είχε πει «όταν ο κόκκινος ποταμός είναι φουσκωμένος (περίοδος) πάρε το λασπωμένο μονοπάτι»lolek1 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:02Βινόσαυρος έγραψε: 31 Οκτ 2018, 20:58απλά σκέψου τον πληθυσμο της περιοχής του καθενόςlolek1 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 20:55
νομιζω η μεγαλυτερη προσωπικοτητα που επηρεασε τον τροπο σκεψης των ανθρωπων ηταν ο Αριστοτελης. με τα λαθη του και τα σωστα του.
ως την γεννηση της συγχρονης επιστημης τον 17 αιωνα δεν εγινε καμμια αλλαγη σε ολα οσα ειχε γραψει που διασωθηκαν απο τους βυζαντινους και αραβεςνα σου πω την αληθεια μονο ακουστα τον εχω τον κομφουκιο. δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειπε και να εγραψε αυτος ο ανθρωπος. ξερω ομως οτι ηταν πολυ σοφος, και ναι, μπορει σε αυτο να εχεις δικιο οτι η ασια εμαθε καποια πραγματα απο αυτον αλλα δεν ξερω πια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός είναι ο μεγαλύτερος πολιτισμός όλων των εποχών;
- Βινόσαυρος
Re: Ποιός είναι ο μεγαλύτερος πολιτισμός όλων των εποχών;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Η σοβιετική ένωση που σε ελάχιστο χρόνο μαγάρισε όλον τον κόσμο,αν κρίνω από τις απαντήσεις των αριστερών κουφιοκέφαλων
πχ..ζισστς -θεωρείται ο κουμφούκιος από την μοζαμβίκη >>απλά σκέψου τον πληθυσμο της περιοχής του καθενός
Αν τόνιζε και την ηθικοδιδασκαλία θα γέμιζε και τα καύσιμα στον πύραυλο
πχ..ζισστς -θεωρείται ο κουμφούκιος από την μοζαμβίκη >>απλά σκέψου τον πληθυσμο της περιοχής του καθενός
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν καταλαβαίνω το ερώτημα. Ρωτάμε το ποιός ήταν ο πολιτισμός του οποίου τα επιτεύγματα εάν αφαιρούνταν απο την καθημερινότητά μας, θα βρισκόμασταν σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο, ή το ποιά αυτοκρατορία ήταν η μεγαλύτερη της ιστορίας; Το δεύτερο είναι ευκολάκι, η περσική, γιατί είχε υποτελείς το 45% του παγκοσμίου πληθυσμού.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
οχι μονο σοφος αλλα και πρακτικοςΒινόσαυρος έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:06είχε πει «όταν ο κόκκινος ποταμός είναι φουσκωμένος (περίοδος) πάρε το λασπωμένο μονοπάτι»lolek1 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:02να σου πω την αληθεια μονο ακουστα τον εχω τον κομφουκιο. δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειπε και να εγραψε αυτος ο ανθρωπος. ξερω ομως οτι ηταν πολυ σοφος, και ναι, μπορει σε αυτο να εχεις δικιο οτι η ασια εμαθε καποια πραγματα απο αυτον αλλα δεν ξερω πια
![]()
![]()
Αν μετράμε τα πράγματα που έδωσαν θα έλεγα ο Ελληνικός...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Βινόσαυρος
nemo έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:09 Η σοβιετική ένωση που σε ελάχιστο χρόνο μαγάρισε όλον τον κόσμο,αν κρίνω από τις απαντήσεις των αριστερών κουφιοκέφαλων
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
User_601
Ενδεικτικο οτι 3 που ζουν αναμεσα μας,ψηφισαν ναζιστικη γερμανια! ΕΥΓΕ!
Ποιοι να ειναι αραγε,που κατα τα αλλα κανενας εδω δεν ειναι ναζιστης;Αλλα και καλα,εθνικιστες,μπατριωτες,ΧΥ ενα πραγμα,αλλα οοοοοοχι...η ΧΑ δεν ειναι ναζιστικο κομμα;
Ποιοι να ειναι αραγε,που κατα τα αλλα κανενας εδω δεν ειναι ναζιστης;Αλλα και καλα,εθνικιστες,μπατριωτες,ΧΥ ενα πραγμα,αλλα οοοοοοχι...η ΧΑ δεν ειναι ναζιστικο κομμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 31 Οκτ 2018, 22:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Εσθήρ έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:19 Ενδεικτικο οτι 3 που ζουν αναμεσα μας,ψηφισαν ναζιστικη γερμανια! ΕΥΓΕ!
- Dwarven Blacksmith
Διαφωνώ κι εγώ με το νήμα, έχει μπλέξει πολιτισμούς και κρατικές οντότητες.
Πως μπλέκονται αυτά τα δυο; : Ή μάλλον πως μπορούν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:22 Διαφωνώ κι εγώ με το νήμα, έχει μπλέξει πολιτισμούς και κρατικές οντότητες.
όχι μη μας το κάνεις αυτό
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Dwarven Blacksmith
Ξέρω γω;nemo έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:26Πως μπλέκονται αυτά τα δυο; : Ή μάλλον πως μπορούν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:22 Διαφωνώ κι εγώ με το νήμα, έχει μπλέξει πολιτισμούς και κρατικές οντότητες.
Και τι είναι η Ελληνική αυτοκρατορία;
Μα το Βυζάντιο το έχει χωριστά.
Ίσως εννοεί τους Ελοχίμ.
Πάνος Σκουρλέτης
https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_EmpireDwarven Blacksmith έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:29Ξέρω γω;nemo έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:26Πως μπλέκονται αυτά τα δυο; : Ή μάλλον πως μπορούν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:22 Διαφωνώ κι εγώ με το νήμα, έχει μπλέξει πολιτισμούς και κρατικές οντότητες.
Και τι είναι η Ελληνική αυτοκρατορία;
- Dwarven Blacksmith
Δηλαδή μπορεί να είναι 11 διαφορετικά πράγματα. Και πως το ψήφισαν 5 άτομα αυτό χωρίς να ξέρουν τι είναι;lolek1 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:32https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_Empire
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 202 Απαντήσεις
- 5426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 51 Απαντήσεις