η ενισχυση των πρασινων συνδεεται αμεσως με την μπιζνα της πρασινης ενεργειας που οδηγει στην μη δυνατοτητα ανεξαρτητης ενεργειακης πολιτικης και της απεξαρτηση της ευρωπης απο το ρωσικο φυσικο αεριο χρηματοδουμενη απευθειας απο τα γνωστα κεντρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Είδα και το προηγούμενο ποστ. Άστο καλύτερα.
Κανείς δεν δικαιολογείται σήμερα να πιστεύει ακόμα ότι η άνοδος των εθνολαϊκιστών παγκοσμίως οφείλεται στη Μέρκελ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δεν μου ήταν ποτέ συμπαθής, αλλά φοβάμαι ότι αυτό που θα την ακολουθήσει θα συνεχίσει την μόδα που έχουν αρχίσει Πούτιν, Τραμπ και λοιποί ημίτρελοι φασίστες.
Γραφικός έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 08:57
Δεν μου ήταν ποτέ συμπαθής, αλλά φοβάμαι ότι αυτό που θα την ακολουθήσει θα συνεχίσει την μόδα που έχουν αρχίσει Πούτιν, Τραμπ και λοιποί ημίτρελοι φασίστες.
Εμείς απο τους ευρπαιστές είμαστε καμμενοι. Στο διάολο μέρκελ και όλο το σκυλολόι
Γραφικός έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 08:57
Έτσι φαινόταν, αν και αυτή η δημοσκόπηση που δείχνει επικράτηση των Πρασινων με 24% και το AfD στο 13% φαίνεται να ανατρέπει τα δεδομένα.
Αυτό είναι φυσικά και το καλύτερο σενάριο για την Ελλάδα. viewtopic.php?f=30&t=5448
Σε καμία περίπτωση! Η Σκέψη του Σι Ζινπιν για το Σοσιαλισμό με Κινεζικά Χαρακτηρηστικά αποτελεί το θεμέλιο της πραγματικής ελευθερίας του σύγχρονου ανθρώπου.
Παρόλα αυτά συγχωρείται μια προκατάληψη στο σκιτσογράφο.
There are decades where you fuck around and days where you find out