Αλλά είπαμε, τέρμα κούταβοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μάνα και γιος
Re: Μάνα και γιος
Αυτό που μ' αρέσει με τις αρσενικές πανελίστριες που τη βλέπουν ποπκορν φάση είναι ότι παθαίνουν κοκομπλόκο αν πει ο οποιοσδήποτε κάτι για τη δικιά τους μανούλα...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν μπορώ να κατανοήσω το εξής: Είμαστε ότι μας χαρακτηρίζουν;
Γιατί να παθαίνουμε κοκομπλοκο;
Παρατηρητής...
Εξαρτάται από τον χαρακτηρισμό.ksk έγραψε: 30 Αύγ 2023, 19:35 Δεν μπορώ να κατανοήσω το εξής: Είμαστε ότι μας χαρακτηρίζουν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
Δεκτόν.
Βάλε στη θέση της κόκκινης πρότασης μια οποιαδήποτε άλλη σκέψη, υπόθεση, άποψη. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι αν θεωρείς ότι η διαφωνία σου μπορεί να επηρεάσει τον άλλον.
Το μπολντ με τη γενική έννοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
Τι σχέση έχει ο άλλος;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2023, 19:48Δεκτόν.
Βάλε στη θέση της κόκκινης πρότασης μια οποιαδήποτε άλλη σκέψη, υπόθεση, άποψη. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι αν θεωρείς ότι η διαφωνία σου μπορεί να επηρεάσει τον άλλον.
Αυτό λέω...Είμαι αυτό που είμαι.
Ο άλλος μπορεία να νομίζει ότι είμαι ότι θέλει, αυτό δεν με αλλάζει.
Παρατηρητής...
Σαφώς και δεν σε αλλάζει. Συνεχίζεις να είσαι αυτό που είσαι. Το "κοκομπλόκο" που ανέφερα αφορά στις εκδηλώσεις συμπεριφοράς και όχι στην αλλαγή της χ ή ψ άποψης που έχεις.ksk έγραψε: 30 Αύγ 2023, 19:54Τι σχέση έχει ο άλλος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2023, 03:06
Αυτό το κομπλεξικό υφάκι που 20 χρόνια τώρα καμαρώνεις για αυτό ενώ σε φτύνουν όλοι μα όλοι όμως, ως και οι δεξιοί του φόρουμ, προδίδει κάργα διαταραχή. Αν δεν έχεις πάθει εγκεφαλικό ή δεν παίρνεις περίεργα ναρκωτικά δεν εξηγείται αλλιώς παρά μόνο με δαιμονισμό όλη αυτή η ασυνάρτητη και ακαταλαβίστικη αρλουμπολογία σου. Πραγματικά έχεις πρόβλημα, δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Και να θέλεις δηλαδή, που δεν θέλεις από αντικοινωνικότητα, απλά δεν μπορείς. Οπότε δεν λέει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Στο καλό και καλή δύναμη γιατί πραγματικά θα την χρειαστείς.
Φοβερό!
Τόσα πολλά @!%@##@$ μέσα σε τέσσερις μόλις γραμμές δεν θυμάμαι να έχω ξαναδιαβάσει.
- ksk
Τότε προς τι η συμπεριφορά του κοκομπλοκου;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:00Σαφώς και δεν σε αλλάζει. Συνεχίζεις να είσαι αυτό που είσαι. Το "κοκομπλόκο" που ανέφερα αφορά στις εκδηλώσεις συμπεριφοράς και όχι στην αλλαγή της χ ή ψ άποψης που έχεις.ksk έγραψε: 30 Αύγ 2023, 19:54Τι σχέση έχει ο άλλος;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2023, 19:48
Δεκτόν.
Δεν το κατανοώ ...
Ας πει ότι θέλει...τα κριτήρια του για μένα είναι τα δικά του δεδομένα οι δικές του φιλοδοξίες οι δικές του φοβίες και κόμπλεξ κλπ..
Υ.Γ Είμαι η βασίλισσα της επιφανειακοτητας και ο γελωτοποιός σας και τα πάντα είναι κάτοπτρο.
Παρατηρητής...
Εννοείς κάτι σχετικό με το "ο προσδιορίζων αυτοπροσδιορίζεται";ksk έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:23Τότε προς τι η συμπεριφορά του κοκομπλοκου;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:00Σαφώς και δεν σε αλλάζει. Συνεχίζεις να είσαι αυτό που είσαι. Το "κοκομπλόκο" που ανέφερα αφορά στις εκδηλώσεις συμπεριφοράς και όχι στην αλλαγή της χ ή ψ άποψης που έχεις.ksk έγραψε: 30 Αύγ 2023, 19:54
Τι σχέση έχει ο άλλος;
Δεν το κατανοώ ...
Ας πει ότι θέλει...τα κριτήρια του για μένα είναι τα δικά του δεδομένα οι δικές του φιλοδοξίες οι δικές του φοβίες και κόμπλεξ κλπ..
Υ.Γ Είμαι η βασίλισσα της επιφανειακοτητας και ο γελωτοποιός σας και τα πάντα είναι κάτοπτρο.![]()
Αν ναι, συμφωνώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
Εννοώ ακριβώς αυτό που εννοώ άσχετα εσυ του πως το αντιλαμβάνεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:33Εννοείς κάτι σχετικό με το "ο προσδιορίζων αυτοπροσδιορίζεται";ksk έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:23Τότε προς τι η συμπεριφορά του κοκομπλοκου;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:00
Σαφώς και δεν σε αλλάζει. Συνεχίζεις να είσαι αυτό που είσαι. Το "κοκομπλόκο" που ανέφερα αφορά στις εκδηλώσεις συμπεριφοράς και όχι στην αλλαγή της χ ή ψ άποψης που έχεις.
Δεν το κατανοώ ...
Υ.Γ Είμαι η βασίλισσα της επιφανειακοτητας και ο γελωτοποιός σας και τα πάντα είναι κάτοπτρο.![]()
Αν ναι, συμφωνώ.
Παρατηρητής...
Έτσι ακριβώς. Και ακριβώς το ίδιο θα ίσχυε και αν διαφωνούσα. Δεν εννοούσα κάτι διαφορετικό.ksk έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:36Εννοώ ακριβώς αυτό που εννοώ άσχετα εσυ του πως το αντιλαμβάνεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:33Εννοείς κάτι σχετικό με το "ο προσδιορίζων αυτοπροσδιορίζεται";ksk έγραψε: 30 Αύγ 2023, 20:23
Τότε προς τι η συμπεριφορά του κοκομπλοκου;
Δεν το κατανοώ ...
Αν ναι, συμφωνώ.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2023, 19:48Δεκτόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και μετά το εκπληκτικό πικ που εκαμε το παρόν νήμα αγγίζοντας την τελειότητα, ξαναγυρίσαμε στις ανόητες αυταρεσκες ασυναρτησιες... 
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
εννοείς τα λένε πολύ καλά; Μηπως καταλαβα λαθος; Καλα αστο δεν έχει σημασία, θα διαλέξω κάτι να έχεις γράψει μόνος μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Exodus
-
- 8 Απαντήσεις