ότι έχεις σχέση με παιδοψυχιατρική και ότι η εγκληματικότητα μπορεί
να έχει σχέση με τα γονίδια. Αυτό μ' ενδιαφέρει περισσότερο. Τί ακριβώς εννοείς "γονίδια";
Όχι εσένα ρώτησα αν είναι ΟΚ. Είδες όμως; Που να τολμήσεις να τοποθετηθείς.
Υποτιμάς ο ίδιος το θέμα που άνοιξες, εκφράζοντας την πιο χύμα εγωϊστική τοποθέτηση.
Κι αυτό δεκτόν.
Η εξέδρα έχει πήξει από μπάλες. Σε ρώτησα κάτι απλό. Είναι ΟΚ για σένα; Γιατί δεν λές ότι είναι ΟΚ; Γιατί από τη μια θα έχεις τη ρετσινιά ότι πας κόντρα στην τρέχουσα πολιτική ορθότητα; Τώρα να δεις που θα τραβήξεις άλλο παρακλάδι για τηξασών πολιτική ορθότητα και πως βλέπεις εσύ την πολιτική ορθότητα και τέτοια.
Επίσης, μάθε να σκέφτεσαι. Δεν εξέφρασα κάποια άποψη ώστε να την χαρακτηρίζεις ως εγωιστική. (Μήπως εννοείς εγωιστική στάση; Αυτό θα είχε νόημα. Αλλά να μιλάς εσύ για εγωισμό...!

)
Μάθε επίσης (επί ´τελους!) να κατανοείς κείμενο που περιέχει πάνω από δέκα λέξεις. Τι με ρωτάς γονίδια που
είπα; Εγώ έκανα λόγο για γονίδια; Κάποιος το ανέφερε κι εγώ σε κάποια απάντηση λέω "¨όσο για τα γονίδια που λέτε..."
Έλα για πες. Πρέπει να τους δέρνουμε τους ομοφυλόφιλους όταν τους βλέπουμε στο δρόμο;
πρέπει να να μιλάμε απαξιωτικά γι αυτούς;
Είναι βλαβεροί για την κοινωνία;
Εκφράσου ρε. Οι άλλοι που γλείφεις και σε γλείφουν όταν παραστεί ανάγκη έχουν το θάρρος και τη γομαριά να τα λένε χύμα κάτι τέτοια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.