Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
jason0 έγραψε: 31 Αύγ 2023, 14:24
Καλά σε προσφορες βρίσκεις τέτοια και σήμερα
Πήγα my market χθες πηρα με 2 ευρώ μισό κιλό σκυλολουκανικο
Ούτε κατά προσέγγιση. Σκυλολουκάνικο με 2 ευρώ είναι πολύ στάνταρ τιμή. Κι εγώ τόσο τα δίνω χωρίς προσφορά και με μεγάλο περιθώριο κέρδους. Τα αγοράζω 1,10-1,15.
Αυτά που φαίνονται στην εικόνα έχουν τρομακτικές διαφορές με σήμερα. Ψάξε τιμές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2023, 15:04
Οι τιμές στα σ/μ σαφώς κι έχουν ανέβει αλλά στο παιχνίδι των προσφορών, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει χαμηλότερες ακόμη και από αυτές του 2018.
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει διασπορά των προσφορών και οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να τις ψάξουν.
Μόνο που και το 2018 είχε προσφορές.
There are decades where you fuck around and days where you find out
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2023, 15:04
Οι τιμές στα σ/μ σαφώς κι έχουν ανέβει αλλά στο παιχνίδι των προσφορών, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει χαμηλότερες ακόμη και από αυτές του 2018.
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει διασπορά των προσφορών και οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να τις ψάξουν.
δε λέει κάτι αυτό
και το 2018 οι προσφορές ήταν στις τιμές του 2013 ξέρω 'γω
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2023, 15:04Οι τιμές στα σ/μ σαφώς κι έχουν ανέβει αλλά στο παιχνίδι των προσφορών, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει χαμηλότερες ακόμη και από αυτές του 2018.
δε λέει κάτι αυτό
και το 2018 οι προσφορές ήταν στις τιμές του 2013 ξέρω 'γω
Μα έχω γράψει ότι οι τιμές έχουν ανέβει. Και για να το πάω παραπέρα, το παιχνιδάκι των προσφορών δεν είναι τίποτα άλλο από καροτάκι, για να πάρει κάποιος τις προσφορές και να πληρώσει πιο ακριβά τα είδη που είναι σε πιο φτηνές τιμές σε άλλα σ/μ.